Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در نشست کمیته فنی و بهداری شمال غرب پایتخت، شهردار منطقه ٢٢ بر لزوم غلبه بر چالش نبود مدیریت یکپارچه شهری تاکید کرد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ٢٢؛ علی نوذر پور در این نشست به اقدامات مهمی که در دوره سه ساله مدیریت شهری در این منطقه رخ داده است اشاره کرد و افزود: شهرداری منطقه ٢٢ همکاری های لازم را با تأسیسات شهری و سازمان های متولی ارائه خدمات شهری داشته و ٤١٥ هزار متر مربع زمین را برای احداث مخازن در اختیار شرکت آب و فاضلاب، ٧٧ هزار مترمربع برای ایستگاه تقلیل فشار گاز، در اختیار شرکت گاز، و ١٥٢ هزار مترمربع پست های برق را در اختیار شرکت برق قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ضمن اشاره به احداث باغ راز هستی به عنوان مهمترین پروژه انجام شده در این دوره مدیریت شهری، افزود: تعداد ١٣٢ پروژه تا کنون افتتاح شده است. ١٨ پروژه در حوزه فضای سبز، ٨٦ پروژه در حوزه زیرساخت ها و احداث معابر، و سایر آنها در حوزه تفریحی و گردشگری، تجهیزات شهری، فرهنگی و اجتماعی و زیرساخت های شهری ویژه معلولین اجرایی شد.
شهردار منطقه 22 با بیان اینکه در مجموع در 3 سال گذشته 7.59 متر مربع به سرانه های عمومی منطقه اضافه شده است ، تصریح کرد :گذر فرهنگی تاراز، به طول یک کیلومتر، واقع در شمال دریاچه چیتگر و دیارگاه تیناز واقع در آبشار تهران، زمینه فرهنگی، تفریحی، پیاده روی و گردشگری خوبی را برای شهروندان مهیا کرده است.
به گفته نوذرپور از جمله مشکلات منطقه، قطع شدن آبیاری پارک چیتگر به دلیل بدهی شهرداری به شرکت آب منطقه ای بود، که با استفاده از تصفیه خانه شهرک شهید باقری توانستیم این مشکل را حل کنیم. جمع آوری سگ های بلاصاحب در منطقه، در دو مجموعه تحت عنوان دهکده مهربانی، انجام شد.
شهردار منطقه٢٢ در ارتباط با ضرورت نشست این کمیته گفت: مهمترین شأن نزول این مجموعه و شکل گیری این کمیته، غلبه بر چالش نبود مدیریت یکپارچه شهری است. متاسفانه تنها قانونی که در کشور از قانون أساسی نشأت نگرفته، قانون شهرداری است.
او افزود: در سال ٩٤ در وزارت کشور لایحه مدیریت شهری تهیه و به دولت ارائه شد، و تا به حال اقدامی در این خصوص انجام نشده است. امیدواریم در مجلس جدید که تیم مدیریت شهری قبلی هم حضور دارد و با حضور آقای قالیباف، لایحه مدیریت واحد و یکپارچه شهری به تصویب برسد و وضعیت اداره محلی و ملی تعیین تکلیف شود.
به گفته نوذرپور، چالش عمومی شهرداری با نهادها و سازمان های خدمات رسان، لزوم هماهنگی بین آنها برای رفع هرگونه مشکل در خصوص مداخله در أراضی و معابر منطقه، مثل حفاری ها، ساخت و سازها و تغییر کاربری هاست.
نوذرپور با اشاره به لزوم تأمین اعتبار مالی اداره برق برای ایجاد تهاتر بین بدهی ها و طلب های این اداره و همچنین لزوم تأمین روشنایی برق معابر این منطقه، گفت: تعرفه های برق ساختمان های اداری شهرداری و بوستان های شهری باید بازنگری شوند. از آنجا که این تعرفه ها به صورت آزاد محاسبه می شوند، هزینه های سنگینی را برای شهرداری ایجاد کرده است.
او در خصوص آب بهای پارک جنگلی چیتگرافزود: این پارک در مالکیت دولت و اداره کل منابع طبیعی است، و این در حالی است که شهرداری سالیانه ٢٤ میلیارد تومان هزینه آب را پرداخت می کند و این پرداختی ها نیاز به تجدید نظر دارد.
او ادامه داد: ایستگاه تقلیل فشار گاز وردآورد در طرح اصلاحی، نیاز به جابه جایی دارد. برخی از ساختمان های شهرداری منطقه به انشعاب گاز نیاز دارد.از گازکشی ساختمان هایی که خارج از روستا هستند باید جلوگیری شود، ساخت و ساز در حریم مخالف پروانه ساختمانی است.
در پایان این نشست، شهردار به مسائل مربوط به ساخت و ساز أماکن نظامی در منطقه و تعارضاتی که بین مدیریت شهری و دستگاه های نظامی ایجاد شده اشاره کرد و إظهار امیدواری کرد با ادامه این جلسات بتوانیم به مشکلات منطقه رسیدگی کنیم.
نوذرپور در همین زمینه تاکید کرد: نهادهای حاکمیتی اعم از نهادهای نظامی، دولتی و شهرداری باید بیش از همه قانون را رعایت کنند .
در این نشست که شهردار منطقه 5 تهران و مدیران ارشد نهادهای دولتی،امنیتی،نظامی و انتظامی، قضایی و خدمات رسان شمال غرب پایتخت حضور داشتند بر لزوم هم افزایی دستگاه و نهادهای مختلف برای خدمت به مردم تاکید شد.
حاضرین در این نشست تاکید کردند که عدم هماهنگی بین دستگاه های مختلف دودش به چشم مردم می رود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهردار منطقه مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد

مدیرعامل شرکت قطار شهری شهرداری مشهد از انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، کیانوش کیامرز در تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه حفاری تونل‌های مترو اظهار داشت: در بحث حفاری تونل‌های مترو اکنون دو دستگاه حفار در خط سه و چهار در حال انجام حفاری تونل و سگمنت گذاری هستند.

وی افزود: درخط سه دستگاه حفار در جبهه غربی در حال حفاری باقی‌مانده تونل این خط به سمت الهیه است و اکنون به میدان امام علی (ع) رسیده و طبق برنامه‌‌ریزی‌های انجام‌ شده قرار است تا ظرف یک ماه آینده دستگاه حفار از زیر این میدان عبور کند.

مدیرعامل شرکت قطار شهری شهرداری مشهد بابیان اینکه حفاری تونل خط چهار به طول 14.5 کیلومتر نیز توسط دستگاه حفار در حال انجام است اظهار کرد: تاکنون حفاری 4 کیلومتر از این مسیر انجام‌شده است و دستگاه حفار پس از عبور از میدان امام حسین(ع) که با دقت بسیار زیاد انجام شد در حال حاضر به چهارراه گاز رسیده و در حال انجام حفاری به سمت میدان شهدا است.

کیامرز ادامه داد: دستگاه‌های حفار فعال در تونل خط سه و چهار قابلیت این رادارند تا با سرعت بیشتری حرکت کنند اما این موضوع به تأمین منابع مالی مناسب بستگی دارد.

وی افزود: با توجه به تمرکز مدیریت شهری بر بهره‌برداری فاز اول خط سه اکنون بودجه کمتری به حفاری تونل‌ها اختصاص داده می‌شود، اما با رسیدن پول از محل انتشار اوراق مشارکت در شهریورماه امسال سرعت حفاری تونل‌ها نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه