Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:11:59 GMT

در این شرایط کنونی بورس، دارا دوم بخریم یا نه؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۹۵۱۷

در این شرایط کنونی بورس، دارا دوم بخریم یا نه؟

ایسنا/البرز یک فعال بازار سرمایه با اشاره به نزول تقرییاً ۴۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس پس از  برخورد به مقاومت دو میلیون واحدی گفت: در حال حاضر فروش سهام بسیاری از شرکت‌ها در قیمت‌های کنونی و پس از این افت شدید به هیچ وجه منطقی نیست و بهتر است سهامداران صبور باشند.

همایون دارابی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بازار بورس در مدت اخیر توان عبور از شاخص دو میلیون واحدی را نداشته و فعلاً در فاز نوسانی قرار دارد، گفت: تا زمانی که تحولات بنیادی قدری قوی‌تر شود و بتواند بازار را به حرکت در آورد این شرایط نوسانی را همچنان در بورس شاهد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارابی افزود: بازار همیشه به صبوری و نگاه بلند مدت نیاز دارد، الان هم قیمت‌های سهام شرکت‌ها بیش از اندازه اصلاح کرده است به همین دلیل به سهامداران توصیه می‌شود با صبوری و دید حداقل یکساله به سرمایه‌گذاری خود نگاه کنند چون با دید بلند مدت دچار مشکل نخواهند شد.

عضو انجمن توسعه سرمایه‌گذاری حرفه‌ای ایران در ادامه خاطرنشان کرد: تحولات بنیادی در اقتصاد ما الان مقداری وضعیت پیچیده دارد و همه چیز در حالت انتظار است اما به نظر می‌رسد این حالت انتظار طی چند هفته آینده به پایان خواهد رسید چون الان دیگر زمان فروش سهام بسیاری از  شرکت‌ها نیست و قیمت‌ها به آن جذابیتی رسیده که حقوقی‌ها در حال خرید هستند و فروش در این قیمت‌ها چندان معقول به نظر نمی‌رسد.

دارابی اظهار کرد: باید صبر کنیم و  چگونگی گزارش‌های شش ماهه شرکت‌ها، تحولات مربوط به نرخ دلار، مسائل مربوط به تحریم‌ها و ... را مشاهده کنیم تا براساس آن به یک جمع‌بندی کلی از بازار بورس برسیم.

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص کلیت بازار سرمایه تا حداقل شش ماه آینده، تأکید کرد: انتظار ما این است که کلیت بازار طی این مدت صعودی باشد.

وی  در خصوص اینکه الگوی بازگشت شاخص طی روزهای آتی چگونه خواهد بود هم گفت: در بازارهایی که دامنه نوسان ندارند معمولا سرعت سقوط سه برابر سرعت صعود است. بازار ما چون دامنه نوسان دارد باند افزایشی و کاهشی کشیدگی بیشتری دارد و دامنه نوسان باعث تشدید صف خرید و صف فروش می‌شود و دوره رشد و نزول را طولانی‌تر می‌کند اما معمولاً وقتی سرعت افت زیاد است بازار می‌تواند با سرعت ولی سرعت کمتری نسبت به نزول برگردد.

دارابی در خصوص اینکه برخی معتقدند رفتار هیجانی و نبود دانش سرمایه‌گذاری در بورس به خصوص توسط افرادی که تازه وارد این بازار شده‌اند شرایط اخیر را ایجاد کرده است هم اظهار کرد: بازار در شاخص دو میلیون واحدی با مقاومت جدی مواجه شد و آن مقاومت بود که به شاخص فشار آورد و مقداری هم آزادسازی سهام عدالت مساله ساز شد و باعث شد نمادهای بزرگی با فشار مواجه شوند و بعد از آن جو شناسایی سود در بازار رخ داد و مقداری هم به هیجان رسید. پس این شرایط ارتباطی با تازه واردها ندارد و اتفاقاً افراد تازه وارد به نسبت افراد حرفه‌ای بیشتر سهامداری می‌کنند.

وی در پاسخ به اینکه در شرایط نوسانی فعلی خرید صندوق پالایشی یا دارا دوم به مردم توصیه می‌شود یا خیر،  تصریح کرد: سهام گروه پالایشی یا دارا دوم سهام‌های خوبی هستند و امیدواریم دولت حمایت لازم را از این سهام‌ها به عمل آورد، به نظر من خریداران صندوق پالایشی ضرر نمی‌کنند و حمایت دولت هم اگر پشت این صندوق باشد مشکلی پیش نخواهد آمد، البته سرمایه‌گذاران باید دید بلند مدت هم نسبت به این صندوق‌ها داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بورس دارا دوم صندوق دارادوم قیمت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص