Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره آغاز سال تحصیلی جدید از روز شنبه ۱۵ شهریور اظهار کرد: سه وضعیت قرمز، زرد و سفید برای بازگشایی مدارس مدنظر است، هم اکنون مدیران مدارس وظایف خود را می‌دانند و تکلیف استان‌ها روشن است.

در وضعیت سفید همچنان بخشی از آموزش‌ها مجازی است

وی افزود: شرایط فعلی کشور با شیوع  بیماری کرونا همراه است بنابراین در شرایط سفید که وضعیت عادی است و آموزش‌ها به صورت حضوری ارائه می‌شود باز هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مورد تاکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط سفید همچنان بخشی از آموزش‌ها مجازی است چون ممکن است شرایط به زرد یا قرمز تغییر کند و نیاز به آموزش مجازی باشد.

کمرئی گفت: در شرایط زرد، دانش‌آموزان با حفظ فاصله اجتماعی به مدرسه می‌روند و پروتکل‌های بهداشتی تعیین شده است، در شرایط قرمز نیز حضور دانش‌آموزان را در مدارس نخواهیم داشت و آموزش‌ها فقط مجازی است.

وی درباره تقسیم بندی استانها به وضعیت‌های قرمز، زرد و سفید عنوان کرد: در این باره وزارت بهداشت تصمیم‌گیری می‌کند و ما درباره برنامه‌ریزی آموزشی تابع نظرات ستاد ملی کرونا هستیم، در وضعیت زرد به صورت روش‌های ترکیبی آموزش ها ارائه می‌شود و برنامه هفتگی مدرسه ثابت و پایدار است و همان برنامه‌ای که در وضعیت سفید اجرا می‌شد اجرا خواهد شد با یک تفاوت که برای مدارس پرتراکم باید فاصله‌گذاری رعایت شود اما اگر جمعیت دانش‌آموزان زیاد نباشد و بتوانند فاصله‌گذاری را رعایت کنند همه دانش‌آموزان می‌توانند در کلاس درس حاضر شوند، ۳۵ درصد مدارس که بیشتر در مناطق روستایی هستند اینگونه بوده و کمتر از ۵۰ دانش‌آموز دارند.

وضعیت آموزش دانش‌آموزان دوره متوسطه در شرایط زرد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سایر مدارس که جمعیت دانش‌آموزی آنها بالاست، متناسب با متراژ کلاس درس و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی دانش‌آموزان را گروه بندی می‌کنند و در روزهای زوج و فرد به مدرسه می‌آیند، برای دوره متوسطه اول چهار روز حضوری و یک روز غیر حضوری خواهد بود که دانش‌آموزان برای روزهای حضوری به دو گروه تقسیم شده و یک روز درمیان به مدرسه می‌آیند در دوره متوسطه دوم دو روز حضوری و دو روز به روش غیر حضوری است یعنی تعدادی از روزهای هفته را در مدرسه هستند و در شرایط قرمز آموزش مجازی است و زمان آموزش کوتاهتر می‌شود یعنی در دوره ابتدایی و پایه اول دبستان، کلاس‌ها ۲۵ دقیقه و سایر پایه‌ها ۳۰ دقیقه است و در دوره متوسطه اول و دوم هر کلاس ۳۵ دقیقه است.

مدارس به ویژه غیر دولتی‌ها می‌توانند در سایر پیام رسان‌ها فعالیت داشته باشند

کمرئی با اشاره به اینکه، شاد پلتفرم سازمانی آموزش و پرورش است البته مدارس به ویژه غیر دولتی‌ها می توانند در سایر پیام رسان‌ها نیز فعال باشند اما باید به شاد متصل باشند. در آموزش و پرورش برای نظارت به آموزش مجازی، هدایت جریان یادگیری و اطمینان از ارائه آموزش به دانش‌آموزان پلتفرم شاد مد نظر است.

۳۹ قابلیت جدید برای شاد

وی درباره رفع اشکالات شاد عنوان کرد: در گذشته شاد یک پیام‌رسان بود که تلاش می‌کردیم بات  آزمون‌ساز را به آن اضافه کنیم اما قبل از اضافه شدن آن، مدارس تعطیل شد و نسخه وب هم داشت اما در سال تحصیلی جدید زیرساختهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شاد تقویت شده است. نارسایی‌های مربوط به احراز هویت و کلاس بندی دانش‌آموزان رفع شد، بازنویسی نسخه وب انجام و کانال‌های رسمی آموزش و پرورش و محتوای آنها کامل‌تر شد، سرویس آزمون ساز و بانک سوالات به شاد اضافه شد، حضور و غیاب و دریافت تکالیف انجام می‌شود و امکان پخش زنده فراهم است، هر معلم صفحه شخصی دارد و می‌تواند نکات ضروری را در آن منتشر کند، گزارش کیفیت فعالیت کاربران مشخص خواهد شد، سامانه آموزش‌های کوتاه مدت فرهنگیان LTMS به شاد متصل می‌شود، امکان پخش زنده تلویزیونی برای آن ایجاد شده و جذابیت بصری آن نیز تغییر کرده است همچنین امکان برگزاری مسابقات مختلف دانش‌آموزی فراهم است. ۳۹ قابلیت برنامه‌ریزی شده است و تا آخر هفته شاد جدید رونمایی می‌شود تصور می‌کنم با شاد جدید معلمان راحت‌تر می توانند توانایی خود را نشان دهند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش  درباره عدم دسترسی ۳.۵ میلیون دانش‌آموز به شاد متذکر شد: آمارها متغیر است به جز دانش‌آموزان پایه دوازدهم که از سیستم آموزشی خارج شده‌اند و دانش‌آموزان پایه اول که وارد مدارس می‌شوند، بقیه دانش‌آموزان عضو شاد هستند و کلاس اولی‌ها هم باید اضافه شوند.

وی درباره عدم دسترسی به اینترنت در برخی از مناطق کشور گفت: بخش قابل توجهی از عدم دسترسی به اینترنت در مناطق روستایی حل شده است اما باز هم احتمال می‌دهیم در برخی مناطق دسترسی به اینترنت نباشد و روش‌های جایگزین را برای آموزش پیش‌بینی کرده‌ایم و اگر دانش آموزان به فضای مجازی دسترسی نداشته باشند می‌توانند از آموزش تلویزیونی استفاده کنند.

کمرئی درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی مدارس متذکر شد: در هر شرایط بهداشت و ایمنی مدرسه شرط نخست است و تا زمانی که اطمینان حاصل نکنیم و مراجع بهداشتی اطمینان ندهند حاضر به حضور دانش‌آموزان نیستیم. پروتکل‌های بهداشتی به مدارس ارسال شده است و هر مدرسه باید چک لیستی را تکمیل کند و پس از پر کردن آن و اطمینان از رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به بازگشایی اقدام می‌کند.

کد خبر 545168 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس وزارت آموزش و پرورش پروتکل های بهداشتی دوره متوسطه دانش آموزان آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۵۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس

به گزارش خبرآنلاین، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902931

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند