Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@01:04:31 GMT

اخلاق تبلیغ دین؛ منشور اخلاقی مبلغان در سیره اهل بیت (ع)

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۸۲۷۸

اخلاق تبلیغ دین؛ منشور اخلاقی مبلغان در سیره اهل بیت (ع)

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از پروژه‌های تکمیل‌شده و آماده چاپ پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با عنوان «اخلاق تبلیغ دین؛ منشور اخلاقی مبلّغان در سیره اهل بیت علیهم‌السلام»؛ تألیف حجت‌الاسلام مهدی احمدپور به زودی چاپ و منتشر می‌شود.

این اثر، پژوهشی از نوع کیفی است که در آن، اطلاعات گردآوری شده از راه‌های تجربه، مشاهده و عمدتاً مطالعۀ منابع دینی، با استفاده از روش‌های توصیفی و تحلیلی، پردازش و جمع بندی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که در زمینۀ استخراج نحوۀ تبلیغ دین با استفاده از آموزه‌های اهل بیت، کتاب‌ها و مقالات متعدد و ارزشمندی نگاشته شده، ولی ویژگی‌ها و وجه تمایز اثر در این است که:

- اولاً: درس‌های مربوط به نحوۀ مطلوب تبلیغ دین را از منظر اخلاقی مورد بررسی قرار داده است؛

- ثانیاً: تنها به ذکر اصول اخلاقی تبلیغ دین اکتفا نکرده؛ بلکه نمونه‌های عملی درس‌های اخلاقی مزبور را نیز در هر مورد از منابع تاریخ و سیرۀ حضرات معصومین علیهم‌السلام استخراج کرده و در معرض دید خوانندگان محترم قرار داده است؛

- ثالثاً: به هدف کاربردی‌کردن نتایج به‌دست‌آمده برای مبلّغان امروزی و با الهام از مباحث جدید اخلاق کاربردی علاوه بر ذکر اصول اخلاقی تبلیغ دین و ذکر نمونه‌های عملی آنها که در زمان اهل بیت تحقق یافته به دنبال ذکر جزئیات و تطبیق آن کلیات بر مصادیق امروزی آنها (و اصطلاحاً ارائۀ کدهای اخلاقی تبلیغ دین) هم بوده است.

این کتاب بعد از پیش‌گفتار و مقدمه در هفت فصل سامان یافته که عبارتند از:

فصل اول: کلیات و اهمیت و ضرورت پرداختن به موضوع؛

فصل دوم: جایگاه تبلیغ دین در فرهنگ اسلامی؛

فصل سوم: جایگاه اخلاق در تبلیغ دین؛

فصل چهارم: اخلاق تبلیغ دین در آموزه‌های اهل بیت علیهم‌السلام در عرصۀ حیات شخصی؛

فصل پنجم: اخلاق تبلیغ دین در آموزه‌های اهل بیت علیهم‌السلام در عرصۀ حیات اجتماعی؛

و در انتها نیز جمع‌بندی و نتیجه‌گیری ارائه شده است.

کتاب «اخلاق تبلیغ دین؛ منشور اخلاقی مبلّغان در سیره اهل بیت (ع)» در حدود ۲۲۵ صفحه و با قطع رقعی، به همت مرکز چاپ و نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به زودی چاپ و روانۀ بازار نشر خواهد شد.

کد خبر 5013073

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغ دینی معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی محرم 99 امام حسین ع عاشورا معرفی کتاب ویروس کرونا تاسوعا و عاشورا محمدعلی تسخیری ابن سینا ماه محرم و صفر کربلا مراسم عزاداری انجمن علوم سیاسی ایران رادیو گفتگو سازمان تبلیغات اسلامی اخلاق تبلیغ دین علیهم السلام اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟

گوگل نیز مانند اکثر سرویس‌های بین المللی از تحریم‌هایی که علیه ایران وضع شده، پیروی می‌کند. به همین خاطر شما نمی‌توانید از داخل ایران و با ریال ایران، تبلیغات در گوگل را انجام دهید. هرگونه ایجاد حساب کاربری و استفاده از گوگل ادز برای کاربران ایرانی محدود است و در صورتی که گوگل متوجه آن شود، حساب کاربری افراد را مسدود می‌کند.

گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز یک بستر تبلیغاتی است که شرکت گوگل برای کسب و کارهای بزرگ و کوچک ایجاد کرده است. کسب و کارها از طریق گوگل ادز می‌توانند کالا، خدمات یا برند خود را به روش‌های مختلف تبلیغ کنند. تبلیغات در گوگل ادز به روش‌هایی مانند تبلیغ در موتور جستجو، تبلیغ در یوتیوب، تبلیغات بنری و تبلیغ در جیمیل انجام می‌شود.

اما محبوب‌ترین این روش‌ها به خصوص در ایران، تبلیغ در موتور جستجوی گوگل است. در این روش شما با انتخاب کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان، می‌توانید تبلیغات خود را به کاربرانی که این عبارات را جستجو (سرچ) می‌کنند، نمایش دهید. به‌طور مثال اگر شما یک فروشگاه اینترنتی کفش داشته باشید و عبارات خرید کفش ورزشی را در تبلیغ خود تنظیم کرده باشید، هر زمان که یک کاربر عبارت خرید کفش ورزشی را در گوگل سرچ کند، تبلیغ شما به او نمایش داده می‌شود.

اما اگر کسب و کارهای دیگری نیز بر روی این کلمه کلیدی تبلیغ داشته باشند، هر زمان که کاربری این عبارت را سرچ می‌کند، به‌صورت زنده یک مزایده انجام می‌شود که با در نظر گرفتن فاکتورهای مشخصی، تعیین می‌کند که کدام تبلیغ در رتبه یک لیست نتایج قرار بگیرد و کدام در رتبه‌های پایین‌تر.

در ایران به‌صورت عامیانه، تبلیغات سرچ گوگل به تبلیغات در گوگل معروف است. اگر شما همین الآن این عبارت را در گوگل جستجو کنید، احتمالا چندین وب‌سایت را در بالای لیست نتایج خواهید دید که در کنار نام آن‌ها عبارت Sponsored دیده می‌شود. این عبارت نشان می‌دهد که این سایت‌ها از طریق گوگل ادز در این لیست نمایش داده شده‌اند.

چه محدودیت هایی در گوگل ادز برای ایرانیان وجود دارد؟

اولین و مهم‌ترین محدودیت گوگل ادز برای ایرانی‌ها، این است که هیچکس با موقعیت مکانی در هر کجای ایران، نمی‌تواند از خدمات گوگل ادز استفاده کند. یعنی اگر یک فرد با تابعیت یک کشور دیگر در ایران بخواهد از خدمات گوگل ادز استفاده کند، حساب کاربری او مسدود می‌شود. در مقابل اگر یک فرد ایرانی در کشوری غیر از ایران، مانند عمان، بخواهد از گوگل ادز استفاده کند، هیچ محدودیتی ندارد و به راحتی می‌تواند از آن استفاده کند.

محدودیت دوم، پرداخت‌های مالی جهت شارژ اکانت گوگل ادز است. در ایران داشتن حساب بین‌المللی مانند پی پال، برای اکثر افراد دشوار است و هزینه زیادی دارد. از این گذشته اگر تحت شرایطی بتوانید این حساب را ایجاد کنید، اگر با آی پی ایران وارد حساب‌تان شوید، پی پال سریعا حساب شما را مسدود می‌کند. پس اگر حساب بین المللی نداشته باشید، شارژ اکانت و استفاده از گوگل ادز نیز برای شما ممکن نخواهد بود.

محدودیت سوم، تحریم تمامی سایت‌هایی است که از پسوند دامنه دات آی آر (.ir) استفاده می‌کنند، است. هیچ وب‌سایتی با پسوند دامنه .ir نمی‌تواند از تبلیغات در گوگل استفاده کند. همانطور که می‌دانید دامنه‌های .ir دامنه ملی ایران است و مختص سایت‌های ایرانی است و از آن جایی که استفاده از گوگل ادز برای ایرانیان ممنوع است، پس سایت‌هایی که از دامنه ملی ایران استفاده می‌کنند نیز شامل این محدودیت می‌شوند.

این موارد محدودیت‌هایی است که گوگل برای کاربران ایرانی و کسب و کارهای ایرانی وضع کرده و به این وسیله، استفاده از گوگل ادز را برای کسب و کارهای ایرانی محدود کرده‌است. پس برای این که ما به عنوان یک کسب و کار ایرانی بتوانیم از تبلیغات گوگل استفاده کنیم باید به نحوی این محدودیت‌ها را دور زده و از پیش رو برداریم. اما چطور؟

چطور تحریم های گوگل ادز برای کاربران ایرانی را دور بزنیم؟

اکنون که با محدودیت‌های گوگل ادز برای کسب و کارها و کاربران ایرانی آشنا شدید، می‌توانیم راهکار رفع هر محدودیت را بیان کنیم.

محدودیت اول، محدودیت موقعیت جغرافیایی ایران؛ برای این که بتوانید محدودیت موقعیت مکانی گوگل برای ایران را دور بزنید باید بدانید که گوگل از طریق آدرس آی پی شما به موقعیت مکانی شما پی می‌برد. پس برای این که این محدودیت را پشت سر بگذارید باید از سرویس‌های تغییر آی پی استفاده کنید. روش‌ها و سرویس‌های مختلفی برای تغییر آی پی وجود دارد که تقریبا از همه آن‌ها می‌توانید استفاده کنید. اما نکته مهم این است که این آی پی مربوط به کشوری باشد که شامل تحریم‌های گوگل نشود. همچنین برای رعایت احتیاط، سعی کنید اگر آی پی خود را به یک کشور دیگر مانند فرانسه تغییر می‌دهید، هر زمان که می‌خواهید از گوگل ادز استفاده کنید از یک آی پی کشور فرانسه وارد سایت گوگل ادز شوید.

محدودیت دوم، نبود امکان پرداخت ارزی به‌صورت آنلاین؛ این محدودیت راهکار بسیار ساده‌ای دارد. شرکت‌های زیادی وجود دارند که می‌توانند عملیات شارژ اکانت گوگل ادز را برای شما انجام دهند. کافی است که عبارت «شارژ اکانت گوگل ادز» را در گوگل جستجو کنید و لیست شرکت‌ها را مشاهده کنید.

شرکت‌های واسط در زمینه تبلیغات در گوگل، درصدی از میزان شارژ درخواستی شما را به عنوان کارمزد علاوه بر هزینه شارژ از شما دریافت می‌کنند. این کارمزد درصد مشخصی ندارد و هر شرکت نسبت به شرکت دیگر متفاوت است. با اندکی جستجو و مقایسه می‌توانید شرکتی با کمترین کارمزد را پیدا کنید.

محدودیت سوم، تحریم دامنه‌های دات آی آر (.ir)؛ برای رفع این محدودیت شما باید یک دامنه با پسوندهای بین المللی مانند .com خریداری کنید. سایر دامنه‌های بین المللی مانند .net و ... نیز قابل قبول هستند. اما پیشنهاد ما .com است.

بعد از خرید دامنه بین المللی شما دو راه پیش رو دارید:

تغییر آدرس سایت و پیاده سازی آن با یک دامنه بین المللی. در این روش شما باید آدرس سایت خود را به کل عوض کنید. یعنی سایت شما دیگر با دامنه .ir در دسترس نخواهد بود و فقط با دامنه جدید بارگذاری می‌شود.

پارک دامنه جدید: در این روش شما دامنه بین المللی جدید را در کنار دامنه .ir قبلی سایت‌تان پارک می‌کنید. با این کار سایت شما با هر دو دامنه در دسترس خواهد بود و از آدرس سایت با دامنه بین المللی می‌توانید برای تبلیغات در گوگل استفاده کنید.

نتیجه گیری

در روش اول سایت شما از نظر سئو به مشکل خواهد خورد و ممکن است اگر تغییر آدرس را به درستی انجام ندهید، رتبه‌‎های شما در موتورهای جستجو افت شدیدی پیدا کند و باید مدت زیادی را صرف برگرداندن رتبه‌های قبلی کنید.

اما روش دوم به مراتب کم ریسک‌تر است و تاثیر منفی بر سئوی سایت شما ندارد. رتبه‌ی صفحات شما در گوگل و سایر موتورهای جستجو تغییری نخواهد کرد و شما می‌توانید به راحتی از گوگل ادز استفاده کنید.

اندکی هزینه برای رفع این محدودیت‌ها قطعا به سودی که از گوگل ادز حاصل می‌شود می‌ارزد و مطمئن باشید که اگر درست از گوگل ادز استفاده کنید، کسب و کار شما پیشرفت زیادی خواهد داشت.

کد خبر 846988

دیگر خبرها

  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • «حجت الاسلام اسماعیلی» به عنوان راهیار تبلیغ گیلان منصوب شد
  • حرف‌های سیدجواد هاشمی درباره رپ کردنش
  • علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • یک تبلیغ ساختار شکن درباره سیگار (عکس)
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)