Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کریم صادق‌نیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از اول ماه محرم تا شب گذشته و دهمین شب این ماه تیم‌های بازرسی اداره کل تبلیغات اسلامی ، بهداشت ، صنعت ، نیروی انتظامی و سپاه با حضور در مساجد ، تکایا و حسینیه ها وضعیت انجام مراسم‌های مذهبی را نظارت و کنترل کردند. 

وی ادامه داد : در این مدت بیش از ۸۰۰ مورد بازرسی از امکان برگزاری مراسم عزاداری انجام شد که خوشبختانه تمامی برنامه های عزاداری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شده و تخلفی مبنی بر نادیده گرفتن پروتکل ها دیده نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول تشکل های دینی مازندران برگزاری مراسم عزاداری در فضای باز با رعایت دستورالعمل بهداشتی، عزاداری در فضای سرپوشیده با نصب تهویه مناسب و با یک چهارم ظرفیت فقط سخنرانی و روضه خوانی کوتاه حداکثر یک ساعت را از جمله نکات و پروتکل های بهداشتی است که برای هیات های مذهبی در نظر گرفته شد .

وی الزام به استفاده مستمر عزاداران از ماسک ، ضدعفونی محل قبل و بعد از برگزاری مراسم و علامت گذاری مکان استقرار هر یک عزاداران با فاصله ۲ متری از هر طرف را از دیگر ضوابط عزاداری ماه محرم امسال برشمرد و ادامه داد : در بازدید از تکایا و مساجد بسیاری از هیات مذهبی فراتر از این خواسته ها اقدامات لازم را انجام دادند .

صادق نیا اضافه کرد : نصب دستگاه ضدعفونی در ورودی مساجد و تکایا ، ضدعفونی کفش ها و استفاده از تب سنجی مواردی بود که بسیاری از هیات های مذهبی خارج از وظایف پروتکلی مبادرت به انجام آن کرده اند. 

وی اجرای برنامه های عزاداری امام حسین (ع) در ماه محرم امسال را مطابق با پروتکل های بهداشتی و عالی توصیف کرد .

صادق نیا ادامه داد: در همین مدت اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران برای کمک به هیات های مذهبی استان ۵۳ هزار عدد ماسک رایگان در میان این مجموعه توزیع کرد.

مازندران یک هزار و ۸۰۰ هیات مذهبی دارد .

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران هیأت عزاداری سازمان تبلیغات اسلامی پروندهٔ خبری کرونا و آیین های محرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران هیأت عزاداری سازمان تبلیغات اسلامی ویروس کرونا مازندران هیأت عزاداری سازمان تبلیغات اسلامی هیات های مذهبی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۹۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟

به گزارش خبرآیلاین، هر روز صبح چه کارهایی می‌کنید؟ برای سرحال شدن می‌دوید و بعد دوش آب سرد می‌گیرید؟ پیش از بیرون آمدن از رختخواب سه بار زنگ ساعت را خاموش می‌کنید؟ هر کس روز خود را به نحوی شروع می‌کند اما ویدیویی در تیک تاک که می‌گوید همه باید بخشی از مناسک صبحگاهی را شکلی مشخص انجام دهیم، بارها دیده شده است.

آنا پترسون از اسکس، درمانگر دندان است. (از کارکنان بخش بهداشت و درمان که برخی کارهای ساده‌تر دندانپزشکی را انجام می‌دهد) پترسون در ویدیویی که در صفحه کاری‌ خود در تیک‌تاک منتشر کرده است می‌گوید که هرگز نباید دندان‌ها را بعد از صبحانه مسواک زد، بلکه همیشه پیش از آن باید این کار را انجام داد.

به گزارش همشهری آنلاین، او در توضیح این مسئله به دنبال‌کننده‌های (فالوئر) خود می‌گوید: «برای این توصیه‌ام دو دلیل دارم: وقتی صبحانه می‌خوریم، دهانمان اسیدی می‌شود. اگر دندان‌ها را پس از صبحانه مسواک بزنیم، در واقع دندان‌ها را بیشتر به این اسید آغشته می‌کنیم و این باعث از بین رفتن مینای دندان‌ها می‌شود. ضمنا مسواک زدن پیش از صبحانه از دندان‌ها در برابر غذایی که می‌خواهیم بخوریم محافظت می‌کند.»

رهنمودهای او توصیه شرکت خمیر دندان «کولگیت» را که اعلام کرده بود مسواک زدن پس از خوردن غذا «گاهی» بر مینای دندان اثر منفی دارد، تایید می‌کند.

شاید این خبر آن دسته از افرادی را که گمان می‌کردند مسواک زدن پس از صبحانه بهتر است زیرا دندان‌ها را از شر بقایای غذایی که خورده بودیم خلاص می‌کند، غافلگیر کرده باشد.

در بخش نظرات این ویدیو یکی از دنبال‌کنندگان نوشته‌ است: «همه دندان‌پزشکان با این حرف موافق نیستند. بعضی از آنان می‌گویند اگر مسواک زدن ۳۰ دقیقه پس از خوردن یا نوشیدن باشد، ایرادی ندارد.»

گروه بهداشتی بوپا نیز اعلام کرده است که اگر می‌خواهید پس از غذا خوردن مسواک بزنید، بهتر است دست‌کم یک ساعت صبر کنید تا بزاق فرصت داشته باشد اسیدهایی را که غذا در دهان ایجاد کرده است، خنثی کند.

در تارنمای سازمان ملی خدمات بهداشتی در مورد مسواک زدن پیش یا پس از صبحانه رهنمود خاصی داده نشده است. در این تارنما توصیه شده است برای حفظ بهداشت دهان و دندان همواره دو بار در روز، هر بار حدود دو دقیقه، دندان‌ها را با خمیردندان فلورایددار مسواک بزنیم.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900363

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است