Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:44:03 GMT

سبد محصولات تولیدی پالایشگاه گاز ایلام متنوع است

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۱۷۶۵

سبد محصولات تولیدی پالایشگاه گاز ایلام متنوع است

به گزارش ایرنا، روح اله نوریان روز چهارشنبه در بازدید نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی از پالایشگاه گاز ایلام افزود: این واحد صنعتی برای افزایش تولیدات محصولات جانبی برنامه های مدونی طراحی و در دست اقدام دارد که در صورت موافقت ستاد شرکت ملی گاز ایران در آینده نزدیک مطالعات و کارهای اجرایی آن آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کاهش آلاینده‌های زیست‌ محیطی در این پالایشگاه خبر داد و اظهار داشت: در آینده نزدیک با راه اندازی پتروشیمی ایلام و دریافت LPG توسط آن شرکت، میزان آلودگی ناشی از سوختن فلر این شرکت به طور قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد و در فاز دوم این واحد صنعتی که در آینده شروع به کار خواهد کرد واحد TGTU در راستای دستیابی به استانداردهای زیست محیطی در واحد بازیافت گوگرد احداث می شود که با وجود آن، دستیابی به استانداردهای زیست محیطی در واحد تولید گوگرد محقق می شود.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام با اشاره به اینکه در مدل تعالی سازمانی پالایشگاه همگام با شرکت ملی گاز ایران معیارها و اهدافی در زمینه حفاظت از محیط زیست در دستور کار قرار دارد که مسئولان و کارکنان این شرکت خود را موظف به رعایت حداکثری و حفظ محیط زیست در بخش های آب، خاک و هوا می دانند، تاکید کرد: با نصب و راه اندازی زباله سوز واحد تصفیه خانه پساب صنعتی ، لجن های تولید شده در واحد تصفیه خانه پساب صنعتی به نحو مطلوبی امحا می شوند که خود گامی دیگر در راستای مدیریت پسماند و حفظ محیط زیست در این شرکت می باشد.

نوریان از مطالعات اولیه فروش گوگرد مذاب در این پالایشگاه خبر داد و اظهار داشت: مهمترین مشتریان گوگرد کارخانه های تولید اسید سولفوریک سازی هستند و فروش گوگرد بشکل مذاب در پالایشگاه باعث کاهش هزینه هایی می‌ شود که صرف شکل دهی آن می‌شود و در شرکت‌های خریدار ضمن حفظ خلوص بالای گوگرد از مصرف انرژی جهت مذاب نمودن ممانعت بعمل می آید.

نماینده مردم شهرستان های ایلام ، مهران ، چرداول ، سیروان ، هلیلان ، ایوان و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی حوزه شمالی استان ایلام گفت: در شرایط امروز اقتصادی کشور، بارزترین جمله معروف انجام خدمات، کار و تلاش برای تولید پایدار و اشتغال و خدمت بی منت به مردم است که در این راستا پالایشگاه گاز ایلام قدم های مثبتی برداشته است.

علی اکبر بسطامی با اشاره به اینکه آنهایی که همچون شهید رجایی در طول تاریخ انقلاب به مردم و نظام خدمت کرده اند نام آنها در بلندای تاریخ زرین انقلاب اسلامی روشن و منور است، افزود: خدمتگذاری و ترویج گفتمان خدمت بی منت از شاخص های اصلی نظام اسلامی مبتنی بر فرهنگ علوی و فاطمی است.

وی با بیان اینکه در مجموعه های بزرگ همچون پالایشگاه ها، نفت و گاز و پتروشیمی و دیگر مواهب خدادادی ، کارگزاران آن علمداران و بیرق داران امر به معروف برای مردم هستند، اظهار داشت: هر جا با روحیه جهادی، نظام را اداره کردیم ، موفق بودیم ، در زمان جنگ تحمیلی با تکیه بر داشته خود توانستیم در مقابل دنیا پیروز میدان شویم.

نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب هر ساله بر برنامه محور بودن مسئولان اجرایی کشور تاکید می کند و این مهم باید برای آنها درس آموز و عبرت انگیز باشد تا مردم و نظام به خود متکی باشند، اضافه کرد: مدیران اجرایی با روحیه جهادی کشور را اداره کنند و نامگذاری هر سال توسط معظم له به همین منظور است.

بسطامی با بیان اینکه در هر جا که متکی به دانش جوانان انقلابی، مدیران و دست اندرکاران توانمند بوده ایم، موفقیت های خوبی حاصل شده است، یادآور شد: با هم افزایی و دانش مبتنی بر آموزه های دینی و بهره گیری از نیروهای متخصص و کارآمد می توان کشور را در زمینه های مختلف اداره کرد.

نماینده مردم ایلام، ایوان ، سیروان، چرداول ، هلیلان ، مهران و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱ درصد گاز کشور در این دیار مرزی قرار دارد و نباید محروم باشد، گفت: ایلام یکی از استان های نفت و گاز خیز کشور است ولی متاسفانه آنچنان که باید و شاید در زمینه های مختلف به آن توجه نشده است و انتظار می رود که مسئولان در سطح ملی به آن توجه ویژه کنند.

پالایشگاه گاز ایلام یکی از اصلی‌ترین منابع تامین کننده گاز در منطقه غرب کشور است.

منطقه غرب کشور از نقاط حساس شرکت ملی گاز ایران است و استمرار تولید پالایشگاه گاز ایلام به عنوان تنها پالایشگاه تولید کننده گاز در غرب کشور دارای اهمیت زیادی است.

شرکت پالایش گاز ایلام به منظور تامین گاز مصرفی استان ایلام و استان‌های غربی کشور و همچنین تامین خوراک پتروشیمی ایلام و تقویت فشار گاز غرب کشور در ۲۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان ایلام و ۱۲ کیلومتری غرب بخش چوار به دست متخصصان جوان ایرانی راه‌اندازی شده است.

ظرفیت اسمی پالایشگاه گاز ایلام ۶.۸ میلیون متر مکعب در روز است که خوراک آن از مخزن گازی تنگ بیجار واقع در استان ایلام به فاصله ۴۰ کیلومتری پالایشگاه تامین می شود.

طی ۱۲ سال گذشته از زمان راه اندازی پالایشگاه ایلام تاکنون بطور کلی فروش  ال.پی.جی خام نزدیک به ۸۵ هزار تن بوده که ۷۵ هزار تن آن در سه سال اخیر تولید شده است.

برچسب‌ها استان ایلام تولید داخلی گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان ایلام تولید داخلی گاز استان ایلام تولید داخلی گاز مجلس شورای اسلامی پالایشگاه گاز ایلام نماینده مردم استان ایلام راه اندازی غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟

محمدی شیران مدیرعامل و کارآفرین دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: زمانی که در مورد اقتصاد دانش‌بنیان صحبت می‌کنیم، بجز جنبه مالی آن باید به بهره‌های سیاسی آن نیز توجه کنیم. اینکه گفته می‌شود که گوشی پاناسونیک ژاپن روی میز رییس جمهور کشوری است که این کشور را بمباران اتمی کرده است یک شوخی نیست بلکه نمادی از هیبت نفوذ سیاسی با محصولات فناورانه است.

وی ادامه داد: محصولات فناورانه ایرانی در دو وجه امنیتی نیز بر بازار تاثیر دارند. یک وجه در خرید و امتیاز خاص امنیتی این محصولات است و وجه دیگر در نقطه عکس آن یعنی خرید نکردن محصولات فناورانه ایرانی توسط برخی کشور به دلایل امنیتی نهفته است؛ یعنی برخی کشور‌ها توانایی استفاده از محصولات ایرانی را ندارند، چرا که در معرض خطر قرار می‌گیرند.

بحث کریدور‌های حمل و نقل مسئله است

این صاحب کسب وکار دانش بنیان ادامه داد: دنیای استفاده از اهرم انرژی برای اعمال فشار بر دیگر کشور‌ها به پایان رسیده است و هم اکنون بحث کریدور‌های حمل و نقل مسئله است؛ اما این موضوع نیز محدود به شرق آسیا و خاورمیانه و اروپاست. پس می‌توان گفت که مسئله پررنگ امروز بازدارنگی فنی است؛ یعنی کشور‌ها به صورت عامدانه از شرکت‌های دارای سطح دانش فنی بالا و به نوعی دانش بنیان حمایت می‌کنند تا با تولید محصولات فناورانه و فروش آنها در بازار‌های هدف، از لحاظ فنی به آن کشور نفوذ کنند و آن را تحت سلطه درآورند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال امارات اولین کشوری است که وزارت هوش مصنوعی دارد و همچنین نمایشگاهی به نام جی‌تکس را برگزار می‌کند که در قاره آفریقا هم اکنون خود را به عنوان قطب تکنولوژی مطرح کرده است. با این اوصاف می‌بینم که هیچ کس دیگر جرات تحریم کردن کشور‌هایی مثل چین و ژاپن را ندارد؛ چرا که این کشور‌ها به گونه‌ای سطح نفوذ تکنولوژی خود در دیگر کشور‌ها را گسترش داده اند که تحریم آنها به معنای از کار افتادن بسیاری از لوازم کاربردی است.

دانش بنیان‌ها برای بسط قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند

شیران گفت: اولین موضوع این است که به لحاظ تحریمی شرکت‌های ما از دسترسی آزاد به منابع اطلاعات فناوارانه دنیا محروم هستند و حتی اگر محصول پیشرفته‌ای هم در ایران تولید شود به آن اجازه فروش در دیگر کشور‌ها که در اشراف سیستم بانکی و اطلاعاتی غرب وجود دارد، داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که یک فرد ایرانی در بسیاری از کشور‌ها حتی حساب تجاری نمی‌تواند افتتاح کند؛ و این یعنی تحریم‌های ظالمانه غرب ملیت ایرانه را هدف گرفته است. از این رو لازم است که تمهیدات برای رفع مشکل تحریم‌ها اندیشیده شود. دوم آن‌که ما به دلیل فاصله‌ای که ایجاد شده است، شرکت‌های ما ادبیات مورد نیاز و شناخت از فضای خارج از کشور را در اختیار ندارند.

این فعال اقتصادی اظهار کرد: سومین مورد به نرخ وحشتناک ارز برمی گردد. با توجه به نرخ بالای خرید ارز در ایران، شرکت‌های دانش بنیان برای بحث تبلیغات و بازاریابی در خارج از ایران با هزینه‌های سرسام آوری روبرو می‌شوند که سرمایه هنگفتی را می‌طلبد.

اهمیت وجه امنیتی و سیاسی توسعه محصولات فناورانه

شیران در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت وجه امنیتی و سیاسی توسعه محصولات فناورانه اظهار کرد: تاثیر دیگر توسعه صادرات محصولات دانش بنیان در ایجاد بازدارندگی است. یعنی صادرات برخی از محصولات دانش بنیان و فناورانه باعث ایجاد بازدارندگی سیاسی و امنیتی می‌شود. این تاثیر به حدی مهم است که برخی از کشور‌ها برای آن به شرکت‌های دانش بنیان خود یارانه و تهسیلات اعطا می‌کنند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال ژاپن برای حضور تویوتا در خاورمیانه یارانه پرداخت می‌کند. سوال اینجاست که چرا این کار را انجام می‌دهد؟ تجربه کار با شرکت‌های بین المللی نشان می‌دهد که بسیاری از آن برای به دست آوردن عنصر بازدارندگی برای کشور مطبوع خود به شدت تلاش می‌کنند؛ چیزی که در ایران در مورد آن صحبت نمی‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد