Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@23:49:12 GMT

ایرانی ها در پله های بالای جدول مهاجرت به آلمان

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۵۴۶۳

ایرانی ها در پله های بالای جدول مهاجرت به آلمان

ساعت 24 - اغلب افرادی که در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ میلادی برای اولین بار در آلمان درخواست پناهندگی کردند شهروندان سوریه، افغانستان، عراق‌، آلبانی و ایران بودند.

 پس از ورود غیرمنتظره پناهجویان به آلمان در سال ۲۰۱۵ پیش‌بینی‌های مختلفی در مورد تعداد واقعی افراد وارد شده به آلمان مطرح شد. برخی این رقم را تا هفت میلیون نفر تخمین می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی آمار نشان می‌دهد این رقم بسیار کمتر است .   محاسبات و پیش‌بینی‌ها درباره سناریوهای احتمالی یک تصمیم به سیاستمداران کمک می‌کند تصور بهتری از پیامدهای آن تصمیم داشته باشند. البته آنچه در سیاست "نقشه راه" خوانده می‌شود درباره پدیده‌های پیچیده‌ای مانند پذیرش پناهجویان و مهاجران که در آن عوامل متعددی نقش دارند، تنها پیش‌بینی است و احتمال درست نبودن آن در واقعیت کم نیست.اما آمار و ارقامی که در این پیش‌بینی‌ها مطرح می‌شوند می‌تواند سرعت تبدیل به یک مسئله سیاسی شوند. رسانه‌های متعددی ابتدای سال ۲۰۱۶ میلادی گزارش دادند که دولت آلمان پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۰ میلادی  حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار پناهجو وارد این کشور شوند. آن‌زمان هدف از این پیش‌بینی محاسبات داخلی و برآورد تحولات اقتصادی و بودجه کشور توسط دولت بود.

سال ۲۰۱۷ بحث پیوستن خانواده پناهجویان به آنها هم به رسانه‌ها کشیده شد. روزنامه "بیلد" آن ‌زمان احتمال ورود هفت میلیون نفر دیگر به آلمان را مطرح کرد. دیگر رسانه‌ها این رقم را چند صد هزار تا سه میلیون نفر تخمین زدند.هورست زهوفر وزیر کشور آلمان که طرح پذیرش خانواده‌ پناهجویان در آلمان را تعلیق کرده بود هم پیش‌بینی کرد که با اجرای دوباره این طرح، چند صد هزار نفر از اعضای خانواده پناهجویان به آلمان خواهند آمد. انستیتوی تحقیق درباره اشتغال در آلمان شمار همسر و فرزندان خردسال پناهجویان که می‌توانستند برای پیوستن به آنها وارد آلمان شوند را یکصد هزار تا یکصد و ۲۰ هزار نفر پیش‌بینی کرده بود. پناهجویانی که زیرسن قانونی هستند نیز می‌توانند والدین‌شان را به آلمان بیاورند.از آن زمان تاکنون هر ماه کمتر از یک هزار ویزا برای خانواده پناهجویان صادر شده است. اگر همین رقم را در سه سال گذشته ضرب کنیم به ۳۶ هزار ویزا می‌رسیم. آمار نشان می‌دهد رقم واقعی حتی از این هم کمتر است.در فاصله اوت ۲۰۱۹ (مرداد) تا ژوئن (خرداد) سال جاری تنها حدود شش هزار ویزا برای خانواده پناهجویان صادر شده است. سال ۲۰۱۸ میلادی هم در مجموع تنها ۱۰ هزار ویزا توسط سفارتخانه‌های آلمان در سراسر جهان برای پیوستن خانواده پناهجوبان به آنها صادر شده است.

نگاهی به تعداد پناهجویان

اطلاعات نشان می‌دهد یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر که خواستار پناهندگی بودند اجازه اقامت بشردوستانه دارند و پرونده‌شان در دسته‌بندی "مستحق حمایت" به رسمیت شناخته ‌است. اغلب آنها شهروندان سوریه (۴۱ درصد)، افغانستان (یازده درصد) و عراق (ده درصد) هستند و پرونده بسیاری از آنها در دسته‌بندی افراد "مستحق حمایت" قرار دارد.مسئله‌ای مانند پناهجویی تحت تأثیر عوامل بسیاری قرار دارند، مثلأ جنگ، درگیری‌های داخلی یا بلایای طبیعی. تمایل سایر کشورها برای پذیرش پناهندگان هم در این میان نقش مهمی دارد. همه‌گیر شدن ویروس کرونا نشان می‌دهد که چگونه رویدادی غیرقابل پیش بینی می‌توانند وضعیت را از اساس تغییر دهند.

در نتیجه تئوری‌هایی مانند "جایگزین شدن یک جمعیت با جمعیت دیگر" یا آنطور که خارجی‌ستیزها ادعا می‌کنند در اقلیت قرار گرفتن آلمانی‌ها به مرور زمان و برتری جمعیتی و فرهنگی پناهجویان در آلمان هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند. در عین حال روشن است که میلیون‌ها نفر هنوز در سراسر جهان آواره هستند و اتحادیه اروپا هنوز درباره شیوه رویارویی با پناهندگان به نتیجه نرسیده است و بحث می‌کند.

دویچه وله

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد خانواده پناهجویان نشان می دهد هزار ویزا پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

صابرین نیوز نوشت: این شبکه مدعی شده فرد مزبور قصد برنامه ریزی برای اقدام علیه یهودیان در آلمان را داشته است. چند ماه پیش واشنگتن پست و نشریه تلگراف مدعی شده بودند یکتاپرست برای حمله به مراکز یهودیان در آلمان برنامه ریزی کرده است.

رامین یکتاپرست ٣٧ ساله و شهروند دو تابعیتی ایرانی آلمانی بود که در محافل و کلوب‌ های موسیقی راک و کلوب موتور سیکلت سواری فعالیت می‌کرد.

روز ٢٧ آبان ١۴٠١ یک شهروند ایرانی آلمانی به نام بابک بخاطر پرتاپ کوکتل مولوتوف به مدرسه‌ای در کنار کنیسه یهودیان در شهر بوخوم آلمان دستگیر شد. شماری از رسانه ها و مقامات قضایی آلمان در دهم‌ آذر از رسیدگی به این پرونده با عنوان تروریسم دولتی خبر دادند.

پس از رسیدگی به این پرونده دادستان فدرال آلمان این شهروند ایرانی را به ٣٣ماه زندان محکوم کرد و در بیانیه‌ای دادستانی مدعی شد یک نهاد ایرانی از طریق رامین یکتاپرست به بابک.ج دستور داده است تا کنیسه متعلق به یهودیان را به آتش بکشد!

روزنامه واشینگتن‌ پست در آن زمان به نقل از پنج مقام امنیتی آلمان و دو مقام اطلاعاتی غربی، رامین یکتاپرست را به عنوان مظنون اصلی سازماندهی حمله‌ای به یک کنیسه یهودیان در آلمان معرفی کرد.

مرجع قضایی آلمان بدون ارائه حتی یک سند به این نتیجه رسید که این حمله از سوی سپاه پاسداران برنامه ریزی شده و توسط رامین یکتاپرست به بابک‌ج ابلاغ شده است!

یکتاپرست در بهمن ماه ١٣٩۴ به اتهام مشارکت در قتل کارمند یکی از کلوب های رقیب توسط پلیس آلمان دستگیر شد اما چندی پس از بازداشت به علت کافی نبودن مدراک آزاد می‌شود و بار دیگر در پرونده تیراندازی به خودروی یکی از اعضای کلوب رقیب به دادگاه احضار می‌شود.

یکتاپرست پس از این موضوعات به ایران مهاجرت می‌کند و سال ها تحت تعقیب پلیس آلمان بود. طبق ادعای پلیس آلمان یکتاپرست در سال های ٢٠٠٩ و ٢٠١٠ یک فاحشه‌خانه در لورکوزن آلمان را اداره می‌کرد و پس از آن به کلوب های موتورسواری که به بزهکاری شهرت داشتند، ملحق می‌شود. 

استوری امشب اطرافیان بابک یکتاپرست از فوت وی در تهران حکایت دارد و این موضوع توسط خبرنگار اینترنشنال با عنوان ترور توسط اسرائیل منتشر شده و در رسانه های اسرائیلی بازنشر شد. تاکنون مشخص نیست فوت ایشان تروریستی بوده یا خیر و احتمالا انتشار این خبر صرفاً جنگ روانی و خبرسازی کذب رسانه‌ های وابسته به اسرائیل باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • تقویت سامانه بارشی از فردا پنجشنبه در آذربایجان‌غربی
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • آخر هفته بارانی برای آذربایجان‌شرقی
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • کشیدن ضامن نارنجک در بالای جدول/ جدال های مثلث جذاب لیگ فوتبال
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • اصفهان پایان هفته بارانی است
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • اصفهان پایان هفته بارانی است/ افزایش ۳ درجه‌ای دما