Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور امروز(دوشنبه) در پنجاه و ششمین نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور که با حضور اعضای این ستاد در محل وزارت کشور برگزار شد با مرور شرایط اقتصادی کشور، افزود: در این شرایط، نیازمند هماهنگی همه بخش های اجرایی و تصمیم گیری کشور برای گذار از چالش تحریم ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر کشور با اشاره به اینکه در نشست امروز موضوعات مهم اقتصادی، تأمین کالاها و خدمات و موضوعات و مسائلی که مورد توجه رسانه ها و افکار عمومی است، مطرح و مقرر شد که دستگاه ها در حوزه هایی که  مرتبط با بحث های اقتصادی هستند؛ پاسخ مناسب، تحلیل های لازم و اطلاع رسانی درست را ارائه داده تا در بستر  مناسب و آماده با  مشارکت عمومی مردم، بنگاه های اقتصادی و کمک های رسانه ای برای حل چالش های اقتصادی کشور اقدام کنیم.
رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور با اظهار اینکه یکی از موضوعات مورد بحث امروز، مساله کارت بازرگانی و نحوه ساماندهی آن بود؛ گفت: با توجه به اینکه طراحی جدید سیستم فعال شده و دستور العمل مرتبط هم جدید بوده است،مشکلاتی در صدور و تمدید و برخی معطلی ها در زمینه صدور کارت  پیش آمده که در این خصوص مقرر شد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این خصوص جلسه گذاشته و ظرف یک هفته مشکل را جمع بندی تا تجار، وارد کنندگان و صادر کنندگان کشور مان بتوانند با خیال راحت به فعالیت شان ادامه دهند.
وزیر کشور در ادامه صحبت هایش به موضوع مهم برگشت ارزهای حاصل از  صادرات اشاره کرد و گفت: در این خصوص اعداد و ارقام مختلفی در فضای رسانه ای مطرح است اما آنچه که اتفاق نظر همه دستگاهها است، بحث ضرورت برگشت این ارزهای صادرات به چرخه اقتصادی کشور است.
وی اضافه کرد: در جلسه امروز  همه دستگاههای مرتبط از بانک مرکزی، وزارت دارایی، صمت، گمرک و اتاق بازرگانی حضور داشتند و توضیحات لازم از سوی همه این دستگاهها در خصوص ارزهای صادراتی داده شد.
رحمانی فضلی تصریح کرد:  با توضیحات نمایندگان این دستگاهها مشخص شد که با توجه به ماهیت عددهای اعلامی در خصوص ارزهای صادراتی،  ارقام کلی نمی تواند مبنای درستی برای قضاوت، داوری و تحلیل باشد.
وی یادآور شد: همه دستگاههای موجود در این جلسه از جمله قوه قضائیه معتقدند که همه ارزهای صادراتی به کشور بازگردد و هیچ کس مخالفتی با این موضوع ندارد.
 وزیر کشور تاکید کرد: تلاش بر این است که در گفت وگوی اجزای مختلف دولت و بخش خصوصی این مسائل حل شود.
روند تولید و قیمت ماسک از دیگر موضوعات مطرح شده در نشست امروز بود که در این خصوص وزیر کشور اظهار داشت: طبق گزارش ارائه شده، قرار شده روزی بیش از سه و نیم میلیون ماسک به داروخانه ها تحویل داده شود و قیمت ماسک از منظر تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان حداکثر ۱۳۰۰ تومان مشخص شده  است.
وزیر کشور تاکید کرد: در این خصوص وزارت بهداشت باید مراقبت ها و نظارت های لازم را داشته باشد تا ماسک با قیمت مناسب به دست مردم عزیزمان برسد.
رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع مهم تعرفه های اینترنتی و سرعت سرویس اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از دغدغه های جدی افکار عمومی است و در جلسه امروز نمایندگان وزارت ارتباطات و همچنین سازمان حمایت از مصرف کنندگان، گزارش خود در این باره را اعلام کردند.
وی در این خصوص اظهار کرد: بر اساس گزارش ارائه شده و با تصمیمات گرفته شده  امیدوار به حل مشکل تعرفه و سرعت هستیم.
رحمانی فضلی تصریح کرد: با نزدیک شدن به ایام شروع مدارس و دانشگاهها که نیاز بیشتری به فضای ارتباطات است؛ تلاش داریم که این نیازها با کمترین دغدغه مرتفع شود.
موضوع کالاهای اساسی از دیگر محورهای جلسه امروز ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور بود که در این خصوص  وزیر کشور تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع کالاهای اساسی، در هر جلسه آخرین وضعیت کالاهای اساسی را در کشور در دستور کار قرار می دهیم.
وی افزود: آخرین گزارش ها را از واردات، رسیدن کشتی های باری، شرایط انبارها و توزیع تا خرده فروشی ها پیگیری می شود و تلاش بر این است که هیچ دغدغه ای در این خصوص برای مردم نباشد.
وزیر کشور با بیان اینکه گزارش ارائه شده از وضعیت انبارها و کشتی های باری اطمینان بخش بود، گفت: امیدوار هستیم با تلاش همه مسئولین دولتی، خدمات مناسب و راحت را برای مردم و فعالان اقتصادی فراهم سازیم.
وزیر کشور در پایان صحبت هایش با تقدیر از تلاش و کوشش رسانه های کشور، خواستار ارتقای نقش آفرینی مسئولانه رسانه ها شد و گفت:  تقاضایم این است که مبانی تحلیل ها و اصول توجه به مسائل اقتصادی در رسانه ها حتما با در نظر گرفتن شرایط حاکم اقتصادی بر کشور باشد.
وی در این خصوص گفت: کشور در شرایط عادی فعالیت اقتصادی نمی کند؛ هم  در حوزه واردات و صادرات با تحریم های سخت مواجه هستیم که این تحریم ها هزینه های اضافی بر دوش مان گذاشته و از طرف دیگر درآمدهایمان را به شدت کاهش داده است.
وی اظهار داشت: تولید و سرمایه گذاری و صادرات و واردات در این شرایط مستلزم همکاری و مشارکت همگان است تا این مقطع را با تأمین منافع ملی پشت سر بگذاریم.

برچسب‌ها نرخ ارز صادرات غیر نفتی عبدالرضا رحمانی فضلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرخ ارز صادرات غیر نفتی عبدالرضا رحمانی فضلی نرخ ارز صادرات غیر نفتی عبدالرضا رحمانی فضلی ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور ارزهای صادراتی ارزهای صادرات رحمانی فضلی وزیر کشور رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۴۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی

همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آن ها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آن ها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آن ها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست