Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین به نقل از دیجیاتو ،یوتیوب می‌گوید به دلیل دنیاگیری ویروس کرونا تعداد کارمندان این شرکت که ویدیوها را برای پیروی از قوانین بررسی می‌کنند، کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. به همین دلیل این سایت مجبور شده تا برای مدیریت ویدیوها از هوش مصنوعی استفاده کند که به سختگیری بیشتر و حذف بیش از دو برابر ویدیوی بیشتر نسبت به سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ (ژانویه تا مارس) منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویدیوهای حذف شده در سه ماهه دوم ۲۰۲۰ بر اساس کشور یا منطقه. یوتیوب می‌گوید استفاده از VPN و ابزارهای تغییر موقعیت جغرافیایی روی این آمار تأثیر می‌گذارد.

به گفته یوتیوب استفاده از هوش مصنوعی، حذف محتواهای مشکوک به افراطی گری و کودک آزاری را بیش از ۳ برابر افزایش داده است. علاوه بر این ویدیوهایی که مخاطب را به مبارزه می‌طلبند (Dare)، ویدیوهای چالش و دیگر محتواهایی که مشکوک به آسیب رساندن به مخاطبین کم سن و سال بوده‌اند، از این پلتفرم حدف شده‌اند.

از ۱۱.۴ میلیون ویدیوی حذف شده، ۳.۸ میلیون ویدیو به دلیل احتمال آسیب به کودکان، ۳.۲ میلیون به دلیل اسپم یا کلاهبرداری، ۱.۷ میلیون به دلیل برهنگی یا محتوای جنسی، ۱.۲ میلیون به خاطر خشونت و ۹۰۰ هزار ویدیو به دلیل ترویج خشونت از یوتیوب حذف شده‌اند.

۳۸۲ هزار ویدیو توسط کاربران، ۱۶۷ هزار ویدیو توسط گزارش دهندگان معتمد (Trusted Flagger)، ۲ هزار و ۲۲۰ ویدیو توسط سازمان‌های غیرانتفاعی یا NGO‌ها و ۲۵ ویدیو نیز توسط دولت‌ها برای حذف به یوتیوب گزارش شده‌اند. یوتیوب همچنین از حذف ۱.۹ میلیون کانال و بیش از ۲ میلیارد کامنت در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ خبر داد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هوش مصنوعی یوتیوب ویدیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد؛ بر این اساس شهروندان یزدی می توانند برای رفع قطعی تلفن ثابت با شماره ۲۰۲۱ واحد ارتباطات مردمی مخابرات یزد جهت راهنمایی تماس بگیرند و مشتریان اینترنت مخابرات منطقه یزد می توانند از طریق سامانه جامع ۲۰۲۰ از خدمات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات در زمینه های فروش، پاسخگویی و پشتیبانی سرویس های مخابرات بهره مند شوند.

به منظور سرعت بخشیدن به فرایند پشتیبانی و فروش و همچنین افزایش پاسخگویی و ارائه سرویس بهتر به مشتریان، سامانه ۲۰۲۰ به صورت متمرکز و در تمام ساعات شبانه‌روز پاسخگوی پرسش ها، پیشنهادها و شکایت های مشترکان تلفن ثابت است.

متقاضیان می توانند از طریق این سامانه در خواست خرید سرویس های مورد نظر خود را به کارشناسان اعلام و پشتیبانی لازم را از این مرکز دریافت کنند. ثبت خرابی سرویس هایی مانند اینترنت پرسرعت ADSL، اینترنت پرسرعت VDSL، تانوما و تلویزیون اینترنتی (IPTV) به صورت مکانیزه و یا پس از اتصال به اپراتور از دیگر خدمات سامانه ۲۰۲۰ است.

گفتنی است؛ سامانه پاسخگویی ۲۰۲۰ به‌صورت روزانه حجم انبوهی از تماس‌ها را پشتیبانی می‌کند و تمام کارکنان و مدیران در مجموعه گسترده مخابرات ایران با تلاش و اجرای راه‌کارهایی به همراه آموزش و نظارت مؤثرتر بر پرسنل، به دنبال پاسخگویی با کمترین نقص و در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.

کد خبر 6093199

دیگر خبرها

  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد