Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد درجلسه ای که با محوریت طرح احیاء و تعادل بخشی در اداره امور آب شهرستان گچساران برگزار شد گفت : حفظ منابع آب زیر زمینی در قالب برنامه سازگاری با کم آبی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛  فرهادی درادامه با اشاره به اینکه می بایست امانتدار خوبی در حفظ منابع آب برای نسل های آینده باشیم گفت : طرح احیاء و تعادل بخشی از طرح های بسیار موفقی است که توسط وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران در حال اجراست که جلوگیری از افت در آبخوان ها یکی از اهداف مهم این طرح می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، عدم رعایت الگوی مصرف از جانب متولیان امر کشاورزی را  از مواردی بر شمرد که در صورت ادامه این وضعیت شاهد افت محسوسی از منابع آب زیر زمینی در دشت های استان خواهیم بود . 

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان، اطلاع رسانی و آگاه سازی افکار عمومی ، تقویت و استقرار گروه‌های گشت و بازرسی و  ایجاد تشکل‌های آب بران را از پروژه هایی عنوان کرد که نقش مهمی در کنترل، نظارت و بهره‌برداری از منابع آب زیر زمینی دارند . 

رسول فرهادی ، مسدود کردن چاههای غیر مجاز را در راستای اهداف اولیه طرح احیاء و تعادل بخشی از اولویت کاری این شرکت دانست و گفت : خوشبختانه در طول سه سال گذشته هیچ چاه غیر مجازی در سطح استان حفر نشده است که این موضوع در سطح کشور بی سابقه است . 

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان در پایان گفت : برداشت‌های فراتر از میزان پروانه بهره‌برداری موجب افت سطح و کاهش کیفیت آب‌زیرزمینی می شود که این موضوع توسط شرکت آب منطقه ای 

 رصد و با انجام اقداماتی مانع از این برداشت ها خواهیم شد. 

همچنین، آرش مصلح، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، رویکردهای مهم حفاظت و صیانت از منابع آبی و راهبردهای ملی در این خصوص را تشریح و نسبت به برش عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی در این شهرستان ها تاکید کرد و گفت: رسیدن به اهداف پیش بینی شده برای طرح احیاء و تعادل بخشی، در سایه همکاری جمعی میسر است و با تعامل و مسئولیت پذیری خوبی که نزد همکاران ادارات شهرستانی وجود دارد، به لطف خدا به این مهم خواهیم رسید.

در ادامه این جلسه محمدعلی محسنی فر عضو اصلی هیأت مدیره، و مطالبی را در خصوص اهمیت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی بیان کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب منطقه ای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی شرکت آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • مراسم هفته عقیدتی سیاسی در نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم
  • برگزاری اولین جلسه سازگاری با کم آبی در سال 1403
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت