Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@20:31:30 GMT

بورل: لیبی همچنان اولویت اصلی اتحادیه اروپا است

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۵۵۴۱

بورل: لیبی همچنان اولویت اصلی اتحادیه اروپا است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در دیدار با نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس گفت که لیبی همچنان اولویت اصلی اتحادیه اروپا به شمار می‌آید.

به گزارش مشرق، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در پیامی در توئیتر به دیدار خود با «فائز السراج» نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی و اعضای کابینه وی در طرابلس اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: نقش انگلیس در توافق ابوظبی و تل‌آویو

وی در این پیام توئیتری نوشت: «درباره راه‌های پیش‌رو درباره پیشبرد روند سیاسی، بازگشت به گفت‌وگوهای کمیته نظامی ۵+۵ و برداشته شدن تحریم نفتی مذاکره شد.»

بورل اضافه کرد: «اتحادیه اروپا قاطعانه از روند برلین حمایت می‌کند و تلاش‌های میانجی‌گرانه و اقدامات کاهش تنش از جمله تحریم تسلیحاتی، عناصر کلیدی برای به پایان رساندن درگیری لیبی به شمار می‌آید.»

بیشتر بخوانید: حفتر خواسته‌های خود را طی نامه‌ای به واشنگتن ابلاغ کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: «لیبی همچنان اولویت اصلی اتحادیه اروپا به شمار می‌آید. ما از تفاهم آتش‌بس اخیر استقبال می‌کنیم و به حمایت از مذاکرات و راه‌حل سیاسی برای درگیری‌ها به رهبری لیبی، حمایت می‌کنیم.»

شورای ریاستی لیبی و دولت وفاق ملی و شورای عالی حکومتی هم اکنون تنها نهاد در این کشور هستند که سازمان ملل آن‌ها را به رسمیت می‌شناسد. این سه نهاد در پی توافق ۱۷ دسامبر ۲۰۱۵ در شهر «الصخیرات» لیبی و با حضور نماینده سازمان ملل با هدف پایان درگیری‌ها، شکل گرفتند. «فایز السراج» رئیس شورای ریاستی و نخست‌وزیر دولت وفاق ملی است.

بحران لیبی و درگیری میان دولت وفاق ملی لیبی به ریاست «فایز السراج» با شبه‌نظامیان وابسته به خلیفه حفتر، به محلی برای درگیری‌های نیابتی میان میان مصر، امارات از یک سو و ترکیه و قطر از سوی دیگر تبدیل شده است. همزمان با امضای تفاهمنامه همکاری نظامی-امنیتی دریایی میان آنکارا و طرابلس و ارسال تجهیزات نظامی از ترکیه به لیبی، دولت‌های امارات و مصر نیز کمک‌های تسلیحاتی خود از «خلیفه حفتر» را افزایش داده‌اند.

دولت وفاق ملی لیبی در یک بیانیه اعلام کرد که به همه نیروهای نظامی خود دستور آتش‌بس فوری و توقف تمام عملیات رزمی و نظامی داده است. آتش‌بس پیشنهادی و اعلامی دولت وفاق ملی شامل غیرنظامی کردن مناطقی از «سرت» و «الجفره» لیبی می‌شود. طبق گزارش‌ رسانه‌ها، دولت وفاق ملی لیبی همچنین بر خواست خود برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در ماه مارس در لیبی تاکید کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین دولت وفاق ملی لیبی لیبی سازمان ملل آتش بس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خلیفه حفتر دولت وفاق ملی توییتر جوزپ بورل ترکیه اتحادیه اروپا دولت وفاق ملی لیبی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کد خبر 6100113 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • رئال مادرید همچنان پادشاه اروپا؛ دورتموند برای سومین بار راهی فینال شد
  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • ادعای وزیر دفاع آمریکا: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • بورل: عملیات زمینی در رفح منجر به عواقب انسانی ویرانگر می‌شود
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • تداوم حملات به شرق رفح؛ از پای درآمدن نظامی صهیونیست
  • اتحادیه اروپا عملیات زمینی در رفح را فاجعه بار توصیف کرد
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح