Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه امروز هیات دولت با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی امسال به دو شکل مجازی و حضوری انجام می‌شود، گفت: اولویت برای ما آموزش حضوری است. البته باید پروتکل های بهداشتی هم در این زمینه رعایت شود.

وی افزود: خانواده‌ها هم باید در این زمینه همکاری کنند و خود معلمان و دانش‌آموزان هم باید موارد لازم را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال هیچ کودک ایرانی نباید از تحصیل بازماند و در کنار این باید و آموزش حضوری، صداوسیما هم به امر آموزش کمک خواهد کرد.

روحانی با بیان اینکه فضای مجازی هم در زمینه آموزش فعال خواهند بود، گفت: در مدارس خصوصی که به شکل دیگری این امکان فراهم است و در مدارس دولتی هم شبکه شاد شکل گرفته است و برای استفاده از آن خانواده‌ها ناچار بودند که پول اینترنت بدهند تا از این شبکه استفاده کنند اما امروز هم به سازمان برنامه و بودجه و هم وزارت ارتباطات دستور دادم که استفاده از شبکه شاد برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان باید رایگان باشد و هیچ هزینه‌ای پرداخت نشود.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شرایط اقتصادی و سیاسی کشور تاکید کرد: از لحاظ سیاسی و اقتصادی یک بعدش همان کاری است که آمریکایی‌ها دوسال و نیم است انجام می‌دهند و تلاش کردند تا با فشار اقتصادی دولت و ملت را در برابر خواسته‌های نامشروع خود تسلیم کنند که جوابی نگرفتند اما به مردم ما و معیشت آنان فشار وارد شد و بار این موضوع بر دوش آنان هم بود اما دولت نیز سختی‌ها را در کنار مردم تحمل کرد و این یک معجزه تاریخی بود که نه ملت و نه دولت از این فشارها سرخم نکردند.

روحانی ادامه داد: اوایل مهرماه ما از تحریم تسلیحاتی خارج می‌شویم و این برای آمریکایی‌ها خیلی سخت بود و برای جلوگیری از پایان این دوره کارها و تلاش‌های فراوانی کردند، اما دیدیم که شکست مفتضحانه‌ای خوردند.

وی یادآور شد: آنان بعد از این شکست گفتند که می‌خواهیم از سازوکار درون برجام و مکانیزم ماشه استفاده کنند که این یکی از خنده‌دارترین سخنان تاریخ است که آدم بگوید من از توافقی که خارج شده‌ام و از یک امتیاز آن هوس کردم که استفاده کنم. این حرفی است که با منطق و قوانین حقوق بین‌الملل هیچ تناسبی ندارد و حتی کودکان هم این موضوع را می‌دانند.

روحانی تصریح کرد: اما دیدیم که اروپا و شورای امنیت هم یک اتفاق نظری در این زمینه دارد که آمریکا هیچ حقی برای استفاده از مسائل حقوقی داخل برجام ندارد چرا که نه‌تنها از برجام خارج شده که هرکس به آن پایبند بوده را هم تنبیه کرده پس در این مرحله هم آنان شکست خوردند و مطمئن هستیم که هیچ دستاوردی برای‌شان ندارد، هیچ موفقیتی به دست نخواهند آورد و تبلیغات و سروصدای بیهوده است که از تحریم مجدد سخن می‌گویند.

رییس جمهور با اشاره به اینکه در روند صادرات و واردات روال خوبی را تجربه می‌کنیم، گفت: در جمهوری اسلامی ایران برخلاف همه مشکلات و تحریم‌ها و کرونا ما فقط یک و هفت دهم درصد شاهد کوچک شدن اقتصاد بودیم و این از میانگین سایر کشورها کمتر است که نشان از تلاش‌ها در زمینه اقتصادی دارد و حتی اگر این وضعیت ادامه یابد شاید بتوانیم به رشد اقتصادی مثبت بدون نفت تا پایان سال برسیم.

وی یادآور شد: رشد پایه پولی ما در پنج ماه گذشته معادل دو و نه دهم درصد بوده است که نشان می‌دهد مسیر اقتصادی ما درست است. وزیر اقتصاد هم توضیح داده که ۶ هزار میلیارد تومان را برای اقتصاد روستایی برداشته‌ایم و مفتخرم که بگویم از لحاظ بهداشت، آموزش، ارتباط با فضای مجازی، آب‌رسانی، راه‌سازی، گازرسانی و مخصوصاً ایجاد اشتغال کار بزرگی انجام دادیم.

روحانی تصریح کرد: در شرایط امروز کشور از همه وزرا می‌خواهیم که تلاش ها بیشتر شود، به ویژه در بخش اقتصاد و کشاورزی. ما در الگوی کشت و حمایت از کشاورزان قدم‌های خوبی برداشته‌ایم. قوای دیگر هم اگر به ما کمک کنند این سرعت بیشتر می‌شود.

رییس‌ جمهور ادامه داد: ما طرح‌های دیگری هم داشتیم که به نفع ملت بود و امیدوار بودیم که قوای دیگر هم با ما همراهی کنند اما به هرحال یا این موارد عقب افتاد یا هنوز موافقتی با آن انجام نشده که در هر صورت اگر به نتیجه نرسد هم راه دیگری پیدا می‌کنیم.

وی ادامه داد: قوای دیگر بدانند که ما در یازده ماه آخر کار خود قرار داریم اما در عین حال همه وزرا می‌کوشند که پروژه‌ها و کارهایی که باید به اتمام برسد را در همین یازده ماه به پایان برسانند.

روحانی افزود: ما با کشورهای همسایه هم جز یکی دو کشور روابط بهتری نسبت به گذشته داریم. دنیای امروز یک دنیای یکپارچه است و کشوری نمی‌تواند خود را از دیگران جدا کند. یک بازار داریم و آن هم بازار جهانی است؛ یا در این بازار سهم خود را داریم یا نداریم. اگر داشته باشیم برای فعالیت بیشتر و بهتر و رسیدن به پیشرفت‌ها از آن استفاده می‌کنیم و اگر نه، ضرر خواهیم کرد.

وی در پایان تاکید کرد: از وزارت بهداشت هم تشکر می‌کنم برای ایجاد زیرساخت‌ها در زمینه تله‌مدیسن یا همان دوراپزشکی که در دو سه استان به صورت نمونه انجام می‌شود و بعد به همه کشور ان شاءالله گسترش می‌یابد. این گام بزرگی است که مردم در این شرایط شیوع کرونا بتوانند از طریق فضای مجازی مشورت پزشکی دریافت کنند.

پربیننده ترین حقوق پرستاران افزایش‌ یافت همسان‌سازی برای ۹۰درصد بازنشستگان اجرایی شد ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۶/۱۰ ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۶/۱۱ کارگران برای خرید خانه ۲۰۰سال صبر کنند!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا آموزش و پرورش حسن روحانی دانش آموزان رییس جمهور تحصیل شورای امنیت ملی اخبار فرهنگیان ویروس کرونا شبکه شاد اپلیکیشن شاد تحریم تسلیحاتی ایران سامانه شاد قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است