Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش سیما با اشاره به شروع سال تحصیلی از نیمه شهریور امسال و تدارک رسانه ملی درآموزش غیرحضوری 14 میلیون دانش آموز کشور ضمن بیان جزییات مدرسه تلویزیونی ایران، از تعاملی شدن آن خبر داد.

به گزارش گروه  فرهنگ و هنرخبرگزاری برنا؛،مدیر شبکه آموزش سیما گفت : مدرسه تلویزیونی ایران از دهم اسفند همزمان با تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی به دلیل شیوع کرونا در کشور کار خود را آغاز کرد و با استقبال بسیار خوب خانواده ها ، دانش آموزان و مخاطبان همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی افزادی درباره دومین سال تجربه مدرسه تلویزیونی ایران ادامه داد: با ادامه شرایط خاص آموزشی در کشور، از پنج شنبه ۱۳ شهریور ، برنامه های "شکوفه های حسینی" را به روی آنتن می بریم که این برنامه مختص کلاس اولی هاست.

روز شنبه ۱۵ شهریور زنگ "مدرسه تلویزیونی ایران" به صدا در خواهند آورد و کار آن با حضور دست اندرکاران یعنی معلمان، دبیران و مجریان ان شاالله آغاز خواهد شد و زنگ مدرسه به صدا در خواهد آمد.

وی افزود:در این دوره شبکه آموزش سیما به عنوان شبکه محوری روزانه حدود ۱۱ ساعت از برنامه های خود را به کلاس های درسی و آموزشی اختصاص می دهد. شبکه چهار سیما با ۵ ساعت و شبکه قرآن و معارف سیما هم با ۳ ساعت برنامه در طول روز به امر آموزش 14 میلیون دانش آموز می پردازند.

مدیر شبکه آموزش سیما گفت:این سه شبکه سیما در مجموع روزانه بیش از ۴۰ کلاس درس برای مقاطع مختلف ابتدایی ، متوسطه اول و متوسطه دوم روی آنتن خود با پوشش بیش از 98 درصدی جمعیت کشور خواهند برد.

دکتر احمدی افزادی ادامه داد: شبکه آموزش از ساعت ۸ صبح تا ۹:۳۰ دروس مربوط به متوسطه دوم، کار و دانش و فنی و حرفه ای، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۳:۳۰درس های مقطع ابتدایی، از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ دروس مقطع متوسطه اول و از ساعت ۱۶ تا ۱۹ برنامه های درسی متوسطه دوم را در دستور کار دارد. از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲:۳۰ هم دروس متوسطه دوم در رشته های تجربی و فنی و حرفه ای و درس های عمومی مقطع متوسطه دوم روی آنتن می رود.

وی افزود:شبکه چهار سیما هم از ساعت ۸ صبح تا ۱۳رشته علوم انسانی متوسطه دوم و همچنین دروس مشترک رشته های علوم و معارف اسلامی و دروس تخصصی رشته علوم ریاضی را ارائه می کند.

شبکه قرآن و معارف هم دروس مرتبط با قرآن، دینی، عربی و همچنین درس های تخصصی علوم و معارف اسلامی را در دستور کار آموزش دارد.

آغاز عصر نوینی در حوزه رسانه ای آموزشی

مدیر شبکه آموزش، مدرسه تلویزیونی را تجربه بدیعی توصیف تاکید کرد:این ابتکار صداوسیما به نوعی آغازگر عصر نوینی در حوزه رسانه ای آموزشی است و در این مدت، رسانه معلم و آموزشی را ارائه کردیم که در دنیا از لحاظ پوشش و گستردگی کم نظیر است .

وی در خصوص برنامه های پرورشی این مدرسه هم گفت: دیگر شبکه های سیما هم به کمک مدرسه تلویزیونی ایران خواهند آمد به طوریکه برنامه های خانواده و مهم شبکه های سراسری بحث های مشاوره و پرورشی را ارائه خواهند کرد.در حوزه تربیت بدنی هم برنامه هایی تهیه و تولید شده است که در فواصل برنامه های ما پخش خواهد شد.

احمدی افزادی تاکید کرد : بحث مهم تربیتی و پرورشی که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد جزو اولویت های مهم رسانه ملی است و تلاش کردیم امسال نسبت به سال تحصیلی گذشته جدی تر و جامع تر عمل کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از محورهای مهم و عمده مدرسه تلویزیونی پاسداشت و ترویج زبان فارسی است اظهار داشت:روزهای جمعه کلاس های مدرسه تلویزیونی در مقطع ابتدایی بیشتر در حوزه نوشتن املا و نگارش فارسی است .همچنین به دبیران و معلمان ارجمند و مجریان هم تاکید شده است که در حوزه ترویج زبان فارسی بکوشند و از اصطلاحات بیگانه و خارجی استفاده نکنند.

تعاملی شدن مدرسه تلویزیونی با کمک معلمان مدارس

مدیر شبکه آموزش خاطرنشان کرد: در خصوص تعاملی شدن مدرسه تلویزیونی ایران، معلمان و دبیران سراسر کشور، پشتیبان آموزشی برای محتوای دروس ارائه شده در تلویزیون خواهند بود و پرسش و پاسخ ها و حل مسائل توسط پشتیبانان سراسر کشور که معلمان و دبیران هستند ،در کلاس های حضوری مدارس تمرین خواهد شد.

آرشیو کلاس ها

احمدی افزادی تصریح کرد:نکته مهم دیگر بحث استفاده دوباره دانش آموزان از محتواهای تصویری درسی هست که از سوی معلمان در مدرسه تلویزیونی ارائه می شود، که برای این منظور دانش اموزانی که قصد مرور یا فراگیری دوباره کلاس را دارند می توانند از آرشیو سایت شبکه آموزش سیما ،تلویبیون یا نرم افزار های جانبی استفاده کنند.

حضور رابط ناشنوایان در مدرسه

وی درباره توجه مدرسه تلویزیونی ایران به ناشنوایان گفت:در این باره رابط ناشنوایان را از ابتدای سال تحصیلی در مدرسه خواهیم داشت و به تدریج در مقاطع مختلف همراه این عزیزان خواهند بود.

احمدی افزادی در پایان با تاکید بر اینکه حرکت جهادی رسانه ملی و وزارت آموزش و پرورش دراین حوزه گفت : این اقدام در تاریخ آموزش و پرورش ما بی نظیر است و ان شاالله دانش آموزان ما در این شرایط ویژه بتوانند از مدرسه تلویزیونی بیشترین بهره را ببرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کلاس اولی ها مدرسه تلویزیونی ایران مدرسه تلویزیونی ایران مدیر شبکه آموزش شبکه آموزش سیما احمدی افزادی متوسطه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر «علی مطهری» مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت:فعالیت‌های دولت مردمی سیزدهم در موضوع مدرسه سازی جای قدردانی ویژه دارد.

وی افزود:استان آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های نیازمند به توجه در موضوع فضای آموزشی است که خوشبختانه با آغاز دولت مردمی سیزدهم و عنایت و توجه ویژه سازمان نوسازی کشور و همچنین استاندار آذربایجان غربی در ۲ سال اخیر یک هزار و ۳۴ کلاس درس به مجموع کلاس‌های درس و فضا‌های آموزشی استان اضافه شده و بیش از یک هزارو ۸۰۰ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی گفت:نیاز استان آذربایجان‌غربی در موضوع کلاس‌های درس و رسیدن به متوسط کشوری، تعداد ۵ هزار کلاس درس است که امیدواریم با شروع نهضت مدرسه سازی در استان و توجه مسئولین استانی و کشوری، در آینده‌ای نزدیک به این مهم دست یابیم.

وی ادامه داد:مهندس رحمانی از نیرو‌های متعهد و کاربلد استان آذربایجان‌غربی بودند و در زمان حضورشان در سازمان نوسازی مدارس استان، منشأ فعالیت‌ها و برکات مهمی شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی افزود:امیدواریم مهندس صدقی نیز با روحیه جهادی وارد میدان شده و در مسیر توسعه فضا‌های آموزش و پرورش استان گام بردارد.

مطهری گفت:موضوع تحول در آموزش و پرورش نیازمند ۳ عنصر محتوا، فضای آموزشی و تجهیزات و نیروی انسانی است و برای رسیدن به نقطه آرمانی در این موضوع باید به همه این موارد و عناصر توجه کافی و وافی صورت پذیرد.

در پایان این مراسم، با حضور مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان و مدیران مرتبط، «پیام صدقی» به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مداس آذربایجان‌غربی معرفی و از خدمات «قهرمان رحمانی» مدیرکل قبلی این مجموعه تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه افق
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت