Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش حمایت از بیمه‌شدگان بیکارشده سازمان تأمین اجتماعی در مواجهه با کرونا از سوی موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی منتشر شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پانزدهمین گزارش از سلسله‌گزارش‌های مؤسسۀ عالی پژوهش تأمین اجتماعی در ارتباط با کرونا منتشر شد. این گزارش، تحت عنوان «حمایت از بیمه‌شدگان بیکارشده سازمان تأمین اجتماعی در مواجهه با کرونا»، با همکاری مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ به تحریر درآمده است تا ضمن تبیین نقش و کارکرد صندوق بیمۀ بیکاری در بحران کرونا، تجربۀ راه‌اندازی سامانۀ بیمۀ بیکاری و پرداخت مقرری بیکاری در شرایط کرونا را، که جزء مهمی از سیاست‌های حمایتی اعلام‌شده توسط ایران در مواجهه با کرونا بوده است، با تمام جزئیات ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش از دو بخش کلی تشکیل شده است. بخش اول در 5 فصل عمدتاً به شناخت اولیه و شرایط پایۀ قبل از بحران کرونا در حوزۀ بیمۀ بیکاری اختصاص دارد. در این بخش تلاش شده تا شناخت اولیه‌ای از ماهیت و کارکرد طرح‌های بیمۀ بیکاری، استانداردهای بین‌المللی مرتبط با آن، ویژگی‌های طرح در ایران و کشورهای منتخب، و درنهایت وضعیت صندوق بیمۀ بیکاری ایران قبل از وقوع بحران کرونا (بر اساس آخرین اطلاعات در دسترس) حاصل شود. در بخش دوم گزارش (فصول 6 تا 8) به‌طور ویژه به کارکرد طرح‌های بیمۀ بیکاری در کشورهای منتخب در هنگام بحران کرونا پرداخته شده و تجربۀ ایران از نظر نحوۀ راه‌اندازی سامانۀ بیمۀ بیکاری، شرایط احراز و رسیدگی در شرایط بحران، نحوۀ محاسبۀ مقرری و منابع پرداخت آن، و اطلاعات توصیفی مقرری‌بگیران مورد بررسی قرار گرفته است. درنهایت، پس از جمع‌بندی درباره نقاط قوت و ضعف این تجربه، درس‌هایی برای آینده و راهکارهای پیش‌رو در خصوص چالش‌های گفته‌شدۀ طرح بیمۀ بیکاری ارائه شده است.

این گزارش، از نظر مطالعۀ مقایسه‌ای، نخستین مجموعۀ منسجم از تجارب 22 کشور دارای طرح بیمۀ بیکاری (با احتساب ایران) از چهار قارۀ جهان در ارتباط با اقدامات و تسهیلات در حوزۀ بیمۀ بیکاری در شرایط بحران کرونا است که از منابع گسترده‌ای بهره گرفته و یک طبقه‌بندی از تمامی اقدامات کشورها در این عرصه ارائه کرده است. یکی دیگر از مزیت‌های گزارش ارائۀ ویژگی‌های طرح‌های بیمۀ بیکاری در این کشورها در بخش اول است که امکان مقایسۀ تغییرات ایجادشده در اثر کرونا را با وضعیت عادی می‌دهد. همچنین، این گزارش، با بیان جزئیات مربوط به پرداخت مقرری بیکاری در ایران در شرایط کرونا، که پیش‌از این به‌صورت یکپارچه گردآوری نشده بود، به بسیاری از سؤالات و ابهامات در این خصوص پاسخ می‌دهد. درنهایت، این گزارش حاوی آموزه‌های سیاستی است که می‌تواند به کارآمدی و ارتقای سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه کمک کند.مخاطبین می‌توانند برای مطالعه این گزارش به سایت  https://www.ssor.ir مراجعه کنند.

ویروس کرونا چند روز در بدن بیماران باقی می‌ماند؟/ ضریب خطای 25 درصدی تست PCRآخرین آمار کرونا در کشور| فوت 125 نفر در 24 ساعت گذشتهآخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای 78000 هندی در 24 ساعت گذشته +جدول تغییرات

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان تامین اجتماعی بیشتر بخوانید... ویروس کرونا چند روز در بدن بیماران باقی می‌ماند؟/ ضریب خطای ۲۵ درصدی تست PCR آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۲۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای ۷۸۰۰۰ هندی در ۲۴ ساعت گذشته +جدول تغییرات قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... ویروس کرونا چند روز در بدن بیماران باقی می‌ماند؟/ ضریب خطای ۲۵ درصدی تست PCR آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۲۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای ۷۸۰۰۰ هندی در ۲۴ ساعت گذشته +جدول تغییرات واژه های کاربردی مرتبط سازمان تامین اجتماعی پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ منشأ و انواع "سردرد" از نگاه طب سنتی ۲ مدرسه در تمام روزهای تحصیل باز است/ تقسیم‌بندی دانش‌آموزان برای کلاس‌های حضوری ۳ رحیمی: "کیوان امام‌وردی" به ارتکاب جرم اعتراف کرد/ او مدعی ابتلا به "سادیسم" است ۴ مرگ پزشک میانسال با شلیک گلوله ۵ روحانی: عزاداری امسال استثنایی و به‌یادماندنی بود/ عزاداری‌ها بهانه‌ای به دشمنان نداد/ سامانه شاد باید رایگان باشد ۶ بازداشت آدم‌ربایانی که برای آزادی طعمه‌شان ۱۳۰ میلیارد تومان پول می‌خواستند ۷ پشت‌پرده "بیلبورد تبلیغاتی موهن شهری" در ماه محرم/ شورای شهر تهران اعتقادی به طی‌کردن "روند قانونی تبلیغات" ندارد! ۸ "شاد۲" فردا برای استفاده معلمان و دانش‌آموزان رونمایی می‌شود مهمترین اخبار اجتماعی پشت‌پرده "بیلبورد تبلیغاتی موهن شهری" در ماه محرم/ شورای شهر تهران اعتقادی به طی‌کردن "روند قانونی تبلیغات" ندارد! آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۲۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته تکلیف قانونی دولت برای اعتبارات حفظ محیط زیست چقدر است؟ امیدواری سازمان غذاودارو برای تأمین قلم انسولین مورد نیاز ایران و منطقه تا دو سال آینده مهمترین اخبار تسنیم گزارش| ریشه‌های توهین به مقدسات اسلامی در غرب؛ توهین به مذهب آزاد، انکار هولوکاست ممنوع سفیر چین در ایران: عدم صلاحیت آمریکا برای اعمال تحریم‌ها یک "باور مشترک" است اختصاصی تسنیم|حضور پُرقدرت بازارساز/ ۶۰۰ میلیون درهم در نیما عرضه شد/ تزریق ۵۰ میلیون دلار در بازار بحرین| جنبش ۱۴ فوریه: نمی‌گذاریم خاک کشورمان جای پای صهیونیست‌ها شود امام خامنه‌ای در حکمی حجت‌الاسلام پورذهبی را به نمایندگی ولی فقیه در کردستان منصوب کردند درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی آخرین آمار کرونا در کشور مواجهه با کرونا تأمین اجتماعی ۲۴ ساعت گذشته بیمۀ بیکاری بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند