Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  شبکه‌های اجتماعی توییتر و اینستاگرام در ایران به صحنه افشاگری زنان و مردان درباره آزار و اذیت‌های جنسی و تجاوز تبدیل شده است، اتفاقی که برای اولین بار در ایران رخ می دهد و موجی از توجهات و حمایت‌ها را نیز به دنبال داشت. در این رابطه یکی از متهمان بازداشت و یکی دیگر از متهمان جوابیه صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر نیز جنبشی با همین موضوع در غرب به جریان افتاده بود که به افشای نام افراد شناخته شده و معروف بسیاری از سوی زنان قربانی منجر شد.   قوانین در حمایت از قربانیان در ایران اصلاح می‌شود؟   فرانس‌۲۴ به جنبش اخیر زنان ایرانی در شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان داده و در این باره نوشت: ده‌ها زن ایرانی با حضور در شبکه‌های اجتماعی، سال‌ها سکوت خود را در این زمینه شکستند و روایت‌های خود را از آزار جنسی و تجاوز مطرح کردند و نوری را بر سیستم قانونی که بر علیه قربانیان تنظیم شده است، تاباندند.

این رسانه در ادامه به روایت یکی از زنان ایرانی درباره تجربه آزار جنسی از سوی یک نقاش مشهور ایرانی در توییتر اشاره کرده و نوشت: این روزنامه‌نگار زن سابق، یکی از ده‌ها زن ایرانی است که اخیرا در شبکه‌های اجتماعی حضور پیدا کرد تا آزار و اذیت جنسی و تجاوزی که متحمل شده بود را محکوم کند. برخی از این زنان از هشتگ می‌تو برای روایت تجربه‌های خود استفاده کردند، هشتگی که در جریان افشای فساد «هاروی وینستون» در شبکه‌های اجتماعی ترند شد و به دنبال آن بسیاری از زنان در کشور‌های مختلف جهان از جمله آمریکا به روایت تجربه‌های خود از این موضوع پرداختند.

در هفته‌های اخیر، دیگر زنان ایرانی نیز به اینستاگرام و توییتر آمدند تا از مهاجمان مورد ادعای خود نام ببرند. متهمان این افشاگری‌ها شامل یک استاد دانشگاه، یک هنرمند نام آشنا، بازیگران و نویسندگان بودند. بسیاری از قربانیان عنوان کردند که در زمانی که مورد آزار و اذیت جنسی قرار می‌گرفتند کم سن و سال بودند برخی از آن‌ها که اغلب خبرنگار بودند این شجاعت را داشتند که با نام و هویت اصلی خود در فضای مجازی به بیان این روایت‌ها بپردازند. همین موضوع منجر به آن شد که اکانت آن‌ها با موجی از حمایت‌ها در شبکه‌های اجتماعی همراه شود. در جریان این افشاگری‌ها چند وکیل نیز توصیه‌های حقوقی به کاربران ارائه کردند. بیشتر بخوانید:ثبت ۴۰ شکایت تجاوز از «ک.ا»/ ماجرای تجاوز سریالی به دختران دانشگاه تهران چیست؟
فرانس ۲۴ در ادامه به نقل از یک وکیل می‌نویسد: این تنها ترومای شخصی و ترس از ننگ‌های اجتماعی نیست که قربانیان آزار‌های جنسی و تجاوز را به سکوت وامی‌دارد. برخی از قوانین موجود در ایران نیز به عنوان یک عامل بازدارنده در این زمینه عمل می‌کنند.‌   ای بی سی نیوز نیز در گزارشی با عنوان «زنان ایرانی توییتر را با داستان‌های آزار جنسی پر کردند» به این موضوع اشاره کرد و نوشت: زنان ایرانی با حضور در توییتر سال‌ها سکوت خود را شکستند و با هشتگ‌های تجاوز، آزار جنسی و نه به معنای نه است به بیان روایت‌هایی از آزار جنسی پرداختند.

این رسانه آمریکایی در ادامه می‌نویسد: برخی از افرادی که در این روایت‌ها به آزار جنسی و تجاوز متهم شده‌اند چهره‌های مشهور و معروفی در ایران شامل ستاره‌های ورزش، رسانه و هنر، پزشکان، معلمان و استادان هستند. همه چیز با یک توییت در اوایل آگوست از سوی یک کاربر ناشناس آغاز شد که درباره آزار جنسی زنان توضیحاتی داده بود، کاربر این توییت با واکنش شدید دیگر کاربران مواجه و غیرفعال شد.   ای بی سی نیوز در ادامه نوشت که وکلا و حقوق‌دانان نیز به این جنبش پیوستند و موارد قانونی و حقوقی را در این زمینه مطرح کردند و توصیه هایی را به قربانیان مطرح کردند.

در مقابل،برخی از زنان که در معرض آزار جنسی قرار گرفته بودند عنوان کردند اقدام علیه متجاوزان و متهمان را از مسیر قانونی پیگیری خواهند کرد، عده دیگری نیز اعلام کردند که راه حل قانونی را طی نمی کنند چرا که با اعدام موافق نیستند. مجازات تجاوز در ایران اعدام است.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، تجاوز ، آزار جنسی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تجاوز آزار جنسی شبکه های اجتماعی جنسی و تجاوز زنان ایرانی آزار جنسی روایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه

به گزارش جماران؛ کامبیز نوروزی حقوقدان در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

   ۱-از حساب زنان بذل و بخشش می‌کنند و حقوق زنان به فراموشی می‌رود.

حسن نوروزی(نماینده مجلس): اجرای طرح اصلاح قانون مهریه ۳۵ هزار زندانی را آزاد می‌کند.

 

 این همه که قانونی‌ترین و حلالترین و شرعی‌ترین حق زنان، یعنی مهریه را بذل و بخشش می‌کنید، چه تعداد زن حقشان ضایع می‌شود و مجبور می‌شوند در تنگدستی و تیرگی روزگار بگذرانند؟ برایتان مهم است؟

 نمی‌توانید با کاهش جرم جمعیت زندان‌ها را کم کنید، با تضییع حقوق زنان جمعیت کیفری را کاهش می‌دهید.

هزار شعار در مورد فواید حجاب برای زنان و کرامت زنان سر می‌دهید ولی نوبت به مهریه که می‌رسد، همه شعارهای کرامت زنان را از یاد می‌برید.

***

   ۲-در ورزشگاه‌ها مردان توهین می‌کنند ولی زنان تنبیه می‌شوند.

   آیا این فحاشی‌ها برای مردان مجاز است؟

  

  چگونه است که بعد از هفته‌ها آرامش ناگهان این مقدار رفتار توهین‌آمیز اتفاق می‌افتد. در یک بازی به مربی سپاهان توهین می‌شود. در یک مسابقه دیگر به بازیکن سپاهان فحاشی می‌شود. در همان بازی به زنان طرفدار پرسپولیس فحش داده می‌شود.

  

 روزنامه کیهان فورا نتیجه می‌گیرد که دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟

 

جرم و خطا را عده‌ای از مردان مرتکب شده‌اند اما کیفر آن را به زنان تحمیل می‌کنند که نباید به ورزشگاه‌ها بیایند. شگفت‌آور است.

   وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ

 گناه کسی را به پای دیگری نمی‌نویسند. به این می‌گوئیم اصل شخصی بودن جرم و مجازات.  تنبیه برای کسی است که خطا کرده‌است. ولی این بار برعکس شده‌است. گناه از مردان، کیفر برای زنان!

 بهانه‌ها می‌سازند برای محدودسازی روزافزون زنان.

دیگر خبرها

  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • بمباران شدید شهر رفح توسط اشغالگران رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • آنروا: درگیری در غزه «جنگ علیه زنان» است
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی