Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@20:29:22 GMT

نوسازی ۲ هزار ناوگان ریلی به شرط حمایت بانک‌ها

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۷۷۱۰

نوسازی ۲ هزار ناوگان ریلی به شرط حمایت بانک‌ها

تین نیوز

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، از نوسازی دو هزار ناوگان ریلی تا پایان سال به شرط حمایت بانک‌ها خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، سعید رسولی با بیان اینکه از ابتدای سال، ۳۲۹ دستگاه انواع ناوگان ریلی جدید به شبکه ریلی پیوسته است، گفت: در صورت تامین مالی و نقدینگی مورد نیاز توسط شبکه بانکی، تا پایان امسال این تعداد به ۲ هزار دستگاه می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه امسال در چهار مرحله، ۲۵۹ دستگاه انواع ناوگان ریلی شامل لکوموتیو و واگن خودکششی، واگن باری و مسافری جدید به شبکه ریلی کشور پیوسته است، افزود: تا چند روز آینده نیز، ۷۰ دستگاه واگن جدید با ۷۳ میلیارد تومان اعتبار به شبکه ریلی خواهد پیوست.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: سال گذشته و در سال رونق تولید، موفق به ساخت و نوسازی و الحاق ۷۷۸ دستگاه واگن باری، ریلی، خودکششی و مسافری شدیم و امسال بنا به دستور وزیر راه و شهرسازی، قرار است بیش از ۲ هزار دستگاه انواع ناوگان به شبکه افزوده شود که برای ساخت این تعداد، هم سفارش و هم تعهد سازنده و خریدار وجود دارد و اگر نقدینگی مورد نیاز تامین شود، رسیدن به این هدف امکان پذیر است.

وی همچنین اعتبار ساخت ناوگان جدید از ابتدای امسال تاکنون را ۵۶۷ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: در صورت همکاری نظام بانکی و سازمان برنامه و بودجه رسیدن به اهداف برنامه نوسازی ناوگان عملی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سعید رسولی نوسازی ناوگان ریلی ناوگان ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۷۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​

تین نیوز

نشریه مشهور فوربز با انتشار گزارشی جالب، نقش هوش مصنوعی در ایجاد انقلابی بزرگ در حمل و نقل ریلی  را مورد بررسی قرار داده است. گزارش فوربز که از سوی «سوزان گالر» رئیس بخش ارتباطات شرکت بزرگ نرم افزاری و مخابراتی SAP به رشته تحریر در آمده، خدمات بالقوه هوش مصنوعی به حمل و نقل ریلی و بخش های مختلف آن به ویژه ایمنی پرداخته که متن این گزارش در ادامه آمده است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز؛ سیستم های مدرن حمل و نقل ریلی از ناوگان، مسیرها و زیرساخت های مختلف پیچیده ای تشکیل شده اند که استفاده از هوش مصنوعی به عنوان جدیدترین دستاورد دنیای فناوری در این نوع حمل و نقل، نیازمند بررسی های لازم و ضروری است. باید در نظر داشت که فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی در انجام وظایف و ماموریت های تعیین شده برای آنها به ویژه در بخش داده ورزی اطلاعات و البته نقش این داده ها در ارتقاء ایمنی، کاهش تاخیر و حفظ سلامت مسافرین به هنگام سفر با قطار بسیار ارزشمند هستند. هوش مصنوعی امروزه این قابلیت را دارد که حتی مقررات تعریف شده در بخش ایمنی ریلی و ترانزیت کالا یا مسافر در مرزهای بین المللی را به خوبی تحلیل کرده و از بروز اشتباه ناشی از خطای انسانی جلوگیری نماید.

رهبران راه آهن های بزرگ جهان به تازگی گزارش هایی از نقش مفید و موثر هوش مصنوعی در کمک به حل چالش های بزرگ راه آهن های تحت مدریت خود منتشر کرده اند. «یوهان شاتنر» مدیر بخش مدیریت دارایی ها و حمل و نقل SAP در این خصوص معتقد است: «در حالیکه بسیاری از راه آهن ها به دلیل پیچیدگری بیش از حد سیستم های فعال در بخش حمل و نقل ریلی، نگران چگونگی استفاده از هوش مصنوعی در بخش حمل و نقل ریلی و هماهنک سازی آن با بخش های مختلف فعال در راه آهن هستند، اما همزمان آنها نسبت به استفاده از این فناوری جدید و ظرفیت های حاصل از آن بسیار مشتاف به نظر می رسند. اپراتورهای ریلی به خوبی این نکته را دریافته اند که بروز هرگونه اختلال در زیرساخت یا ناوگان راه آهن ها، تا چه میزان می تواند روی اعتمادپذیری و امور تجاری آنها تاثیر منفی بر جای بگذارد. در حقیقت، وقتی با مدیران ارشد راه آهن های بزرگ گفتگو می کنیم، تمامی آنها به تاثیرات منفی اختلال در عملکرد سیستم های مختلف به کار رفته در حمل و نقل ریلی و نقش هوش مصنوعی در جلوگیری از بروز اختلال ناشی از این ناهماهنگی اطلاع کافی دارند».

تعمیر و نگهداری در راه آهن ها با اتکا به قابلیت های هوش مصنوعی مولد

در دنیای مدرن، راه آهن ها علاوه بر تلاش برای توسعه شبکه ریلی خود در مناطق مختلف، همرمان سعی در به روز آوری و نوسازی زیرساخت ها و ناوگان قدیمی خود نیز دارند. هوش مصنوعی احتمالا بهترین راه حل برای انجام این دو ماموریت بزرگ را در اختیار مدیران راه آهن ها قرار می دهد. یکی از کاربردهای هوش مصنوعی در این زمینه، به قابلیت تعمیر و نگهداری پویا ناوگان و زیرساخت بازمیگردد که می تواند تا حد زیادی در جلوگیری در اختلال عملکرد ناشی از نقص فنی آنها موثر واقع شود؛ نکته ای که مورد توجه اکثر مدیران راه آهن های بزرگ جهان نیز قرار گرفته است.

راه آهن ها از جمله سازمان های صنعتی پیشرو جهان در استفاده از قابلیت های پایه هوش مصنوعی به حساب می آیند. به عنوان مثال، می توان به اقدامات آنها در استفاده از فناوری های تشخیص چهره کارکنان به منظور حفظ ایمنی و حتی تصویربرداری از خطوط ریلی به منظور بررسی خرابی های احتمالی مسیر اشاره کرد.

اما نکته اصلی اینجاست که قابلیت های هوش مصنوعی بسیار فراتر از میزان بهره وری فعلی راه آهن ها بوده و سامانه های مدرن امروزی، می توانند با پایش هوشمند زیرساخت مسیر، توزیع تعمیرکاران برای اعزام سریعتر به نقاط دچاری خرابی را سازماندهی کنند. در حقیقت، به جای پایش شبانه روزی ناوگان و زیرساخت توسط نیروی انسانی، می توان این وظیفه را به هوش مصنوعی سپرد و پایش نیروی انسانی تنها محدود به موارد خرابی اعلام شده توسط هوش مصنوعی شود. سامانه های هوش مصنوعی همچنین این قابیلت را دارند که نوع و مشخصات دقیق خرابی های رخ داده را در اختیار تعمیرکاران قرار دهند تا از مدت مزان مورد نیاز برای تعمیر و از سرگیری فعالیت عادی ناوگان یا خط کاسته شود.

اگرچه هنوز در مراحل اولیه فرآیند توسعه هوش مصنوعی مولد قرار داریم، اما این فناوری به سرعت در مسیر رشد قرار دارد. هوش مصنوعی مولد می تواند به سادگی، به اتصال به شبکه سراسری راه آهن ها، اطلاعات حاصل از پایش شبانه روزی شبکه را جمع آوری نموده و تحلیل نماید. استفاده از سامانه های مبتنی بر هوش مصنوعی در کنار اینترنت اشیاء (IoT) می تواند فرآیند تشخیص و حل مشکلات ایجاد شده در شبکه ریلی را تا حد زیادی تسریع نماید. در حقیقت، هوش مصنوعی می تواند به عنوان دستیار شبانه روزی و قابل اعتماد برای تشخیص خرابی ها در کنار تعمیرکاران راه آهن ها قرار گرفته و با تشخیص نوع مشکل، آنها را در رفع هرچه سریعتر مشکل یاری دهد.

کمک هوش مصنوعی به فرآیند تصمیم گیری مطمئن

فرآیند تصمیم گیری مطمئن، همواره یکی از دغدغه های مهم مدیران فعال در صنایع بزرگ به حساب می آید. در حقیقت، این نکته بسیار مهم است که در زمان بروز بحران، مدیر ارشد چه تصمیمی برای رفع آن خواهد گرفت و این تصمیم تا چه میزان اعتمادپذیر خواهد بود. با به کارگیری هوش مصنوعی در سراسر شبکه ریلی و پایش شبانه روزی شبکه توسط این سامانه ها، در صورت بروز مشکل نیز مدیران از اطلاعات دقیقتری از آخرین وضعیت بحران های به وجود آمده برخوردار خواهند شد و لذا، تصمیم قابل اعتمادتری نیز در خصوص چگونگی حل بحران اتخاذ خواهند کرد. آنچه هوش مصنوعی انجام می دهد، دور کردن مدیران ارشد راه آهن ها از اتخاذ تصمیماتی مبتنی بر حدس و گمان و نزدیکتر کردن آنها به تصمیم گیری نهایی بر پایه واقعیت رخ داده در زمان بحران است.

اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی زمانی بیشتر خودنمایی می کند که در یک شبکه ریلی، با صدها سامانه، پروژه زیرساختی، ناوگان ریلی با مشخصات فنی مختلف و … سر و کار داشته باشیم. بدیهی است که در زمان بروز بحران بر پایه این وضعیت، مدیران نیاز بیشتری به دریافت اطلاعات دقیق دارند تا بتوانند تصمیم درست را اتخاذ نمایند.

اهمیت کاهش تاخیر در حمل ریلی در آینده تجاری راه آهن ها

اگرچه قابیلت های هوش مصنوعی بسیاری بیش از موارد ذکر شده است، اما باید به این مهم نیز توجه داشت که در دوران اقتصاد دیجیتال، سرعت حمل و کاهش تاخیر نقش به سزایی در انتخاب صاحبان کالا و یا مسافرین دارد. تاخیر در تحویل به موقع کالا و یا رساندن مسافرین به مقصد، دیگر چندان توچیه پذیر نبوده و در صورت بروز چنین مشکلاتی، بدیهی است که مشتریان  حمل و نقل ریلی رو به کاهش خواهند گذاشت. منطقی ترین گزینه پیش روی مدیران بخش ریلی این است که تمام تلاش خود را برای کاهش زمان تاخیر سیر به کار بسته و خود را با رشد اقتصادی موجود در جهان و موارد حساس به زمان مانند اقتصاد دیجیتال هماهنگ نمایند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند
  • «فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو