Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسن پسندیده گفت: به کلیه روش‌های از بین بردن یا کاهش خطرات ناشی از پسماند ها، مدیریت و دفع پسماند گفته می‌شود که شامل بازیافت، دفع بهداشتی، زباله سوزی، بی خطر سازی و تصفیه است.

وی افزود: پسماند به دو نوع‌تر شامل باقی مانده غذا و میوه و پسماند خشک شامل کاغذ، پلاستیک، فلزات و شیشه تقسیم بندی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزانه ۵۸ هزار تن پسماند شهری در کشور ما تولید می‌شود که میزان آن سالانه به ۲۱ میلیون تن می‌رسد

این کارشناس ارشد حوزه مدیریت پسماند ادامه داد: پسماند‌هایی که قابلیت استفاده مجدد را داشته باشند، به این معنا که به توان با انجام تغییراتی دوباره آن‌ها را به چرخه مصرف بازگرداند، بازیافت می‌شوند.

مدیر کل دفتر پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه مقدمه بازیافت، تفکیک زباله‌ها در محل تولید است که باید توسط شهروندان انجام شود،گفت: کارآمدترین روش مدیریت پسماند، بازیافت است. در این زمینه نیازمند مشارکت همگانی و مسئلویت پذیری اجتماعی همه شهروندان هستیم، زیرا برای بازیافت، زباله های‌تر و خشک باید از یکدیگر جدا شوند.

وی افزود: همچنین کاهش تولید پسماند از دیگر مشکلات ما است. با آموزش و برنامه ریزی برای تصحیح الگو‌های مصرف در راستای کاهش پسماند و استفاده از کالا‌هایی که با محیط زیست هماهنگ هستند، می‌توان میزان پسماند تولید شده را کاهش داد.

پسندیده درباره فواید بازیافت گفت: استفاده از مواد بازیافتی در چرخه تولید و بازیافت باعث کاهش میزان مصرف انرژی و آب برای تولید مواد اولیه خام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با بازیافت می‌توان میزان آلودگی‌ها در محیط به حداقل رساند، گفت: روزانه ۵۸ هزار تن پسماند شهری در کشور ما تولید می‌شود که میزان آن سالانه به ۲۱ میلیون تن می‌رسد.

متاسفانه میزان دفن پسماند‌های ما در کشور به حداکثر رسیده که باعث آلودگی محیط است


این مقام مسئول در محیط زبست گفت: در مجموع ۳۵ درصد پسماند خشک هستند که قابلیت بازیافت دارند، اما از این مقدار تنها ۹ درصد بازیافت می‌شوند که بسیار کم است.

مدیر کل دفتر پسماند سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: همچنین متاسفانه میزان دفن پسماند‌های ما در کشور به حداکثر رسیده که باعث آلودگی محیط است.

پسندیده گفت: در حال حاضر قوانین مدیریت پسماند به این شکل است که شهرداری‌ها باید تمام پسماند‌های خود را به صورت تفکیک شده جمع آوری کنند، اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 حسن پسندیده پسماند تولید روزانه ۵۸ هزار تن پسماند تفکیک زباله مدیر کل دفتر پسماند محیط زیست کارشناس ارشد حوزه مدیریت  پسماند تفکیک زباله‌ها در محل تولید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پسماند تفکیک زباله روزانه ۵۸ هزار تن پسماند محیط زیست پسماند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است

محمد رضا علیپور آزاد در بررسی مشکلات پسماند شهری با بیان اینکه ۷۰ درصد از زباله‌های تولیدی "تر" و ۳۰ درصد آن "خشک" است گفت: با توجه به اثرات مخرب پسماند بر سلامت انسان و محیط زیست و پرهیز از اسراف ضروری است شهروندان علاوه بر کاهش استفاده از تولیدات و فراورده‌های پلاستیکی از جمله نایلون و ظروف زباله های‌تر و خشک را در مبدا جداسازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود