Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در گفت وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه با توجه به اینکه برنامه های وزارت راه و شهرسازی در حوزه نظام مهندسی به دقت در حال اجرایی شدن است گفت : وزارت راه و شهرسازی در حال ارزیابی آیین نامه ها و دستورالعمل های مختلف قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اصلاحیه شیوه نامه ها و بخشنامه های مختلف در حوزه های مهندسی ابلاغ شده و تمامی این اقدامات باعث بهبود شرایط فعلی در این زمینه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه چندین سامانه به زودی در جهت شفافیت مسائل مهندسی و همچنین مسائلی که مورد اعتراض متقاضیان است راه اندازی می شود، اظهار کرد: مسائل خلاف قانون در حوزه های مختلف نظام مهندسی در مقیاس کلی بسیار کمتر از سایر بخش‌ها است.

از هیچ تخلفی در حوزه نظام مهندسی چشم پوشی نمی‌کنیم

محمود زاده تصریح کرد: من نمی‌خواهم بگویم که هیچ تخلفی به ویژه در حوزه امضا فروشی وجود ندارد اما در مقایسه با سایر بخش‌ها این تخلفات بسیار کمتر است و این تخلفات هم توسط شورای مرکزی نظام مهندسی پیگیری می‌شود.

محمود زاده با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی کشور به عنوان بزرگترین و تخصصی ترین بخش مهندسی کشور با ۵۵۰ هزار عضو در مقایسه با سایر بخش ها از تخلفات کمتری برخوردار است، اظهار کرد: تخلفات کوچک ممکن است به همان نسبت کلی مهم باشد اما در بسیاری از بخش ها توانسته ایم موفق عمل کنیم.

او با اشاره به اینکه در سازمان نظام مهندسی کشور ممکن است تخلفاتی وجود داشته باشد که وزارت راه و شهرسازی به صورت مشترک با به کارگیری گروه‌هایی که تشکیل داده است به صورت مرتب و روزانه این موضوعات و مسائل را پیگیری می‌کند افزود: معاونت مسکن و ساختمان، نظارت مستمری بر عملکرد سازمان نظام مهندسی دارد و وزارت راه و شهرسازی هم با توجه به جایگاه و حیثیت مهندسی این موضوعات را پیگیری می‌کند.

محمود زاده اضافه کرد: شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی کشور یکی از بهترین ارگان‌هایی است که سعی دارد از لحاظ کیفیت، تعهد، حرفه و هویت شهروندی تمامی مسائل مرتبط با بخش های مهندسی را بررسی کند و در هیچ کدام از آنها اغماضی صورت نمی‌گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی یاد آور شد: تخلف در حوزه مهندسی به عنوان یک معضل همه گیر ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند اما تمامی این اقدامات به صورت کامل و مستمر پیگیری می شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در پایان تصریح کرد: تلاش حداکثری بر آن است که شفافیت و سلامت در حوزه های مهندسی وجود داشته باشد و البته امیدواریم با ایجاد سیستم‌های هوشمند بتوانیم به این موضوعات رسیدگی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام مهندسی ساخت وساز ساخت و ساز وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی وزیر راه و شهرسازی راه و شهرسازی مهندسی کشور بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید

دهقانی فیروزآبادی در کنفرانس خبری معاونت علمی – فناوری ریاست‌جمهوری با تشریح برنامه‌های دولت برای توسعه هوش مصنوعی گفت: «در حال حاضر هوش مصنوعی در همان فرصتی قرار گرفته است که اقتصاد دیجیتال در دهه ۹۰ داشت. شرکت‌های فعال در این حوزه فرصت بسیار خوبی برای رشد و توسعه دارند؛ همان‌طور که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال یک دههٔ قبل چنین فرصتی را در اختیار داشتند».

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، دیجیاتو و زومیت، معاون علمی-فناوری رئیس‌جمهور در خصوص رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، گفت: «سال گذشته گفت‌وگوهایی زیادی با رئیس‌جمهور و همین‌طور دستگاه‌های مختلف ازجمله سازمان برنامه‌وبودجه برای الزام ایجاد مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش، شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی موردمطالعه قرار گرفت».

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه سال گذشته راه‌اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند، ادامه داد: «این مرکز ذیل نهاد ریاست جمهوری تشکیل شده و اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود. از آن موقع جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران بخش‌های دولتی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی برگزار شد و درنهایت از اسفند ۱۴۰۲، صندوق هوش مصنوعی با سرمایه ۱۰ همتی (۱۰ هزار میلیارد تومان) شکل گرفت که بخش خوبی از سرمایه آن از نهادهایی مانند صندوق توسعه ملی و مؤدیان مالیاتی مانند اپراتورها جذب شد.»

به گفته معاون رئیس‌جمهور، طی این مصوبات همچنین برنامه‌ریزی شد که مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ۳ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ (هاب)، مرکز داده بزرگ (دیتاسنتر) و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد. همان‌طور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهادها قرار خواهد داد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، گفت: «در حوزه مقالات و ارجاعات، ایران رتبه ۱۷ یا ۱۸ را دارد؛ اما در حوزه کاربرد رتبه ۷۰ تا ۸۰ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش‌بینی می‌کنیم در سال ۱۴۰۳ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم‌ها داشته باشیم. مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی دارد و از تمام دستگاه‌ها دعوت می‌کنیم که این مرکز را تقویت کنند».

وی در مورد تجهیزات و زیرساخت هوش مصنوعی افزود: «پیش‌بینی ما این است که در سال ۱۴۰۳ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم، البته تحریم‌های شدیدی در این حوزه وجود دارد؛ حتی عربستان و امارات نیز که برای خرید GPU اقدام کرده‌اند و پول پرداخت کرده‌اند؛ تحریم شده‌اند. از دانشگاه‌ها و تمام کسانی که در کشور GPU دارند، دعوت می‌کنم که بعد از راه افتادن این اپراتور GPU خود را به این اپراتور بیاورند».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900274 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • شفافیت در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد