Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@04:46:09 GMT

ساخت پوست الکترونیکی که درد را حس می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۲۳۰۰

ساخت پوست الکترونیکی که درد را حس می‌کند

محققان یک دانشگاه دولتی در استرالیا موفق به ساخت یک پوست الکترونیک شده‌اند که قادر است درد را حس کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نکست وب، محققان دانشگاه RMIT استرالیا یک پوست الکترونیکی جدید ساخته‌اند که مانند انسان به درد واکنش نشان می‌دهد. این امر می‌تواند مبانی پروتزهای بهتر، روبات‌های هوشمند‌تر و جایگزین‌های غیرتهاجمی را برای پیوند پوست فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان ادعا می‌کنند این محصول به همان سرعت که به سیگنال‌های عصبی برای رسیدن به مغز نیاز دارد، نسبت به احساسات دردآور واکنش نشان می‌دهد.

پروفسور Madhu Bhaskar محقق ارشد گروه گفت: سیستم بازخورد می‌تواند راه را برای نسل بعدی فناوری‌های زیست پزشکی و روباتیک هوشمند هموار کند.

وقتی فشار، گرما یا سرما به آستانه دردناک می‌رسد، این پوست مصنوعی بلافاصله واکنش نشان می‌دهد. این یک گام حیاتی روبه‌جلو در توسعه سیستم‌های بازخورد پیچیده است که می‌تواند بشر را در ارائه پروتزهای هوشمندانه و روباتیک هوشمند کمک کند.

این پوست مصنوعی همچنین قادر است تفاوت لمس آرام یک میخ را از ضربه‌زدن محکم اتفاقی به آن، درک کند.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: محققان استرالیا پوست الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد

ایسنا/بوشهر امروز ۱۱ اردیبهشت و در آستانه روز معلم، اولین خوابگاه متاهلی دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و توسعه منابع وزیر علوم و آیت الله صفایی حائری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افتتاح و کلید واحدهای آن طی مراسمی به زوج‌های دانشجو اهدا شد.

به گزارش ایسنا این خوابگاه ۲۸ واحدی که اولین خوابگاه متاهلی در استان بوشهر نیز محسوب می‌شود، با کمک ستادی وزارت علوم تامین شده است.

گفتنی است در راستای توسعه ظرفیت‌های خوابگاه به ویژه برای دانشجویان متاهل، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات برای افزایش تعداد خوابگاه‌های متاهلی در این استان در حال انجام است.
 
شایان ذکر است، از ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم و در راستای قانون حمایت از خانواده و جمعیت، نهضت ساخت خوابگاه‌های متاهلی در وزارت علوم شروع شده است و در قدم اول، تا پایان سال ۱۴۰۲ در حدود ۳۵۰ واحد خوابگاه متاهلی مورد بهره‌برداری قرارگرفت که این مقدار تا هفته دولت به ۶۰۰ واحد خواهد رسید.

این در حالی است که تعداد کل خوابگاه‌های متاهلی ساخته شده در عمر آموزش عالی، یعنی از زمان ساخت دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشگاه کشور در سال ۱۳۱۳ تا سال ۱۴۰۰، کمتر از ۱۰۰۰ واحد بود.

وزارت علوم دولت سیزدهم با وجود مشکلات موجود در تامین اعتبارات دولتی، با اقداماتی همچون تلاش برای جذب حمایت خیرین و اختصاص زمین‌های بلااستفاده برای ساخت خوابگاه و مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده در جهت توسعه هرچه بیشتر خوابگاه‌های متاهلی هدفگذاری نموده است.

هم‌اکنون تعداد ۳۲۰۰ خوابگاه متاهلی در ۵۴ دانشگاه کشور در مراحل مختلف ساخت و تامین منابع قرار دارند و برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۶۰۰ خوابگاه نیز در حال اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • ساخت وسایل لوکس از پوست هزاران تمساح در کارخانه‌ (فیلم)
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی