Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@20:52:25 GMT

توزیع روزانه ماسک در داروخانه‌ها با قیمت مصوب

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۳۱۵۱

توزیع روزانه ماسک در داروخانه‌ها با قیمت مصوب

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در حاشیه جلسه ستاد اطلاع رسانی تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: امروز پنجاه و ششمین جلسه ستاد هماهنگی اطلاع رسانی اقتصادی را داشتیم و گزارشی از وضعیت اقتصادی، کالاها، خدمات و موضوعاتی که در رأس افکار عمومی بوده مطرح شد و مقرر شد دستگاه‌ها در حوزه هایی که مربوط با مباحث اقتصادی هستند، به موقع پاسخ مناسب و اطلاع رسانی درست را انجام دهند تا بتوانیم در بستر مناسب و آماده مشارکت و همکاری مردم و بنگاه‌های اقتصادی را در شرایط فعلی اقتصادی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز همچنین درباره کارت بازرگانی هم بحث شد؛ چون سیستم جدید فعال شده و دستورالعمل های جدید بوده، اعتراضی درباره نحوه صدور و تمدید این کارت‌ها و معطلی ها وجود داشت که مقرر شد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلسه ای بگذارد و این مشکل را ظرف یک هفته برطرف کند تا تجار بتوانند به کار خود ادامه دهند.

وزیر کشور به مسئله ارزهای بازگشتی حاصل از صادرات نیز اشاره کرد و گفت: درباره موضوع ارزهای برگشتی اعداد و ارقام مختلفی در فضای رسانه ای مطرح می‌شود و در جلسه امروز همه دستگاه‌های مرتبط بودند و توضیحات لازم را دادند و مشخص شد که این اعداد با این رقم کلی نمی‌تواند مبنای درستی برای داوری و تحلیل باشد. همه دوستان موضوعات و دلایلی را گفتند که برخی 70 درصد را آوردند و 30 درصد آن مانده و یا برخی 30 درصد آوردند و 70 درصد آن مانده و یا بخاطر دستورالعمل های جدید و سایر دلایل؛ قرار شد این موضوع توسط دستگاههای اجرایی بررسی شود.

رحمانی فضلی ادامه داد: تلاش ما بر این است که این مسائل را در خانواده دولت و بخش خصوصی حل کنیم. لازم به یادآوری است همه دستگاه ها از جمله قوه قضاییه معتقد بودند که باید این ارز ناشی از صادرات به کشور برگردد و کسی مخالفتی با این مسأله نداشت.

وی درباره موضوع دیگری که در جلسه امروز ستاد بررسی شد، اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد روزانه بیش از 3 میلیون ماسک به داروخانه ها داده شود. قیمت آن هم حداکثر 1300 تومان باشد و وزارت بهداشت باید نظارت کند که ماسک با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وزیر کشور بیان کرد: با توجه به اینکه موضوع اینترنت از موضوعات مهم است و تعرفه آن از مسائلی بوده که در افکار عمومی دغدغه ایجاد کرده بود، از مخابرات دعوت شد و سازمان حمایت از مصرف کننده گزارشاتی دادند. با تصمیماتی که گرفته شده امیدواریم مشکل تعرفه حل شود و با نزدیک شدن ایام مدارس و آموزش عالی که نیاز بیشتری به این فضا هست، بتوانند دسترسی بهتری داشته باشند.

رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: کالاهای اساسی موضوعی است که در هر جلسه مورد بررسی قرار می‌گیرد و آخرین گزارش‌ها از واردات، انبارها و توزیع تا خرده فروشی ها را پیگیری می‌کنیم و تلاش می‌کنیم هیچ دغدغه‌ای در این زمینه برای مردم به وجود نیاید و گزارشی که امروز داده شد اطمینان بخش بوده و امیدواریم با تلاش مسئولان بتوانیم خدمات را راحت و فعالیت های اقتصادی را در شرایط بهتری داشته باشیم.

وی افزود: همچنین از رسانه ها که تلاش می‌کنند، تشکر می کنم و می‌خواهم که مبانی تحلیل‌ها و اصول، توجه به مسائل اقتصادی با در نظر گرفتن شرایط کشور باشد و ما در شرایط عادی فعالیت اقتصادی نمی‌کنیم و در صادرات به ویژه صادرات نفت و کالاها و واردات با تحریمها مواجه هستیم که هزینه‌های اضافی را به ما تحمیل می‌کند و از سوی دیگر نیز درآمد ما را کاهش می‌دهد. سرمایه‌گذاری و تولید و صادرات و واردات منابع ارزی مربوط به آن مستلزم همکاری است تا بتوانیم این مقطع را به خوبی بگذرانیم.

پربیننده ترین قیمت لوازم خانگی گران می‌شود؟ قیمت ظروف یکبار مصرف دوبرابر افزایش یافت/ تولید صددرصدی در داخل کشور مشتری‌های دست دوم میوه‌های دورریز ظرفیت صادرات به کشور‌های همسایه ۱۰۰میلیارد دلار بیشتر از الان است شرایط جدید رجیستری تلفن همراه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: درآمد ماسک وزارت بهداشت عبدالرضا رحمانی فضلی کارت بازرگانی وضعیت اقتصادی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»

به گزارش خبرنگار مهر، هر گاه حجم و میزان کالایی در بازار بیش از نیاز باشد و کاهش قیمت‌ها موجب زیان تولیدکننده شود دولت ورود کرده و کالاهای مازاد را از سطح بازار جمع‌آوری می‌کند.

ایران در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ به خودکفایی رسیده و در این زمینه می‌تواند درآمدزایی ارزی داشته باشد. ظرفیت کشور در تولید گوشت مرغ سالانه ۳ میلیون تن بوده که این آمار ضمن تأمین داخل می‌تواند بازار صادراتی را برای اقتصاد کشور به ارمغان آورد. مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر ورود محصولات کشاورزی بر بازارهای جهانی گفته، وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است. بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

علی ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست. به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است. در دنیا صادرات مورد حمایت دولت‌ها بوده و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد. این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

تلاش برای بازار سازی

قیمت هر کیلو گرم مرغ سال گذشته ۷۳ هزار تومان تعیین شد که این عدد بین ۷۸ تا ۹۵ هزار تومان در نوسان بود. در مقطعی با کاهش حجم جوجه‌ریزی قیمت گوشت مرغ به حدود ۱۰۰ هزار تومان رسید که با ورود وزارت جهاد کشاورزی و رساندن جوجه‌ریزی به بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه آرامش به بازار گوشت مرغ بازگشت.

در حال حاضر هنوز قیمت جدید تعیین نشده و هر کیلو گرم گوشت مرغ به مبلغ ۷۸ هزار تومان به فروش می‌رسد.

در ادامه شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال در حال خدمات رسانی به زنجیره مرغداری کشور است.

به گفته مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، صنعت مرغداری ایران وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفت‌وگوی ملی با مرغداران هستیم. زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتر، تولید انجام شود.

‌حسین شیرزاد نسبت به جمع‌آوری گوشت مرغ مازاد از سطح بازار عنوان کرده، در حال حاضر شرکت‌ها و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و شرکت پشتیبانی امور دام با تمام ظرفیت متعهد به خرید مرغ است؛ به طوری که در یک ماه گذشته رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن رقم خورده است. در ماه مبارک رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

گفتنی است؛ امسال واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شده و تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

حسین شیرزاد تاکید دارد، صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. قطعاً باید کریدورهای صادراتی فعال شود و صادرات موفق وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم.

در این زمینه ضروری است تعداد کشتارگاه‌ها متناسب سازی شده و مدیریت صادرات مرغ به لحاظ کیفی تقویت شود. ‌

کد خبر 6089725 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید