Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@18:25:31 GMT

تفاهمنامه فرآیند آبادانی زهکلوت استان کرمان امضا شد

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۵۹۸۲

تفاهمنامه فرآیند آبادانی زهکلوت استان کرمان امضا شد

به گزارش ایرنا ، استاندار کرمان عصر سه شنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به اقدامات بنیاد مستضعفان در منطقه جنوب کرمان گفت: امیدواریم طرح ها و پروژه های آغاز شده در شهرستان قلعه گنج به نقطه مطلوب برسد.

محمد جواد فدایی با اشاره به فعالیت های بنیاد در شهرستان قلعه گنج به عنوان شهر نمونه اقتصاد مقاومتی افزود: براساس برنامه قبلی تعیین شده برای معین های اقتصادی، بنیاد مستضعفان سه سال در شهرستان قلعه‌گنج برنامه دارد که ۲ سال از این مدت باقی مانده و جای سوال است آیا این سیاست توسط رییس جدید بنیاد مستضعفان دنبال می‌شود؟  

وی تصریح کرد: در بازدیدی که از منطقه شهرستان قلعه گنج داشتیم کارخانه شیر با ۲۵ درصد ظرفیت فعالیت می کرد و از نیروگاه چهار مگاواتی برق خورشیدی فقط یک مگاوات به بهره برداری رسیده است که باید این طرح ها به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به مردم قلعه گنج پرداخت شد

  نماینده معین اقتصادی شهرستان قلعه‌گنج و بخش جازموریان گفت: بنیاد مستضعفان اولین پایلوت آبادانی پیشرفت کشور در شهرستان قلعه گنج را در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان آغاز شد و از ابتدای فعالیت در این منطقه به دنبال آن بودیم که روی نقاط قوت منطقه کار کرده و از تهدیدها جلوگیری کرده و آنها را به فرصت تبدیل کنیم.

مسعود حیدروند افزود: کارهای زیرساختی و زیربنایی خوبی با همکاری دستگاه‌های دولتی در شهرستان قلعه گنج انجام شده و در این مدت دستگاه‌ها کارشان در این منطقه چند برابر شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر یک هزار بافنده در قلعه گنج در زمینه تولید صنایع دستی در حال فعالیت هستند که بازار کار آنها در داخل و خارج  از کشور فراهم شده است.

مدیر اجرایی طرح ملی آبادانی شهرستان قلعه گنج اظهار داشت: منطقه  قلعه گنج در گذشته نماد فقر بود اما اکنون به نماد پیشرفت تبدیل شده است و در سه ماه اول امسال در حال تبیین اقدامات مدنظر برای شهرستان قلعه‌گنج بودیم تا کاستی‌ها در منطقه را با همکاری مردم احصا کرده و بتوانیم برنامه‌ها و تجربیات سال های اخیر را برای نشر به سایر نقاط این منطقه ارایه دهیم.

وی تاکید کرد: تاکنون ۱۵۰ صندوق روستایی در قلعه گنج تشکیل شده که حدود ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات توسط این صندوق ها به مردم پرداخت شده است.

حیدروند ادامه داد: برای سال جاری نیز میزان ۴۵ میلیارد تومان پروژه احصا  شده که برخی از آنها تفاهمنامه‌شان منعقد شده  است و برخی نیز در حال عقد تفاهمنامه هستیم و اعتبارات در نظر گرفته شده از طرف بنیاد مستضعفان در قلعه‌گنج  صد درصد تخصیص پیدا می‌کند.

نماینده معین اقتصادی شهرستان قلعه گنج بیان کرد: اعتبارات بنیاد مستضعفان برای قلعه گنج امسال ۲.۵ برابر افزایش یافته است و  به دنبال این هستیم که گره‌های موجود در این شهرستان را یکی بعد از دیگری در حد توان بنیاد مستضعفان باز کنیم.

وی تصریح کرد: صندوق‌های خرد روستایی تشکیل شده در این منطقه ۲۴ هزار عضو دارد و ۳۳ میلیارد تومان گردش مالی آنهاست  و تاکنون ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات از این صندوق ها با کمک بنیاد مستضعفان و همکاری بانک سینا پرداخت شده است.

حیدروند با اشاره به اینکه ۳۰ سفیر و تسهیل‌گر در منطقه در حال فعالیت هستند گفت: برنامه‌ها به همان شکل که تبیین شده اجرا می‌شوند و چهار هزار و ۵۰۰ نفر از ابتدای حضور بنیاد مستضعفان  از قلعه‌گنج بازدید کرده‌اند و تاکید بر تکمیل مدل قلعه‌گنج داریم.

وی با بیان اینکه بنایی بر کاهش فعالیت ها در منطقه قلعه گنج نداریم تاکید کرد: تفاهمنامه برنامه شهرستان قلعه‌گنج  پنج ساله بود اما تا ۱۴۰۰ دیده شده است و امروز هیچ کدام از پروژه‌های ما ناقص نیست و همه آنها در حال انجام است.

حیدروند تصریح کرد: تولید کارخانه شیر شهرستان قلعه گنج بیشتر از نیاز و عرضه هست و در رابطه با فعالیت شهرک صنعتی در این منطقه مشکلاتی وجود دارد.

شهرستان قلعه گنج در ۴۲۰کیلومتری جنوب  کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها قلعه گنج کرمان تسهیلات ارزان قیمت جهش تولید اقتصاد مقاومتی توسعه روستایی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج کرمان تسهیلات ارزان قیمت جهش تولید اقتصاد مقاومتی توسعه روستایی قلعه گنج کرمان تسهیلات ارزان قیمت جهش تولید اقتصاد مقاومتی توسعه روستایی شهرستان قلعه گنج بنیاد مستضعفان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا جزو وظایف ذاتی مدیران و مسئولان شاغل به خدمت در این نهاد محسوب می‌شود، تاکید کرد: غفلت از انجام این وظیفه ذاتی به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

علی اکبر سلمانی در سومین جلسه منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در سراب گفت: همواره و تحت هر شرایطی، دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا باید در اولویت برنامه‌های خادمان این خانواده‌ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد و هیچ یک از مدیران شهرستانی نباید اجازه دهند در لابلای مشغله های روزمره اداری، به خصوص پدران و مادران شهدا مورد کم مهری قرار بگیرند.

وی روسای ادارات شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح آذربایجان شرقی را مکلف به اختصاص حداقل یک روز از هفته برای دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا دانست و افزود: در انجام این وظیفه مهم نیز باید اثربخش بودن و کیفیت دیدارها مد نظر باشد.

سلمانی توضیح داد: باید در هر یک از دیدارها مسائل و مشکلات خانواده‌های بزرگوار دیدارشونده، شناسایی و احصاء شود و تا حصول نتایج مطلوب و رفع مشکلات، درخواست‌ها و مسائل مطرح شده مورد پیگیری قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر مادران و پدران شهدا را بدانیم، ادامه داد: متأسفانه روزی نیست که برخی از پدران و مادران بزرگوار شهدا را از دست می‌دهیم و لذا باید همان‌هایی را که در قید حیات هستند، پاس داشته و تکریم کنیم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی اظهار کرد: در طول سال گذشته تک تک شهرستان‌های آذربایجان شرقی مورد بازدید قرار گرفت و جلساتی در جریان این سفرهای هفتگی به انجام رسید. به پیشنهاد شورای معاونین اداره کل، از سال جدید این سفرها و این جلسات، با تمرکز روی حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی، منطقه‌ای شده تا ضمن برگزاری یک نشست مشترک بین چند شهرستان، با تعامل و هم افزایی، امورات را به بهترین نحو ممکن به پیش ببریم که نشست سراب، سومین نشست منطقه ای بعد از میزبانی های تبریز و بناب است.

سلمانی افزود: هدف از طراحی و اجرای نشست‌های منطقه‌ای، بررسی موانع، مشکلات و چالش‌ها برای پیدا کردن راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی خواستار اهتمام پرسنل شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی به مطالعه دقیق دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی شد و گفت: تسلط به دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها علاوه بر مطلوب شدن و سرعت گرفتن آهنگ خدمات رسانی به جامعه معزّز ایثارگری، رضایتمندی بیش از گذشته خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران را به دنبال دارد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • مربی نقده‌ای سرمربی تیم ملی کبدی شد
  • تقدیر پلیس از بانوان آبادانی
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • برکت عمر انسان در سایه عمل حسنه است
  • کارفرمایان حق کارگران را به خوبی ادا کنند
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی به کرمان صادر شد  
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی بدون صاحب به مرکز کرمان صادر شد