Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ کاوه حاج علی اکبری در پاسخ به پرسشی درباره کمبود پارکینگ در بافت‌های فرسوده نوسازی شده به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در بخش‌هایی از شهر به خاطر ریز دانگی پلاک‌ها امکان تامین صددرصدی پارکینگ‌های مورد نیاز موقع نوسازی فراهم نمی‌شود و تعدادی از واحدها بدون پارکینگ می‌مانند.

او ادامه داد: راه حل این مساله از طریق ایجاد پارکینگ‌های محله‌ای یا پارکینگ‌های اختصاصی است که در بودجه سال‌های 98 و 97  دیده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین معضل این مسئله زمین است؛ یعنی در بافت‌های فشرده و پر تراکم زمین یک کالای کمیاب است و اگر پیدا شود بسیار گران است؛ به همین خاطر با وجود این که سه سال است ایجاد پارکینگ در برنامه پیش بینی شده، فقط 1500 واحد پارکینگ توانسته در مناطق مختلف تامین شود که 550 واحد از آن زیر میدانگاه امیر کبیر است.

رییس سازمان نوسازی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا بر روند نوسازی بافت فرسوده، با بیان اینکه تاثیر منفی داشته است، اظهار کرد: ما در کل شهر و بافت‌های فرسوده میزان نوسازی‌مان حدود 30درصد کاهش پیدا کرده که هم از کرونا تاثیر می‌گیرد و هم از افزایش افسار گسیخته هزینه مصالح اصلی ساختمان مثل بتن یا فولاد.

علی اکبری تاکید کرد:  من تاثیر افزایش قیمت مصالح را بیشتر از کرونا می‌دانم چون با وجود اینکه قیمت مسکن پایتخت در سال گذشته  جهش قابل توجهی داشته، پایین آمدن میزان ساخت و ساز جای سوال است و  از سال 1370 که پروانه‌ها رصد شده تاکنون این شرایط سابقه نداشته است. به نظرم بی ثباتی بازار و گران و نایاب شدن برخی از مصالح ساختمانی به ویژه در حوزه تاسیسات مکانیکی و الکتریکی عامل اصلی است؛ یعنی سرمایه گذاران و سازندگان ساختمان با نامعلومی‌های جدی مواجه هستند.

او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره کمک دولت به حوزه نوسازی بافت فرسوده در شهرداری تهران گفت: ما در دو حوزه با دولت تعامل داریم که یکی موضوع تسهیلات است که خوشبختانه روند پرداخت و میزان تسهیلات تقریبا به روز است؛ یعنی هر کسی که پروانه می‌گیرد بلافاصله می‌تواند در بانک تشکیل پرونده داده و به ازای هر واحد بین 100 تا 250 میلیون تومان تسهیلات دریافت کند؛ ولی در بخشی که به کمک دولت برای تامین خدمات برمی‌گردد تا به امروز اتفاق خاصی نیفتاده است. دولت متعهد شده که 70 درصد هزینه‌های تامین خدمات در بافت های فرسوده را تامین کند که تا به حال چیزی دریافت نکردیم.

پربیننده ترین آخرین وضعیت افتتاح بزرگراه رستگار ۸ راهکار ساده برای مدیریت پسماندهای خانگی آخرین وضعیت معانیه فنی خودروهای جمع‌آوری پسماند اجرای طرح ترافیک اثری بر میزان ابتلا به کرونا ندارد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران پروانه ساخت بافت فرسوده مصالح ساختمانی نوسازی بافت فرسوده کمبود پارکینگ در تهران گرانی مصالح ساختمانی صنعت ساختمان سازی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بافت های فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۰۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساخت ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده استان تهران از عملیاتی شدن ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران ظهر امروز در نشست شوراهای اسلامی با محوریت مشارکت مردم در بازآفرینی شهری به میزبانی شهرداری گلستان، با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: با حضور و مشارکت حداکثری مردم شاهد شکوفایی مسکن در استان تهران خواهیم بود.

وی با بیان اینکه زمین برای ساخت مسکن در پروژه نهضت ملی مسکن توسط راه و شهرسازی استان تأمین‌شده است، افزود: شوراهای اسلامی شهرها نقش بسزایی در احیای بافت فرسوده و تولید انبوه مسکن دارند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساخت 59 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده استان گفت: بسته‌های تشویقی بسیار متنوعی از سوی دولت برای احیای بافت فرسوده برای مردم در نظر گرفته است.

جنتی با بیان اینکه استان تهران در بازآفرینی شهری رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: اقدامات در بازآفرینی شهری و احیای بافت‌های فرسوده استان تهران باید افزایش داشته باشد و سرعت آن بیشتر شود.

وی به ساخت 500 هزار واحد مسکونی در برنامه چهارساله استان تهران اشاره کرد و افزود: تا کنون ساخت 400 هزار واحد مسکونی در استان تهران عملیاتی شده است.

یک هزار هکتار بافت فرسوده در بهارستان وجود دارد

در ادامه عبدالله نوحی فرماندار بهارستان در نشست شوراهای اسلامی غرب استان تهران به مناسبت روز شوراها با تأکید بر تولید مسکن در شهرستان بهارستان اظهار داشت: در بهارستان عرصه دولتی و منابع طبیعی وجود ندارد.

وی با اشاره به وجود یک هزار هکتار بافت فرسوده در شهرستان بهارستان گفت: شهرداران شهرهای بهارستان می‌توانند در حوزه بازآفرینی شهری به وعده دولت در ساخت مسکن کمک شایانی کنند.

فرماندار بهارستان با استفاده از ظرفیت قانونی بر احیای بافت‌های فرسوده افزود: مردم باید از مشوقات نوسازی و احیای بافت فرسوده مطلع و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

نوحی با بیان اینکه عملکرد شهرداران شهرهای بهارستان در بازآفرینی شهری موردقبول بود گفت: این مهم منجر به اخذ رتبه خوب بهارستان در حوزه بازآفرینی شهری استان تهران شد.

شناسایی 13000مسکن مهرخالی در پرند/تامین زمین 37درصد نهضت ملی

تولید بافت نامتعارف و فرسوده در شهر گلستان متوقف شد

در ادامه سیدمحمد میرزمانی شهردار گلستان با بیان اینکه در بازآفرینی شهری با مشارکت مردم امکان‌پذیر است گفت: برای نخستین بار ضوابط شهرسازی و بازآفرینی شهر را با نظر مردم بومی‌سازی کردیم.

وی به احداث آرامستان شهر گلستان در کمترین زمان اشاره کرد و افزود: 105 هزار مترمربع ابنیه در حوزه‌های مختلف سرانه در شهر گلستان در دست ساخت است.

شهردار گلستان با بیان اینکه در این شهر تولید ثروت نسبت به جمعیت پایین است، تصریح کرد: یک هزار متر طول هدایت آب‌های سطحی و فاضلاب برای برون‌رفت از آب‌گرفتگی در طول 3 سال گذشته انجام گرفته است.

میرزمانی با اشاره به تولید بافت فرسوده در سنوات گذشته گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه بافت فرسوده‌ای در شهر گلستان تولید نمی‌شود و نوسازی واحدهای مسکونی با سرعت و مشوق‌های مختلف تداوم دارد.

شهردار گلستان در پایان با بیان اینکه 22 هکتار از اراضی شهر گلستان که در طرح تفصیلی قرار دارد به شهرک صنعتی الحاق شده است خاطرنشان کرد: این امر باعث اعتراض مردم شده است که از مسئولین درخواست می‌شود این مشکل را مرتفع کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد