Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ۲۵ دانشکده داروسازی در سراسر کشور به آموزش دانشجویان می‌پردازد، گفت: ایران با تولید ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور باعث شده است تحریم‌ها به نتیجه نرسد.

وی افزود: امروز مواد اولیه هر داروی جدیدی که در دنیا وارد می‌شود و به عنوان درمان بیماران در جامعه پزشکی استفاده می‌شود، در کمتر از ۲ سال در کشور تولید و بومی‌سازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شانه‌ساز رتبه تولید دارو را در کشور در منطقه نخست اعلام کرد و گفت: در رشته تولید داروهای «های تک» قطعاً تک‌رقمی و اول هستیم.

وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم تا آخر سال ۱۴۰۰ تمام نیازهای مربوط به «پن» در کشور تولید شود، توضیح داد: دوشنبه آینده کارخانه تولید سرسوزن قلم (پن) انسولین با حضور وزیر بهداشت افتتاح می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در آینده‌ای نزدیک خط تولید محصولات خونی و پلاسمایی افتتاح خواهد شد.

شانه‌ساز گفت: داروسازان ایرانی هر دارویی را که برای مهار ویروس کرونا مناسب به نظر می‌رسید به سرعت تولید کردند که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی توضیح داد: هم‌اکنون متوسط سن جوانان در شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده داروهای مهم زیر ۳۵ سال است که در این زمینه در آینده حرف‌های زیادی در زمینه داروسازی در جهان خواهیم داشت.

رئیس سازمان غذا و دارو گردش مالی صنعت داروسازی کشور را بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برخی مواقع کمبود یک قلم دارو که مصرف آن کمتر از صد میلیون تومان در سال است هم می‌تواند در کشور بحران‌ساز شود. تولید دارو در کشور ارزش استراتژیکی دارد و برای آحاد جامعه امنیت خاطر ایجاد می‌کند.

شانه‌ساز گفت: اگر در داروسازی به خودکفایی نمی‌رسیدیم، با کل درآمد کشور هم نمی‌توانستیم داروهای مورد نیاز خودمان را تهیه کنیم.

وی هند و چین را به عنوان سازنده مواد اولیه دارو در بین کشورهای شرق آسیا اعلام کرد و افزود: ایران حدود ۲۰ سال است که در دانش تولید مواد اولیه دارو فعالیت کند. حدود ۶۵ درصد مواد اولیه تولید داروها در داخل تولید می‌شود.

شانه‌ساز توضیح داد: هم‌اکنون بیش از ۱۰۰۰ قلم داروی گیاهی در کشور تولید می‌شود که طی ۱۰ سال اخیر اتفاق افتاده است و می‌توانیم به فروش دارو و صدور دانش آن به سایر کشورها امیدوار باشیم.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره کیفیت داروهای ایرانی گفت: استانداردهای دارو بین‌المللی است نه ملی که برای ساخت و تولید آن باید رعایت شود. ما شاخص‌های بین‌المللی را رعایت و کنترل می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه قیمت دارو نباید تجاری شود، افزود: ۳۰ تا ۵۰ درصد قیمت دارو مربوط به تبلیغات آن است. ما تلاش می‌کنیم قیمت دارو را پایین نگه داریم تا مشمول بیمه‌ها هم بشود.

شانه‌ساز گفت: تلاش می‌کنیم بهترین کیفیت را با مناسب‌ترین قیمت ارائه کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو توضیح داد: سال گذشته برای گروه‌های خاص اعم از زنان باردار و افراد مسن ۲۵۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کردیم و امسال با ۱۰ برابر افزایش نسبت به پارسال حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است.

به گفته وی، حدود ۸ میلیون دوز هم برای مصرف عموم وارد شده است که با توجه به شرایط کرونایی و اهتمام جدی افراد به رعایت اصول بهداشتی از قبیل شستشوی مرتب دست‌ها، استفاده از ماسک و غیره پیش‌بینی می‌شود نیاز کمتری به این واکسن داشته باشیم چراکه افراد کمتری به این ویروس مبتلا خواهند شد.

رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد: دانشگاه‌ها و مدارس هم که منبعی برای انتقال ویروس کرونا هستند در حال حاضر تعطیل بوده و همین موضوع می‌تواند در قطع زنجیره انتقال ویروس آنفلوانزا مؤثر باشد.

به گفته شانه‌ساز تا پایان سال ۹۹ خط تولید واکسن ایرانی آنفلوآنزا در کشور راه‌اندازی می‌شود.
 

کد خبر 544512 برچسب‌ها كروناويروس بیماری - آنفلوآنزا سازمان غذا و داروی ایران دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس بیماری آنفلوآنزا سازمان غذا و داروی ایران دارو رئیس سازمان غذا و دارو تولید دارو مواد اولیه شانه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد