Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، وینی ترویا - مدیر شرکت امنیتی نایت لاین - در این باره اظهار کرد: خلافکاران از ابزارهای اتوماتیک برای بررسی ۵۰۰ اکانت در ثانیه استفاده می کنند تا آنها را با اطلاعات کاربری به سرقت رفته در رخنه امنیتی اخیر اکانت‌های فورت نیت تطبیق داده و برای دسترسی به اکانتها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر اکانتی به طور متوسط ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار به فروش می رود.

به گفته ترویا، آنها نمی توانند پاسخگوی تقاضا برای برخی از اکانت ها باشند و آنها را مجددا به افرادی می فروشند که متقاضی بازی با آن اکانت هستند اما تمایل ندارند ۱۰۰ ساعت وقت صرف کنند تا به مرحله مورد نظرشان در بازی برسند.

فورت نیت یک مبارزه جنگ تا مرگ کارتونی که در آن گیمرها برای اسلحه و منابع با یکدیگر مبارزه می کنند، از زمان راه اندازی شدن در سال ۲۰۱۷ به یک پدیده جهانی تبدیل شده و بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر عضو دارد.

سرقت اکانت مشکل رایجی در میان سایت های شبکه اجتماعی و بازی است اما اکانت‌های بازی به دلیل آیتم های مجازی که دارند، ارزشمندتر هستند.

در حالی که شرکت «اِپیک گیمز» که سازنده فورت نیت است، فروش اکانت ها را ممنوع کرده اما برخی از کاربران با تخطی از این سیاست، اکانت خود را به فروش می رسانند و سپس از این شرکت برای بازیابی آن درخواست می کنند.

اپیک اعلام کرده که از فناوری مانند کپچا، بررسی آی پی و هوش مصنوعی برای شناسایی تهدیدها در لحظه استفاده می کند. این شرکت رویکرد پیشرفته ای را برای محافظت از کاربران بازی در پیش گرفته و تلاش ها برای ورود غیرقانونی به اکانت ها را مسدود کرده و برای تضمین امنیت اکانت‌های در معرض خطر به طور اتوماتیک اقدام می کند.

شرکت نایت لایت که به شرکت ها برای شناسایی آسیب پذیرهای امنیتی شان کمک می کند، در تهیه گزارش خود با توزیع کنندگان و فروشگاه های غیرقانونی که اکانت‌های بازی را می فروشند گفت و گو کرده است. توزیع کنندگان هزاران اکانت را در سرویس هایی مانند تلگرام و دیسکورد عرضه می کنند و وب سایت های غیرقانونی این اکانت ها را به فروش می گذارند و فروش روزانه اکانت‌های فورت نیت برای یک فروشنده تا ۲۰ هزار دلار درآمد دارد.

به گفته مدیر نایت لاین، اکانت‌های هک شده بازی های محبوب دیگری مانند رابلاکس، ماین کرفت مایکروسافت، ران اسکیپ جگس محبوب هستند و این چهار بازی حدود ۷۵۰ میلیون دلار از فروش سالانه اکانت‌های بازی مسروقه را تشکیل می دهند.

به نظر می رسد که سه بازی رابلاکس، ماین کرفت و ران اسکیپ سودآورتر هستند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، همه این بازی ها به دلیل قرنطینه ای که در بهار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا وضع شد، محبوبیت بیشتری پیدا کردند، زیرا افراد بیشتری زمان بیشتری برای بازی صرف کردند و به خرید اکانت‌های هک شده پرداختند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرقت اکانت گیمرها اکانت های بازی اکانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند