Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@02:30:21 GMT

رشد ۱۰.۸ درصدی تولید سه خودروساز بزرگ کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۵۹۸۱

رشد ۱۰.۸ درصدی تولید سه خودروساز بزرگ کشور

شرکت ایران‌خودرو تا پایان مرداد، ۱۶۶ هزار و ۸۵۵ دستگاه از محصولات خود را تولید کرده است که در مقایسه با آمار تولید سال گذشته ۷/۳۱ درصد افزایش داشته است. شرکت سایپا نیز در پنج ماه نخست سال۱۳۷ هزار و ۵۲۱ دستگاه از انواع محصولات خود را تولید کرده است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، صورت‌های مالی سه خودروساز بزرگ کشور در پایان مرداد ماه سال جاری نشان می‌دهد خودروسازی همچنان  رشد تولید را تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر آمار منتشره در سایت کدال، سه  خودروساز بزرگ کشور (ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو) طی پنج ماه نخست امسال در مجموع ۳۴۶ هزار و ۴۷ دستگاه انواع محصولات سواری را به تولید رسانده‌اند تا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۸/ ۱۰ درصد افزایش تیراژ را تجربه کنند.


براساس این گزارش، شرکت ایران‌خودرو تا پایان مرداد، ۱۶۶ هزار و ۸۵۵ دستگاه از محصولات خود را تولید کرده است که در مقایسه با آمار تولید سال گذشته ۷/ ۳۱درصد افزایش داشته است. شرکت سایپا نیز در پنج ماهی که از سال جاری می‌گذرد ۱۳۷ هزار و ۵۲۱ دستگاه از انواع محصولات خود را تولید کرده است. پارس‌خودرو نیز به عنوان سومین خودروساز بزرگ کشور تا پایان مرداد امسال ۴۱ هزار و ۶۷۱ دستگاه از محصولات موجود در سبد خود را روانه بازار کرده است.


همچنین نگاهی به جزئیات آمار تولید خودرو‌های سواری در پنج ماه نخست امسال نشان می‌دهد، ایران خودرویی‌ها در این بازه زمانی، تنها ۱۵۹ دستگاه از محصول پژو ۲۰۰۸ تولیدکرده اند که با افت ۹۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه شده است.

این شرکت در پنج ماه سپری شده سال جاری، ۱۷هزار و ۱۱۵ دستگاه سمند، ۲۱ هزار و ۷۲۶ دستگاه دنا و سه هزار و ۹۰۳ دستگاه رانا تولید کرده است. هایما محصول مونتاژی ایران خودرو نیز در پنج ماه نخست امسال با رشد تولید مواجه شده و در مجموع ۲ هزار و ۴۸۷ دستگاه از این خودرو تا پایان مرداد امسال تولید شده است که نسبت به پنج ماه نخست سال گذشته رشد ۷/ ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

طبق آمار‌های ارائه شده به بورس، دانگ‌فنگ محصول دیگر ایران خودرو در مردادماه از خط تولید خارج شده است و همچنان خبری از تولید محصول سوزوکی گرند ویتارا نیست.


آمار‌های شرکت خودرو سازی سایپا طی پنج ماه ابتدایی امسال نشان می‌دهد خودرو پراید تیراژی معادل ۶۱ هزار و ۱۴۹ دستگاه داشته که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته حدود ۱۹ درصد کاهش تولید را تجربه کرده است.


در بین دیگر محصولات سایپا، تیبا با ۷۶ هزار و ۳۴۹ دستگاه بیشترین تولید را داشته است. با این حال درمیان محصولات مونتاژی سایپا تولید آریو و چانگان تقریبا متوقف شده است.


طبق آمار شرکت پارس‌خودرو در پنج ماه ابتدایی امسال ۲ هزار و ۱۱۹ دستگاه برلیانس را مونتاژ کرده است. در این بین، تیراژ کوئیک به ۱۲ هزار و ۱۲۶ دستگاه رسیده و ۷۳۰ دستگاه خودرو ساینا در این شرکت تولید شده است.

طبق آمار، پارس‌خودرو توانسته در پنج ماه ابتدایی امسال ۲هزار و ۷۵۱ دستگاه رنو را به تولید برساند که در مقایسه با چهار ماه نخست گذشته، ۱۶۹ دستگاه کمتر بوده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا آمار تولید خودرو خودروساز بزرگ کشور دستگاه از محصول تا پایان مرداد پنج ماه نخست ایران خودرو نشان می دهد پارس خودرو پنج ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟