Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سیدکامل تقوی نژاد، معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره روند مثبت استان البرز در کنترل شیوع کرونا ویروس، گفت: این استان با مشکلات بسیاری در حوزه بهداشت و درمان مواجه است، اما موفق شد روند شیوع کرونا را کنترل کرده و از لحاظ تعداد فوتی جزو موفق‌های کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ارتقاء زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان البرز از جمله افزایش تخت‌های بیمارستانی در دستورکار قرار گرفته است.

این مقام مسؤول تصریح کرد: در ایران به ازای هر هزار نفر 1.7 تخت بیمارستانی وجود دارد این درحالی است که همین آمار در چین 8 تخت و در کره جنوبی به 12 تخت هم می‌رسد. البته در برخی از کشورهای اروپایی از این هم بهتر است.

تقوی نژاد اظهار کرد: علی رغم زیرساخت‌ها و تجهیزات محدود، ایران توانسته با تلاش کادر بهداشت و درمان، مدیریت افراد جامعه و اجرای طرح‌هایی مثل غربالگری و فرهنگسازی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم کرونا را کنترل کند.

حدود 4.5 میلیون نفر در ایران  تحت تاثیر کرونا قرار گرفته و این ویروس کسب و کار، معیشت و زندگی آنها را تحت شعاع قرار داده است.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از مشاغل در سطح کشور در پی شیوع کرونا ویروس دچار آسیب شدند، افزود: حدود 4.5 میلیون نفر در ایران  تحت تاثیر کرونا قرار گرفته و این ویروس کسب و کار، معیشت و زندگی آنها را تحت شعاع قرار داده است.

تقوی نژاد با بیان اینکه کشورها در مقابله با کرونا سیاست‌های مختلفی اتخاذ کرده اند، گفت: کشورهایی که اوضاع اقتصادی مناسبی دارند با سیاست مالی اقدام به افزایش بودجه سلامت کرده اند تا بتوانند راحت تر کرونا را کنترل کنند ولی در کشور ما سیاست پولی در این زمینه در حال اجرا است.

به گفته معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طی چند ماه گذشته بیش از 45هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات بانکی و سایر حمایت‌ها به اقشاری که به واسطه شیوع این ویروس  دچار آسیب شده اند پرداخت شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه سعی داریم تخت‌های بیمارستانی در سراسر کشور افزایش یابد، ادامه داد: طی هفت سال گذشته 36 هزار تخت بیمارستانی به کشور اضافه شده که این تعداد یک سوم تخت‌های موجود است.

تقوی نژاد ادامه داد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان عمر فعالیت دولت تدبیر و امید  هزارو 400 پروژه در قالب بیمارستان، کلینیک‌های درمانی و ... در نقاط مختلف کشور به بهره برداری خواهد رسید.

وی تصریح کرد: مجوز استخدام بیش از 22 هزار نفر صادر شده که 9500 نفر از آنها جذب شده اند و مابقی هم به مرور زمان مشغول به کار می‌شوند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سرانه درمانی کنترل شیوع کرونا صراط برنامه ریزی تقوی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است