Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: براساس برنامه قبلی تعیین شده برای معین های اقتصادی، بنیاد مستضعفان سه سال در شهرستان قلعه‌گنج برنامه دارد که جای سوال است آیا این سیاست توسط رییس جدید بنیاد مستضعفان دنبال می‌شود؟ زیرا از ۳ سال تعیین شده هنوز ۲ سال باقیمانده است.

دکتر "محمدجواد فدایی" عصر امروز دهم شهریور ماه در هشتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان در سال جاری با اشاره به اخرین بازدید خود از شهرستان قلعه گنج در هفته دولت امسال عنوان کرد: بازدیدهای متعددی از پروژه های در حال اجرای این منطقه داشتیم که به نظر می رسید با تمام ظرفیت برخی پروژه ها کار نمی کردند به طور مثال کارخانه شیر پاک قلعه‌گنج با ظرفیت ۲۵ درصدی در حال کار کردن بود و تنها سه نیروی در این کارخانه در حال انجام کار بودند و یا نیروگاه خورشیدی ۴ مگاواتی آن منطقه فقط با یک مگاوات در حال فعالیت بود و امیدواریم که با تغییر مدیریت در بنیاد مستضعفان انگیزه در این شهرستان کم نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان گفت: براساس برنامه قبلی تعیین شده برای معین های اقتصادی، بنیاد مستضعفان سه سال در شهرستان قلعه‌گنج برنامه دارد که جای سوال است آیا این سیاست توسط رییس جدید بنیاد مستضعفان دنبال می‌شود؟ زیرا از ۳ سال تعیین شده هنوز ۲ سال باقیمانده است.

به گزارش ایسنا، "حیدروند"  نماینده معین اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان نیز در این جلس ه در تشریح اقدامات صورت گرفته توسط بنیاد مستضعفان در این منطقه گفت: بنیاد مستضعفان اولین پایلوت آبادانی پیشرفت کشور در شهرستان قلعه گنج را در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان کلید زد و از ابتدای فعالیت در این منطقه به دنبال آن بودیم که روی نقاط قوت منطقه کار کرده و از تهدیدها جلوگیری کرده و آنها را به فرصت تبدیل کنیم ضمن آنکه به دنبال شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آنها بودیم لذا در قلعه گنج کار برای مردم و با مردم را شروع کردیم.

وی اقدامات صورت گرفته در قلعه‌گنج را در گروی همکاری دستگاه‌های دولتی و بنیاد مستضعفان دانست و بیان کرد: کارهای زیرساختی و زیربنایی خوبی با همکاری دستگاه‌های دولتی در شهرستان قلعه گنج انجام شده و انصافا در این مدت دستگاه‌ها کارشان در این منطقه چند برابر شده بود.

نماینده معین اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان با اشاره به برکات بسیج جامعه محلی در شهرستاخ قلعه‌گنج عنوان کرد: هم اکنون ۱۰۰۰ بافنده در قلعه گنج در حال فعالیت هستند که بازار کار آنها در داخل و خارج از کشور است.

وی با بیان این مطلب که قلعه گنج در گذشته نماد فقر بود اما اکنون به نماد پیشرفت تبدیل شده است، تصریح کرد: در دو یا سه ماه اول امسال در حال تبیین اقدامات مدنظر برای شهرستان قلعه‌گنج بودیم تا کاستی‌ها در منطقه را با همکاری مردم احصاء کرده و بتوانیم برنامه‌ها و تجربیات سال های اخیر را برای نشر به سایر نقاط این منطقه ارایه دهیم.

حیدروند ادامه داد: تسهیلات بلاعوض همچنان در اختیار مردم این منطقه قرار داده می‌شود و تاکنون ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در شهرستان قلعه گنج پرداخت کرده و برای امسال نیز ۴۵ میلیارد تومان پروژه احصاء شده که برخی از آنها تفاهمنامه‌شان منعقد شده و برخی نیز در حال عقد تفاهمنامه هستیم و اعتبارات در نظر گرفته شده از طرف بنیاد مستضعفان در قلعه‌گنج  ۱۰۰ درصد تخصیص پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: بنیاد مستضعفان امسال اعتبارات مربوط به شهرستان قلعه‌گنج را ۲.۵ برابر نسبت به سال گذشته افزایش داده است.

نماینده معین‌های اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان انسجام سازمانی را یکی از آیتم‌های موفقیت‌های قلعه‌گنج دانست و بیان کرد: به دنبال این هستیم که گره‌های موجود در این شهرستان را یکی بعد از دیگری در حد توان بنیاد مستضعفان باز کنیم.

وی از صندوق‌های خرد روستایی سخن به میان آورد و اظهار کرد: صندوق‌های خرد روستایی تشکیل شده در این منطقه ۲۴ هزار عضو دارد که ۳۳ میلیارد تومان گردش مالی آنهاست  و همچنین ۳۰ سفیر و تسهیل‌گر در منطقه در حال فعالیت هستند ضمن آنکه تاکنون ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات از این صندوق ها با کمک بنیاد مستضعفان پرداخت شده است.

حیدروند درباره زمان بندی تفاهمنامه بنیاد مستضعفان با استان کرمان گفت: تفاهمنامه برنامه شهرستان قلعه‌گنج ۵ ساله بود اما تا ۱۴۰۰ دیده شده است و امروز هیچ کدام از پروژه‌های ما ناقص نیست و همه آنها در حال انجام است.

وی افزود: برنامه‌ها به همان شکل که تبیین شده است، اجرا می‌شوند و ۴۵۰۰ نفر از ابتدای حضور بنیاد مستضعفان تا کنون از قلعه‌گنج بازدید کرده‌اند و تاکید بر تکمیل مدل قلعه‌گنج داریم و اکنون بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی پیگیر این مهم هستند و هیچ کس بنایی بر کاهش کارهای قلعه‌گنج ندارد.

نماینده معین اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان در خصوص کاهش ظرفیت تولید کارخانه شیر پاک قلعه‌گنج اظهار کرد: شهرک صنعتی قلعه‌گنج کمبودهای دارد و تولید کارخانه شیر پاک قلعه‌گنج با عرضه‌اش در این منطقه همخوانی ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنياد مستضعفان قلعه گنج اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی معین اقتصادی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اقتصادی قلعه گنج و بخش شهرستان قلعه گنج بنیاد مستضعفان میلیارد تومان نماینده معین قلعه گنج قلعه گنج تعیین شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند

صابر علیدادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در نشست بررسی طرح‌های حوزه آبفا اندیمشک در محل فرمانداری این شهرستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک از جمله طرح‌های مهم آبرسانی در این شهرستان است که با بهره برداری از این طرح، فشار آب در مناطق مختلف شهر اندیمشک پایدار و نیاز آبی شهروندان به میزان قابل توجهی رفع می‌شود.

او با بیان اینکه احداث ۱۱ حلقه چاه جدید آب در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ۲ حلقه چاه تاکنون احداث و تجهیز شده است و به زودی این طرح‌ها به بهره برداری می‌رسند.

آقای علیدادی با اشاره به نقش آفرینی قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در آبرسانی به مناطق روستایی اندیمشک ادامه داد: آبرسانی به مناطق روستایی این شهرستان از مجتمع آبرسانی امیرسیف تا مهرزیل (تاف آب) در حال انجام است که با اجرای این خط، آب تمام روستا‌های مسیر از مازو تا روستای کوثر و مگسان از محل تامین آب از چاه‌های سرنمک و درکول تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح‌های متعددی برای پایدارسازی آب در اندیمشک در حال اجرا و تکمیل است، یادآور شد: احداث مخازن ۳ هزار مترکعبی امیرسیف، ۲ هزار مترمکعبی شهر حسینیه، مخزن روستای بالا رود شمالی و همچنین طرح آبرسانی به شهر حسینیه از محل تاسیسات آبرسانی دوکوهه و خط انتقال از روستای بالارود شمالی به شهر حسینیه از جمله طرح‌هایی هستند که درصورت تکمیل، نیاز آبی این شهرستان را به میزان قابل توجهی رفع می‌کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: طرح بزرگ مخزن آب شهر آزادی به سرعت در حال تکمیل است و پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد امسال به بهره برداری برسد همچنین طرح آبرسانی و اصلاح شبکه توزیع آب در شهر چم گلک نیز در مراحل نهایی تکمیل است.

او ادامه داد: عملیات اجرایی احداث خط انتقال از مجتمع آبرسانی اندیمشک به کوی لور به طول پنج کیلومتر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است و این طرح شاخص نیز به زودی در مسیر تکمیل و بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان، طرح بزرگ فاضلاب اندیمشک را یکی از طرح‌های مهم و اولویت دار دانست و گفت: تکمیل ایستگاه پمپاژ کوی شهدا، احداث تصفیه خانه فاضلاب و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه شبکه فاضلاب در اندیمشک است که امیدواریم با جذب اعتبار مورد نیاز، گامی مهم و بزرگ در این زمینه برداشته شود.

او با اشاره به پیشرفت اجرای طرح آبرسانی و فاضلاب مسکن ملی در شهر اندیمشک افزود: تکمیل و بهره برداری و رفع مشکل آب و فاضلاب طرح مسکن ملی در اندیمشک یک اولویت مهم است که بهره برداری از این طرح در کمترین زمان ممکن به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

علیدادی اضافه کرد: دولت سیزدهم به استان خوزستان و تقویت خدمات آب و فاضلاب در شهر‌های مختلف استان توجه ویژه دارد و اعتبارات مالی خوبی برای بهره برداری از این طرح‌ها اختصاص داده است تا پس از سال‌ها نیاز‌های این بخش برطرف شود.

طرح جامع آبرسانی به شهرستان اندیمشک با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی اهالی شهر‌های اندیمشک، حسینیه، بیدروبه، آزادی و چم گلک و ۲۰۰ روستا‌های تابعه شهرستان از طریق تلفیق آب زیرزمینی و آب سطحی رودخانه دز توسط سازمان آب و برق خوزستان برای افق سال ۱۴۲۵ طراحی و در حال اجرا است.

براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور که در سال ۱۳۹۵ انجام شد شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۱۷۸ هزار نفر دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • تصادف وانت نیسان و پژو ۴۰۵، جان چهار نفر را گرفت
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران
  • شهرداری‌ها متصدی حفظ و نگهداری گلزار شهدا هستند
  • مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید تا مردادماه نهایی شوند
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!