Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق گفته که در انتخابات زود هنگام پارلمان عراق که قرار است ششم ژوئن آینده برگزار شود، کاندید نخواهد شد و تمرکز کنونی وی روی این مساله است که «به عراقی‌ها اجازه داده شود تا آزادانه و بدون فریب و ترس یا تهدید در رای‌گیری مشارکت کنند».
وی تصریح کرد: «سعی من بر این است که شرایط برگزاری انتخابات آزاد و سالم و بازگشت اعتماد به عراقی‌ها در فرآیند انتخابات را مهیا کنم و در این مرحله حساس به هیچ چیزی فکر نکنم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الکاظمی که با روزنامه «دِ نشنال» امارات گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به سوالی درباره خروج نیروهای آمریکایی از عراق، گفت که «باز استقرار» (جابجایی) نیروهای آمریکایی در جریان است و دیگر حضور «نیروهای جنگی» در عراق ضرورتی ندارد. من شخصا احساس می‌کنم که آمریکا به توسعه شراکتش با ما پایبند است.
وی در پاسخ به سوال دیگر درباره اینکه آیا اوضاع عراق بدون حضور نیروهای آمریکای بهتراست یا نه؟ گفت: «ما وارد مرحله جدیدی شدیم  نیاز به نیروهای جنگی در عراق نداریم، زیرا نیروهای عراقی قادر به مقابله با عناصر داعش هستند، اما در عین حال نیاز به حمایت لجستیکی و فنی و آموزشی وجود دارد، لذا حمایت از حضور آمریکا در عراق به شکل غیر ملموس ادامه دارد».
طرح اخراج نیروهای آمریکایی از عراق که به یک موضوع مهم و جنجالی در این کشور تبدیل شده است، در جلسه پارلمان عراق در پنجم ژانویه امسال، دو روز پس از شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش در نزدیکی فرودگاه بغداد، به تصویب رسید.
نخست وزیر عراق در ادامه گفت‌وگوی خود با این روزنامه اماراتی اظهار داشت: «گروه‎هایی که تصور می‎کنند فرا قانونی هستند، به زودی تحرکات جدی را از سوی نیروهای امنیتی ما شاهد خواهند بود».
مصطفی الکاظمی اضافه کرد: «برنامه‌های دولت از جمله انحصار سلاح در دست نیروهای امنیتی کشور، بر مبنای حاکمیت عراق است».
نخست وزیر عراق تاکید کرد که در گذشته تلاش های زیادی برای کاهش تعداد نیروهای امنیتی رسمی شده بود، اما اکنون تلاش ما بر این است که ساختار این نیروها سازماندهی و شاکله آن از عناصر فاسد پاکسازی شود.
وی درباره روابط دو کشور ایران و عراق گفت: معتقدم که رعایت دو اصل در روابط ما موثر است که اولی عدم دخالت در امور داخلی هر کشوری و عدم استفاده از اراضی هیچ کشوری برای حمله به کشور دیگر است و دیگری این است که الگوی روابط ما با ایران باید الگوی رابطه دولت و دولت و بر مبنای منافع مشترک باشد.   
الکاظمی همچنین با اشاره به عملیات نظامی مستمر ترکیه در عراق گفت: ما نگرانی آنکارا درباره عناصر پ‌.‌ک‌.ک را درک میکنیم اما طبیعتا با نفوذ ترکیه در اقلیم کردستان عراق مخالفیم، لذا نیاز داریم که نگرانی دوجانبه رفع شود تا در روابطمان به ثبات برسیم.
منبع: تسنیم برچسب ها: الکاظمی ، عراق

منبع: خرداد

کلیدواژه: الکاظمی عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد

تعارض بین زوجین تا حد زیادی طبیعی است. تا جایی که دکتر جان گاتمن روان‌شناس معروف امریکایی می‌گوید "انتظارنداشتن مشکل ارتباطی در یک رابطه، مانند این است که هر بار که به توپ گلف ضربه می‌زنید، انتظار داشته باشید که سوراخی در یکی از آنها ایجاد شود. " آنچه مهم است دلیل به‌وجودآمدن تعارض بین زوجین و نحوه حل آن است که دکتر پروانه محمدخانی، متخصص روانشناسی، عضو هیئت‌مدیره انجمن روانشناسی ایران و استاد دانشگاه در اینباره به ارائه توضیحاتی می‌پردازد.

باور‌ها و برداشت‌های غلط در مورد تعارض زوجین

محمدخانی یکی از دلایل بروز اختلاف بین زوجین را تعارض بین آنها دانست و گفت: «تعارض زمانی به وجود می‌آید که زوجین در مورد یک موضوعی نظر، عقیده و نگرش متفاوتی دارند؛ اما یکی از موانعی که متأسفانه بر سر راه‌حل تعارض و گفتگوی مؤثر و سازگارانه می‌تواند وجود داشته باشد، نگاه غلط به تعارض است.»

او تأکید کرد: «بعضی افراد وجود تعارض را نشانه ضعف روابط زوجین می‌دانند و می‌گویند ما نباید مشکلاتی داشته باشیم؛ بعضی آقایان اساساً محلی از اعراب برای نظر همسرشان ندارند و معمولاً حل مسائل را مردانه می‌دانند و به‌هیچ‌وجه برای نظر زن و برای احساسات او جایگاهی قایل نیستند.»

محمدخانی با بیان اینکه فرهنگ مردسالارانه مانعی برای گفتگوی مؤثر بین زوجین است، گفت: «فرهنگ‌های مردسالارانه و رئیس محور همواره صحبت از این می‌کنند که یکی تصمیم می‌گیرد و دیگران باید اجرا کنند؛ این بزرگ‌ترین مشکلی است که می‌تواند به‌عنوان یک مانع برای گفتگوی مؤثری بر سر راه زوجین قرار بگیرد.»

این روانشناس یکی دیگر از عواملی که مانع گفتگوی مؤثر زوجین می‌شود را الگوی سکوت یا اجتناب از حل تعارض دانست و افزود: «گاهی دیده شده که زوجین مایل نیستند بحث راجع به یک موضوعی را ادامه دهند و ترجیح می‌دهند که مشکلات یا خودبه‌خود و در روند زمان حل شود یا اساساً مشارکتی برای حل مشکلات ندارند. گاهی می‌بینیم که زوجین با این تفکر که "این مشکل تو است و خودت باید حلش کنی" مانع از ایجاد یک گفتگوی سالم با طرف مقابلشان می‌شوند.»

این روان‌شناس تصریح کرد: «مشکلات مالی زوجین، تفاوت‌های عقیدتی - فرهنگی - دینی و اجتماعی و فرزندپروری از موضوعات دیگری است که می‌تواند باعث تعارض بین زوجین شود.»

حل تعارضات بین‌فردی نیاز به مشارکت دونفره دارد

محمدخانی گفت: «حل تعارضات بین‌فردی در درجه اول مشارکت دونفره می‌طلبد و نیاز به مدیریت احساس، افکار و رفتار‌های ناسازگارانه دارد.»

او تأکید کرد: «زوجینی که دچار تعارض و مشکلات هستند حتماً لازم است آموزش ببینند. اعتقاد به برنده بودن سرانجامی ندارد و معمولاً مثل جنگ‌ها که برنده و بازنده دارد، خسارت آن در نهایت برای کسی است که بازنده را از میدان زندگی خود خارج می‌کند. به‌هرحال نگاه زوجین برای حل تعارض باید بین‌فردی باشد که این امر، حداقل نیاز به گفتگو و تعامل دونفره دارد.»

الگو‌های غلط ارتباطی را رها کنید

به عقیده محمدخانی، قطع کلام دیگری برای صحبت‌کردن، عدم درک عاطفی طرف مقابل، موضوعات را موکل کردن به زمان دیگر و حتی پیش‌کشیدن مشکلات قبلی برای عقب راندن طرف مقابل در موضوع فعلی، تمسخر، تهدید، تهمت‌زدن، برچسب‌زدن، فقدان همدلی، بهانه‌جویی، غرزدن، ایرادگرفتن، افتادن در چرخه تلافی‌جویانه و تبادل منفی رفتار، بی‌اعتبار کردن یا کوچک‌کردن همدیگر، تفسیر‌های منفی و... از ضعف‌های مهارت‌های ارتباطی است. او تصریح کرد: «سرانجام این کشمکش‌ها می‌تواند قهر، کناره‌جویی، طلاق عاطفی و نهایتاً طلاق رسمی باشد که به زندگی زناشویی خاتمه می‌دهد.»

این استاد دانشگاه گفتگوی باز برای بیان احساس را یکی از راه‌های ارتباط سازنده بیان کرد و گفت: «هر کدام از طرفین باید مطمئن شوند که با بیان احساسشان طرف مقابل پذیراست و گوش می‌دهد. یکی از مسائل رایج در بین زوجین این است که در صورت بروز تعارض بر سر یک مشکل خاص، صد‌ها مسئله دیگر را مطرح می‌کنند و فضای صحبت‌کردن را آلوده به موضوعاتی می‌کنند که جای طرحشان در آن زمان نیست. زوجین باید نحوه حل تعارض و گفتگوکردن را یاد بگیرند.»

محمدخانی یکی دیگر از ارتباط‌های مخرب را نفی مشارکت و تصمیم‌گیری یک‌طرفه دانست و افزود: «متأسفانه زوجین مهارت‌های ارتباطی را از والدین خود یاد می‌گیرند و هر کدام کوله باری از مهارت‌های غیراصولی از والدینشان را به دوش می‌کشند؛ درحالی‌که ما باید برخی از این شیوه‌های ارتباطی که به دردمان نمی‌خورد را رها کنیم و سعی کنیم با آموزش مهارت‌های ارتباطی آنچه باعث دوام به زندگی زناشویی‌مان می‌شود را گزینش کنیم.»

این متخصص روان‌شناس با بیان اینکه ضعف‌های ارتباطی دوطرفه است، گفت: «هرگز دعوایی شکل نمی‌گیرد مگر اینکه دو طرف دعوا وجود داشته باشند و برای سازگاری و اداره‌کردن روابط هر دو طرف نیاز به آموزش و کنارگذاشتن الگو‌های غلط از اطرافیان دارند.»

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است