Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:24:29 GMT

برخورد ناعادلانه با محلات مختلف شهر تهران متوقف شود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۷۹۳۲

برخورد ناعادلانه با محلات مختلف شهر تهران متوقف شود

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فراهانی عضو و ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران در جمع دبیران شورایاری منطقه ۱۵ به تشریح سه چالش اصلی منطقه و روش‌های رفع آن پرداخت.

ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران طی بازدید از منطقه ۱۵ شهرداری تهران در جمع دبیران شورایاری گفت: تهران شهری برای همه است و این شعار اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه بتوانیم مشکلاتی که زمینه ساز کاهش سطح کیفیت زندگی و در دسترس نبودن امکانات زیر ساختی برای شهر تهران است به شکل عادلانه برای همه محلات شهر تهران فراهم و شکاف عجیبی که بین محلات مختلف ایجاد شده را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه مسئولین کنار مردم بایستند و توجه به نظرات شورایاران نقش مهمی در این کاهش شکاف بین محلات پایتخت دارد.
فراهانی تصریح کرد: پیشنهاد تعریف پروژه‌های محلی و در دستور قرار گرفتن پیشنهادات هوشمندانه است.

عضو و ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران افزود: علاوه بر مدیریت شهری، سرمایه گذاری و مسئولیت اجتماعی در توسعه محلات نقش به سزایی دارد.
وی با اشاره به موقعیت منطقه گفت: ۷ و نیم درصد جمعیت در این منطقه ساکن هستند که از حیث توسعه یافتگی در رده ۱۱ قرار دارد. این امر نشان می‌دهد در منطقه کمتر توسعه یافته نسبت به متوسط مناطق تهران قرار داریم.

فراهانی با اشاره به سه چالش اصلی این منطقه بیان کرد: اولین چالش، چالش توسعه یافتگی متوازن است. در منطقه ۱۵ علی رغم ظرفیت‌ها شاهد توسعه نیافتگی نا متوازن و عدم توسعه یافتگی هستیم. برخی محلات در درون بافت و برخی در حریم به شدت نیازمند توجه هستند.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مسئله دسترسی عادلانه به امکانات شهری در محلاتی مانند مسگر آباد اهمیت دارد در صورتی که برخی مسئولین مسگر آباد را نمی‌شناسند، ادامه داد: باید برخورد ظالمانه با محلات شهر تهران را متوقف کنیم. نباید وقتی تصویری از محلات تهران نشان داده می‌شود تعجب کنیم که مگر می‌شود این چنین محلاتی در پایتخت باشد و مردم اینگونه زندگی کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: توجه به پروژه‌های کوچک مقیاس محلی در دستور قرار گرفته است. در سال ۹۶ سرانه هر شهروند منطقه ۱۷۲ هزار تومان در بودجه شهرداری بوده که این سرانه در سال ۹۹ به ۶۱۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده و شاهد رشد ۲۵۴ درصدی بوده‌ایم.

فراهانی افزود: طی سه سال سرانه افزایش پیدا کرده است و امیدواریم با تحقق بودجه بتوانیم تخصیص بیشتری بدهیم. بودجه مصوب منطقه در سال ۹۹، ۳۹۱ میلیارد تومان بوده که ۹۳ میلیارد اعتبارات عمرانی و ۲۹۸ میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای بوده و نسبت به سال گذشته ۴۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
عضو و ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بیان کرد: دومین چالش، چالش تاب آوری و ایمنی است. آمار نشان می‌دهد که منطقه ۱۵ از نظر حریق جز ۳ منطقه صدر شهر تهران است و از لحاظ تاب آوری زلزله و حوادث هم وضعیت خوبی ندارد و یکی از مشکلات منطقه بافت فرسوده است و ۷۶ درصد بافت منطقه با سیستم‌های فلزی ساخته شده و رتبه ۱۶ از نظر مقاومت است که یکی از چالش‌های منطقه همین مسئله بافت فرسوده است.

وی گفت: نزدیک ۶ درصد بافت منطقه عمر بالای ۴۰ سال دارد و در مقابل زلزله بالای ۶ ریشتر دوام نمی‌آورد و بافت فرسوده اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل باید توجه جدی کرد.

فراهانی گفت: سومین مسئله، چالش ترافیک است که نمود بارزی دارد و یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پایتخت اتوبان رستگاری مقدم است و مجموعه شهری به آن توجه دارد که بزرگترین پروژه سال ۹۹ به عنوان ابر پروژه افتتاح می‌شود.

عضو و ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: از حیث تولید و جذب سفرهای شهری میزان تولید سفرها بیش از جذبش است یعنی منطقه ۱۵ جمله مناطقی است که به واسطه اینکه در مسیر ورودی و خروجی تهران بوده و حجم ترافیک بالایی دارد لازم است از تلاش‌های شهردار تهران و همکاران در این زمینه تشکر کنم.

فراهانی در پایان تصریح کرد: بیشترین پروژه‌های کوچک مقیاس در این منطقه وجود دارد و اگر در رفع این معضلات موفق نشویم به اهدافمان نخواهیم رسید.

کد خبر 5012047 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: مجید فراهانی شهرداری منطقه 15 تهران بافت فرسوده محرم 99 شورای شهر تهران ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش پیش بینی وضعیت هوا قوه قضاییه وضعیت راهها سازمان بازرسی کل کشور کمیته امداد امام خمینی سال تحصیلی جدید متروی تهران سازمان تامین اجتماعی ترافیک منطقه ۱۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۷۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

تین نیوز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت ها و ارائه خدمات یکی از اولویت های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه ریزی های لازم انجام است.

موسوی پور با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین های پلاک خوان است که این دوربین ها کار خود را انجام می دهند و براساس برنامه ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می کنند. نوع دیگر اما دوربین های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی پور با بیان اینکه این دوربین های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی این دوربین ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین های نظارت تصویری می توانیم سامانه ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت های پلیس راهور نیز نصب می شود و در فاز اول این دوربین ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • ارتش رژیم صهیونیستی منطقه‌های مختلف نوار غزه را هدف قرار داد
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها