Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا اکبرنیا مدیر امور آبفای بجستان با استناد به روند نزولی شارژ کارت برداشت آب در بجستان گفت: شش هزار مشترک در بجستان به دلیل کاهش کیفیت آب از جایگاه‌های برداشت آب شیرین برای شرب استفاده می‌کنند که با اقدامات انجام شده از جمله خرید آب دو قنات "درزآب" و "بستان" و احیای دو حلقه چاه، کیفیت آب شبکه شهر افزایش و برداشت آب از ۱۸ جایگاه موجود در سطح شهر کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: کیفیت پایین و رسوب آب باعث خسارت به تاسیسات امور و شیرآلات مشترکان می‌شود که با کیفی سازی آب این روند نیز متوقف شد.

مدیر امور آبفای بجستان از فرسودگی شبکه توزیع آب به عنوان چالش اصلی شهر یونسی با هزارو ۷۰۰ مشترک نام برد و ادامه داد: در این شهر هم یک حلقه چاه که در سال ۹۷ حفر شده بود پس از برق رسانی و تجهیز با توان ۱۵ لیتر برثانیه وارد مداربهره برداری شد.

اکبرنیا بیان کرد: این شهرستان با ۵۹ روستا که از این تعداد ۳۱ روستا بالای ۲۰ خانوار تحت پوشش قرار دارند و مابقی که کم جمعیت بوده و در حد آبادی محسوب می‌شوند با تانکر آبرسانی می‌شوند.

او تصریح کرد: در چهار روستای شهرستان دستگاه‌های آب شیرکن و در سه روستا هم جایگاه برداشت آب نصب شده است.

انتهای پیام//ز. ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب شیرین کن شبکه توزیع آب آب شرب برداشت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، کبری توکلی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان ۱۴۰ هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از ۱۸ هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود ۴ هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا ۳ میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

کاهش ۷۰ درصدی برداشت

توکلی از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید ۱۲۵ هزار تنی سال قبل کاهش بیش از ۷۰ درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط ۱۴ مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

کد خبر 6090811

دیگر خبرها

  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!