Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@03:57:32 GMT

حل مشکل اینترنت ۷۰۰ روستا در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۶۰۳۸

حل مشکل اینترنت ۷۰۰ روستا در استان کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، احمد اسکندری نسب، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان امروز ۱۰ شهریورماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان گفت: از ۱۵ شهریورماه جاری سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ آغاز می‌شود و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سه وضعیت قرمز، زرد و سفید فعالیت مدارس را آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قطعا امسال آغاز سال تحصیلی متفاوتی داریم و خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت دغدغه دارند و امیدواریم به خوبی بتوانیم به رسالتمان عمل کنیم.

اسکندری نسب تصریح کرد: آموزش و پرورش مبداء تغییر و تحول، معلم مهم‌ترین عنصر در حوزه تحول و مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت است و هر چه تلاش کنیم مدرسه‌ای سرزنده، خلاق و پویا داشته باشیم، قطعا آینده جامعه تامین می‌شود.

او بیان داشت: شاید مهم‌ترین وظیفه آموزش و پررش اجرای سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش است و مهم‌ترین رسالت آن چرخش اساسی از نظام آموزشی به نهاد فرهنگی اجتماعی و مولد سرمایه انسانی است.

اسکندری نسب اظهار داشت: تلاش و برنامه ریزی ما برای تحقق اهداف سند تحول است و امسال ۲۵ بسته تحولی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ شده که کاملا اجرائی است.

او با اشاره به اینکه تلاش این است پوشش تحصیلی حداکثری داشته تا عدالت آموزشی را محقق کنیم، افزود: دستورالعمل بازگشائی مدارس از سوی وزارتخانه به استان‌ها ابلاغ شده و همه نکاتی که باید برای بازگشائی مدارس در وضعیت‌های قرمز، زرد و سفید رعایت شود، مشخص شده و مدارس آمادگی دارند.

اسکندری نسب تصریح کرد: پروژه مهر رخداد ملی بوده و از سال‌های قبل نیز اجرا می‌شد که امسال کمیته سلامت دانش آموزان و فضای مجازی به این پروژه اضافه شده و اطلس دسترسی دانش آموزان استان به آموزش و مدرسه طراحی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: با توجه به شیوع کرونا، شعار ما این است که آموزش تعطیل شدنی نیست و آموزش جریان دارد و آمادگی استان برای بازگشائی مدارس از سوی نمایندگانی از وزارتخانه سنجیده شده است.

اسکندری نسب افزود: قریب به ۱۵ میلیون دانش آموز در سراسر کشور در مدارس حضور پیدا می‌کنند و امیدواریم بتوانیم هرچه بهتر و باشکوه‌تر این روز را برگزار کنیم.

او بیان داشت: پارسال پنج ماه از سال را سپری کرده بودیم که با شیوع کرونا مواجه شدیم و شاید در سال تحصیلی جدید در وضعیت قرمز این ارتباط حضوری نباشد و آموزش از طریق تلویزیون و فضای مجازی و بسته‌های آموزشی دنبال شود.

اسکندری نسب درباره وضعیت آموزش از طریق فضای مجازی گفت: ۲ هزار و ۲۰۰ روستا در استان کرمان بدون پوشش اینترنت بوده که تاکنون مشکل هزار و ۵۰۰ روستا حل شده و امیدواریم مابقی روستا‌ها نیز تحت پوشش اینترنت قرار بگیرد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مشکل اینترنت آموزش و پرورش اسکندری نسب استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پی ارسال طرح ابتکاری استان سمنان با عنوان «سند مراسم آغازین مدارس» از سوی سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، آن را یک کار خوب و نمونه دانست و از حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت خواست تا ضمن قدردانی از این اقدام شایسته، حتماً از آن به‌عنوان یک کار خوب و نمونه در سایر استان‌ها استفاده شود.

وزیری اظهار داشت: آیین رونمایی از طرح خلاق و ابتکاری سند اجرایی مراسم آغازین مدارس در راستای طرح فراگیر پرورشی و فرهنگی، هم‌زمان با سفر یک‌روزه وزیر آموزش و پرورش به سمنان، دیار فرهنگ و ایمان برگزار شد.

وی افزود: این سند صرفا یک چارچوب و ساختار اجرایی مراسم آغازین مدارس است و مدیران با همراهی تمامی عوامل مدرسه اعم از دانش‌آموزان، کادر اجرایی و معلمان، متناسب با سن، جنسیت و مقطع تحصیلی، برنامه‌ریزی و تدبیر لازم را برای عملیاتی‌ساختن آن مد نظر قرار خواهند داد.

و پاسخ‌گویی به نیازهای جدید تربیتی آن‌ها، عنوان و تصریح کرد: در این سند، هر روزِ هفته با یک عنوان، مشخص شده؛ یعنی شنبه روز هویت ملی، عشق به میهن و احترام به پرچم، یک‌شنبه روز قرآن و نهج‌البلاغه، دوشنبه روز سلامت روان و جسم(تربیت بدنی)، سه‌شنبه روز فرهنگی و هنری و چهارشنبه روز علمی و فناورانه، نامگذاری شده است.

گفتنی است، این طرح به‌منظور افزایش اثربخشی و مشارکت حداکثری دانش‌آموزان و مربیان در مراسم آغازین و هم‌چنین تقویت و توسعه فعالیت‌های تربیتی با نظر نخبگان، متربیان و مربیان مجرب در راستای ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین با رویکردی تحولی و متناسب با نیاز دانش‌آموزان تنظیم و تدوین شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902330

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد