Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از تسنیم، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه سی و چهارمین اجلاس سالیانه روسا و مدیران وزارت آموزش و پرورش کشور که به صورت مجازی در بستر شبکه "شاد" برگزار شد، گفت: اهتمام  شایسته به هر مسئولیت نیازمند درک دقیق از محتوای مسئولیت است، مشاغل در کشور فراوان هستند اما شغلی که موضوع کار او انسان است بی نظیر بوده و مأموریتی خطیرتر از آموزش و پرورش وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصل بر حضور دانش‌آموزان در مدارس است

وی افزود: در سال تحصیلی جدید اصل بر حضور دانش‌آموزان است چون با سال قبل متفاوت است و دانش‌آموزان هنوز معلم را نمی‌شناسند به ویژه در انتقال به مقاطع تحصیلی بعدی همه چیز برای دانش‌آموز جدید است و اگر حضور نباشد نمی توانیم کار را به خوبی مدیریت کنیم و هیچ روشی  جایگزین حضور نیست.

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر بتوانیم کلاس حضوری داشته باشیم بسیاری ازمشکلات حل می شود و کار آسانتر است. مدرسه باید در تمام روزهای تحصیل باز و فعال باشد هیچ مدرسه ای حتی در شرایط قرمز نمی تواند بسته باشد مگر اینکه ستاد ملی کرونا تعطیلی عمومی اعلام کند.

حاجی میرزایی گفت: حالا که مدرسه باز است کلاس‌های درس را  دایر می‌کنیم، اگر تعداد دانش‌آموزان اندک است و می‌توان پروتکل‌ها را رعایت کرد روال عادی است اما اگر تعداد دانش‌آموزان زیاد است باید آنها را گروه بندی و ورود و خروج آنها را کنترل کنیم نه اینکه بگوییم چون نمی‌شود پس مدرسه تعطیل شود. برخی مطالعات نشان داده است باز شدن مدارس تأثیر قابل توجهی در افزایش کرونا ندارد البته نمی‌گویم خطری ندارد اما باید به بچه‌ها یاد بدهیم از خودشان مراقبت کنند.

وی تأکید کرد: پروتکل‌های بهداشتی و ضدعفونی مدارس را جدی بگیریم چون امانت خانواده‌ها در دست ما است. سرانه‌ای در چند روز گذشته واریز  شد و مجدد تلاش  می‌کنیم کاستی‌ها را جبران کنیم.

روسای مناطق باید یک روز در هفته به مدارس بروند

وزیر آموزش و پرورش گفت: روسای مناطق یک روز در هفته به مدرسه بروند و همه کارها را کنترل کنند و با فضای مدرسه آشنا شوند و ببینند چه اتفاقی می‌افتد، امسال باید این کار را انجام دهیم یعنی نظافت مدرسه را بررسی کرده  و با خانواده‌ها و معلمان صحبت کنیم. هر مدرسه باید یک طرح آموزشی داشته باشد و شرایط تک تک دانش‌آموزان را بداند و اگر نداند مدیر کوتاهی کرده است و اگر فردی احساس مسئولیت نمی‌کند باید با او برخورد شود.

وی گفت: اگر درباره به بچه‌های خود حساس هستیم و نسبت به بچه‌های دیگران حساس نیستم با مشکل مواجه هستیم و این معیار درستی در دین‌داری نیست. مدرسه در شرایط فعلی باید با خانواده‌ها در ارتباط تنگاتگ باشد و آنها را از جزئیات برنامه‌ها مطلع کنند چون در این صورت به مدرسه کمک خواهند کرد.

حاجی میرزایی افزود: خانواده‌ها فرزندان خود را امانت به ما سپرده‌اند و باید خودمان را به اندازه این امانت‌های بزرگ، بزرگ کنیم و به آنها توجه داشته باشیم، این شغل را کار اداری تلقی نکنید و مناسبات مجموعه اداری در این عرصه حاکم نیست و باید با تمام توجه در اینجا حضور پیدا کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: درک کامل موقعیتی که هم‌اکنون در آن قرار گرفتیم بسیار مهم است هم‌اکنون با پدیده غیر منتظره و غافلگیر کننده مواجه شدیم که تمام مناسبات اجتماعی را تحت الشعاع قرار داده است در ادبیات جهانی از آموزش در این روزها تحت عنوان آموزش در بحران یاد می‌کنند.

حاجی میرزایی گفت: هیچ تصویری از آینده این بیماری نداریم و در شرایط  عدم قطعیت کامل حرکت می‌کنیم و حرکت‌ها باید دقیق و حساب شده باشد ما در شرایطی می‌خواهیم آموزش را دنبال کنیم که خانواده‌ها نگران هستند و برخی به این نگرانی دامن می‌زنند، به رسانه‌ها هم گفتم که نگران‌کردن خانواده‌ها راهکار نیست و باید تأکید کنیم که مراقبت از خود و فرزندانمان را بیشتر کنیم.

"کرونا" اصل وجودی آموزش و پرورش را در مخاطره قرار داده است

وی ادامه داد: امروز عرصه هوشیاری دائم و توجه به تمام جزئیات است ما در وضعیتی قرار گرفتیم که ماموریتمان را در مخاطره قرار داده است یعنی اصل وجودی ما که آموزش دادن است در مخاطره قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: البته می‌توان از زاویه‌ای دیگر به ماجرا نگاه کرد و شرایط فعلی محکی است برای توانمندی‌های ما بنابراین باید به عرصه آمده و ببینیم چه چیزی برای عرضه داریم ما باید پرونده امسال را به بهترین وجه و حتی بهتر از سال‌های قبل ببندیم.

حاجی میرزایی اظهار کرد: کرونا با همه آسیب‌هایی که به جامعه زد فرصتی برای کسب قابلیت‌های جدید و ورود به عرصه‌های نو است و باید این فرصت را مغتنم شمرده و حداکثر استفاده را از آن ببریم.

وی ادامه داد: ما تحت نظارت ملی هستیم و نمی‌توان تبلیغات بی اساس کرد و در باغ سبز نشان داد چون خانواده‌ها هر روز ما را ارزیابی می کنند و اگر درست عمل کنیم همه می‌فهمنند بنابراین  درست عمل کرده و به داوری‌های عمومی اعتماد کنیم.امسال نظارت ما تمایز کلیدی دارد و آن هم این است که نظارت خانواده‌های نگران را داریم که جدیتر از حالت متعارف و معمول است.

سیم‌کارت دانش‌آموزی عرضه می‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای اینترنت ایمن با دو اپراتور صحبت شده است و هر دو این روزها سیم‌کارت شاد برای دانش‌آموزان عرضه می‌کنند که اینترنت ایمن دارد.

وی گفت: مسئولان استانی این ملاحظات را مورد توجه قرار دهند، فعال سازی شبکه ارتباطی تا پیام‌ها را ارائه دهیم و پیام مخاطبان را به سرعت بگیریم هیچ بخشی در کشور شبکه گسترده نظام تعلیم و تربیت را ندارد چقدر از این ظرفیت به درستی استفاده می‌کنیم؟ کاغذ ابزار مناسبی برای ارتباط در این شبکه نیست در هر منطقه هر کدام از معاونان باید مسئولیت چند مدرسه را بپذیرند و مدیر با معلمان در ارتباط مستقیم باشد اینکه از معلم خبر ندارم واقعاً سرشکستگی دارد و هیچ‌کس نباید از شبکه بیرون بماند و معلمان با دانش‌آموزان و خانواده‌ها در ارتباط باشند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: اینکه فکر می‌کنیم معلم دنبال رتبه بندی و امتیاز بیشتر است ناشی از وجهی است که ما آن را پررنگ نکردیم و آن هم توان انگیزه‌دهی و معنا بخشی به کار است افرادی که پیوند معنادارتری با کار خود برقرار  کنند با انگیزه می‌شوند و همه افراد تمایل دارند کار موثر انجام دهند و ما باید بتوانیم کار موثر را معنا کنیم.

کد خبر 545280 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس وزیر آموزش و پرورش گفت حاجی میرزایی دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت