Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@06:31:04 GMT

موج دوم همه گیری کرونا در راه است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۹۰۸۹

 به گزارش میزان، هرچه افراد از قوانین رفتاری و محدودیت‌هایی که برای جلوگیری از همه گیری این ویروس ایجاد شده بیشتر تخطی کنند، خطر بروز موج ثانویه بیشتر است.

به گزارش پایگاه «دی دبلیو»، در بسیاری از کشورها، قوانین محدود کننده و سختگیرانه دیگر به طور کامل اجرا نمی‌شوند؛ آلمان، اسپانیا و یونان از نخستین کشورهایی بودند که در اروپا چنین اقداماتی را کاهش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بهداشت جهانی (WHO) هشدار داده است که ویروس کرونا ممکن است هرگز به طور کامل از بین نرود.این سازمان تاکید کرده است که اگر افراد به طور مناسب با ویروس کرونا مقابله کنند می‌توانند به الگوهای رفتاری که قبل از اعمال اقدامات محدود کننده غالب بودند، بازگردند.

در بسیاری از کشورها، فروشگاه‌ها و رستوران‌ها بازگشایی شده اند؛ در استرالیا، دولت پس از شناسایی چندین مورد ابتلا، محدودیت‌ها را دوباره تشدید کرد.

تمایل مردم به سفر نیز در حال افزایش است که این دلیلی برای افزایش میزان ابتلا به این ویروس است؛ مردم دوباره در اماکن کوچک گرد هم جمع می‌شوند و خطر این همه گیری و نرخ تکثیر این ویروس دوباره در حال افزایش است.

آمریکا و برزیل و پس از آنها هند و آفریقای جنوبی افزایش شدیدی در تعداد مبتلایان به کرونا را تجربه کرده اند.هنوز هیچ استاندارد بین المللی برای نحوه تعریف موج دوم ویروس کرونا وجود ندارد و حتی سازمان بهداشت جهانی هیچ نقشه راه روشنی ندارد.

دانشمندان در حال مقایسه ویروس کرونا با آنفولانزای اسپانیایی هستند که از سال ۱۹۱۸ تا ۱۹۲۰ ادامه داشت.بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، این ویروس بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون جانباخته در سراسر جهان برجای گذاشت.

همه گیری ویروس آنفولانزای اسپانیایی سه موج داشت و موج دوم به مراتب تلفات بیشتری داشت و بین مراحل مختلف، ویروس جهش پیدا کرده بود؛ ممکن است این جهش در مورد ویروس نوظهور کرونا هم رخ بدهد.

افراد در برابر بیشتر ویروس‌ها ایمن می‌شوند؛ در صورت آلوده شدن به ویروس، بدن آنتی بادی تولید می‌کند و در صورت موفقیت در مبارزه با ویروس، فرد ایمن می‌شود؛ پس از آن، ویروس دیگر نمی‌تواند به آن شخص آسیب برساند اما همچنان مشخص نیست که این روند در مورد ویروس کرونا هم صدق می‌کند یا خیر.

برخی افراد ایمنی گله‌ای را راهکاری برای کم کردن سرعت انتشار ویروس کرونا عنوان می‌کنند. ایمنی گله زمانی روی می‌دهد که درصد بالایی از جمعیت نسبت به ویروس ایمن شده باشند؛ برای توقف انتشار ویروس بین ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت باید نسبت به آن ایمن باشند.

فعالیت ویروس‌ها در آب و هوای سرد سیری بسیار بالاتر است؛ معمولاً سرعت فعالیت ویروس‌ها در هوای گرم نسبت به هوای سرما کمتر است. هوای خشک و سرد شرایط ایده آلی برای رشد و تکثیر ویروس هاست.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت با هدف کاهش تصادفات احتمالی و نقاط حادثه‌خیز خبر داد.

به گزارش ایسنا، شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبودهای بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

افندی‌زاده در ادامه اظهار کرد: خط‌کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی‌ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلوهای خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. ️

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد: در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

️ بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران،  بزرگراه آزادگان از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودروهای سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟