Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فاضل عبیات معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان در جلسه هماهنگی ستاد اربعین حسینی گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سال‌های قبل و کیفی سازی زیرساخت‌ها در مرز چذابه برای زائران اربعین حسینی یک وظیفه است.

او افزود: در جلسات هفتگی که در این خصوص تشکیل می‌شود، همه موارد حوزه زیرساخت از جمله؛ احداث و تکمیل پروژه‌های عمرانی، راه‌های مواصلاتی، تأمین امکانات برای پارکینگ‌های خودرو‌های شخصی و اتوبوس‌های بین شهری، تأمین امکانات اضطراری و رفاهی، تکمیل پایانه‌های مرزی و رفع خلاء‌های مرزی بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبیات اظهار داشت: همچنین توسعه زیرساخت‌های ارتباطی حوزه فضای مجازی و افزایش پوشش مخابراتی، ایمنی راه‌های مواصلاتی و حذف نقاط حادثه خیز، احداث بنا‌های ماندگار در پایانه‌های مرزی و. باید بررسی شود، ضمن اینکه رصد پیشرفت اجرای مصوبات جلسات و انجام بازدید‌های میدانی از مرز و پایانه مرزی نیز الزامی است.

این مقام مسئول در پایان بر ارائه گزارش کار و پیشرفت پروژه‌ها و همچنین اعلام نواقص و کمبود‌ها از سوی دفتر فنی استانداری و فرمانداری شهرستان دشت آزادگان تاکید کرد و اظهار داشت: با انجام به موقع کارها، خدمات رسانی بهتری به زائران اربعین حسینی انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی در استانداری خوزستان در پایان با تاکید بر حفظ آمادگی همه اعضای کمیته زیر ساخت اربعین ادامه داد: تلاش می‌کنیم در حد توان مشکلات را رفع کرده و کمبود‌ها را نیز در کمیته کشوری زیر ساخت اربعین مطرح کنیم تا با اقدامات صورت گرفته همه مشکلات مرتفع شوند.

حمید سیلاوی فرماندار دشت آزادگان در این جلسه با ارائه گزارش مفصلی از مشکلات موجود در زیر ساخت‌ها و به خصوص مسیر‌های مواصلاتی به پایانه مرزی چذابه گفت: اولویت اول کار این کمیته باید تکمیل پروژه‌های نیمه تمام باشد، چرا که نیمه تمام بودن و کیفیت اجرای این پروژه‌ها، مشکلات فراوانی را در این منطقه سبب شده و هر ساله نیز به این مشکلات افزوده می‌شود.

او با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان برای پیشبرد برنامه‌های عمرانی در این شهرستان بیان کرد: طرح‌های پیشنهادی برای بلند مدت و دائم و با نگاه به آینده، تهیه و اجرایی شود و به صورت جامع در دستور کار قرار گرفته تا به عنوان فعالیت‌های عمرانی ماندگار و پایدار از آن بهره برداری شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تکمیل پروژه ها مرز چذابه اربعین حسینی تکمیل پروژه ها اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • بیش از ۷۳۶ هزار مسافر از پایانه مرزی سرو تردد کرده اند
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین