Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلان منطقه آمایشی ۹ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاههای مستقر در سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد را زیر پوشش دارد. 
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی در این مراسم گفت: در قالب سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور، دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، نیشابور، تربت حیدریه، تربت جام، سبزوار، گناباد، اسفراین، بجنورد و بیرجند خدمات درمانی را  از راه دور به عموم بیماران از جمله محرومان ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر سید محمدحسین بحرینی افزود: دانشگاه‌های کلان منطقه ۹ کشور در خرداد ماه سال گذشته ستاد پزشکی از راه دور (سپاد) را با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه‌اندازی کرد که خدمات پزشکی از طریق این سامانه با همکاری پزشکان به سه استان خراسان ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: این سامانه، خدمات مشورتی تخصصی، ویزیت از راه دور و بستری ویژه بیماران کووید ۱۹ را در گام نخست خود ارائه می‌کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در گام دوم این سامانه ارائه خدمات بیماران خاص و مزمن و در گام سوم ارائه خدمات تله رادیولوژی و تله پاتولوژی به بیماران را در دستور کار قرار داده است.
بحرینی افزود: اجرای هر یک از این گامها دو تا چهار ماه پیش‌بینی شده است و بنابراین تا ۶ ماه آینده عملیاتی شدن گام سوم سامانه پزشکی از راه دور در کلان منطقه ۹ کشور را انتظار داریم.
وی ادامه داد: تعداد ۱۳ ایستگاه در کلان منطقه ۹ کشور فعالیت خواهند داشت که از جمله ایستگاه‌های شاخص این منطقه می‌توان به بیمارستان‌های امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد اشاره کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به‌زودی پایگاه‌های ویزیت از راه دور سیار این سامانه هم افتتاح می‌شود ضمن این که در کلان منطقه ۹ کشور امکان ارتباط با ۶۶ نقطه در بحث مدیریت بیماری کووید ۱۹ فراهم است.
بحرینی افزود: در این گام سه تخصص ریه، عفونی و ICU در تمامی ایستگاه‌های این منطقه فعال شده است.
وی اضافه کرد: اکثر دستگاه‌های مورد نیاز این سامانه در استان‌های خراسان‌ رضوی، شمالی و جنوبی تهیه و تولید شده است و ضمن اعتماد به توان نیروهایمان بومی‌گرایی را در اولویت قرار داده‌ایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در قالب خدمات این سامانه، پزشک مشاور به‌ صورت تصویری می‌تواند از طریق گوشی‌ها و "ویپ" که روی بستر امن خصوصی دانشگاه بوده و نیز از طریق سامانه با پزشک و نیز بیمار تعامل برقرار کرده و فرآیند مشورت را تکمیل کند.
بحرینی افزود: در قالب این طرح، بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و تمامی بیماران مزمن تحت پوشش قرار می‌گیرند.
سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور خدمات رسانی به ساکنان مناطق محروم و مرزی در ۲۳ نقطه کشور راه‌اندازی شده است.
علاوه بر خراسان بزرگ که ۹ دانشگاه علوم پزشکی را زیر پوشش دارد استان‌های سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد و البرز هم سامانه پزشکی از راه دور را فعال کرده اند.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعید نمکی بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعید نمکی بهداشت درمان و آموزش پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعید نمکی بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، سردار محمد زهرایی صبح امروز در مراسم افتتاحیه دو هزار و 950 طرح عمرانی محرومیت‌زدایی در خراسان رضوی، از اجرای پنل‌های خورشیدی خانگی توسط بسیج سازندگی کشور خبر داد و گفت: سال گذشته بسیج سازندگی دو هزار و 680 مورد پنل‌های خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و 30 مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت کاری بسیج سازندگی کشور است.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بیان کرد: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم که طرح‌های اشتغال‌زایی و تولیدی است را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند.

سردار زهرایی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی تأمین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد، گفت: بستر کار ما صندوق‌های قرض‌الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند، همچنین در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم

وی عنوان کرد: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است و در این راستا آبرسانی یک هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» معطل اعتبارات دولت نماندیم و با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستاهای کشور اجرا شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان کرد: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم بسیج سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته سردار زهرایی، سازمان بسیج سازندگی سال گذشته دو هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی نصب کرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور آمادگی بسیج سازندگی را در عرصه‌های مختلف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، مهارت‌آموزی، آبرسانی، آموزشی، آسفالت جاده‌های بین مزارع اعلام کرد و گفت: نوکری و خادمی مردم توفیق می‌خواهد و مردم شایسته خدمت بیشتر هستند، ما مدیون هنوز مردم هستیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم از تدوین طرح جهش تولید با مشارکت مردم در بسیج سازندگی خبر داد و اظهار کرد: ظرف یک ماه آینده این طرح را به مجلس و دولت ارائه می‌دهیم که بتوانیم در حوزه‌ تولید و  اشتغال گام‌های بهتری برداریم.

سردار زهرایی بیان کرد: بسیج سازندگی همواره این آمادگی را دارد که در عرصه‌های مختلف از جمله پروژه‌های آبخیزداری،آبرسانی به روستاها، اشتغال‌زایی، مهارت‌آموزی، آسفالت جاده‌های بین مزارع با مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی پروژه اجرا کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: امروز ایران اسلامی در بعد نظامی سرآمد است و اگر اراده کند و دشمنان دست از پا خطا کنند پاسخ دندان‌شکنی قوی‌تر از عملیات قبلی به دشمنان خواهیم داد.

وی گفت: در عملیات وعده صادق بعد از الطاف الهی چیزی جز تدبیر حکیمانه مقام عظمای ولایت نبود و امروز ایران اسلامی در سطح بین‌المللی نیز به دستاوردهایی از جمله مباحث پزشکی، نانو، فناوری دانش بنیان و حتی در حوزه سدسازی تا ۱۰۰ متر زیر زمین دست پیدا کرده است که خیلی  اطلاع‌رسانی نشده است.

سردار زهرایی تأکید کرد: امروز دشمنان در جنگ شناختی به دنبال یأس و ناامیدی و ناکارآمد جلوه دادن پیشرفت‌های نظام هستند که با بصیرت و پای کار بودن مردم نمی‌توانند به اهداف  شوم خود علیه نظام دست پیدا کنند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی