Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، محمدباقر قالیباف در ادامه نظارت میدانی بر حوزه‌های انتخابیه نمایندگان خوزستان به منطقه ایذه سفر کرد و ضمن حضور در جمع مردم روستای کم برخوردار سادات حسینی، گفت: از نخستین روز حضور در مجلس یازدهم به مردم قول دادیم که راه امام راحل (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهیدان را سرلوحه امور قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس قوه مقننه تصریح کرد: امام خمینی (ره) فرمودند یک تار موی کوخ نشینان را به همه کاخ نشینان نمی‌دهم؛ در واقع انقلاب اسلامی برای مستضعفان و محرومان است زیرا آن‌ها در این راه مجاهدت کردند و در میدان جنگ با دشمنان شهید و جانباز شده‌اند.

قالیباف افزود: بر این اساس نمایندگی همه مردم به ویژه محرومان را وظیفه خود می‌دانیم لذا اولین نظارت میدانی را از استان خوزستان آغاز کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وقتی عنوان می‌کنیم که به مردم خوزستان مدیون هستیم، تعارف نداریم. پیش از حضور در مجلس نیز بارها به خوزستان سفر کردم، امکانات فراوانی در این استان وجود دارد اما شاهد محرومیت‌های متعددی هستیم. به عنوان مثال ۶ میلیارد مترمکعب آب در سد نزدیک روستای سادات حسینی وجود دارد اما مردم روستا تشنه لب هستند و چنین مشکلاتی در اقصی نقاط استان به چشم می‌خورد.

قالیباف یادآور شد: احداث سد کار خوبی بود اما برخی جاده‌های قدیمی مربوط به روستاها که زیر آب رفته‌اند باید احیا شوند. نمی‌توان بعد از گذر زمان همچنان شاهد مشکلات برطرف نشده بود.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: در سفر به استان خوزستان به روستاهای محروم این سرزمین در مرز استان کهکیلویه و بویراحمد رفتیم تا به وظیفه نظارتی خود عمل کرده باشیم و به بررسی اجرای قانون بپردازیم.

وی تاکیدکرد: اعتبارات باید به درستی و با دقت هزینه شود از این رو تلاش می کنیم با کمک نمایندگان استان در سال آینده و در راستای تدوین برنامه هفتم توسعه، حل مشکلات مناطق محروم را در اولویت قرار دهیم.

قالیباف با اشاره به درد دل‌های جوانان روستای سادات حسینی ایذه، گفت: جوانان منطقه عنوان کردند که نیازی ندارند کسی به آن ها پول بدهد، زیرا تحصیل کرده‌اند و دارای تخصص هستند و فقط نیاز به شغل دارند. این حرف و مطالبه درستی است و براین اساس سفرها و پیگیری‌های بعدی برای نظارت میدانی فعال خواهد شد تا در یک سال آینده شاهد بهبود شرایط باشیم.

وی تاکید کرد: من نمی گویم در یک سال آینده همه مشکلات حل می شود اما سال بعد باید شرایط نسبت به اکنون تغییر کرده باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به هجمه‌ها و فشارهای دشمنان خصوصا آمریکایی‌ها، اظهار کرد: همه فشارها و دسیسه‌های دشمنان برای پشیمان کردن مردم از انقلاب است اما در همین شرایط سخت با کمک مردم و روحیه و کار جهادی مشکلات را حل می‌کنیم و دشمن ناامید خواهد شد.

یکی از اهالی روستای سادات حسینی در گفت‌وگو با رئیس مجلس از کمبود آب شرب و کشاورزی و پاسخگویی نامناسب مسئولان انتقاد کرد و گفت: متاسفانه منطقه دهدز از خدمات برق رسانی پایدار برخوردار نیست.

وی افزود: متاسفانه پس از آبگیری کارون ۳، زیرساخت‌ها دچار مشکل شدند و هنوز هم بازسازی نشده است. جاده‌های روستایی نیز شرایط نامناسبی دارند که سبب بروز آسیب‌های متعددی برای خانواده‌ها شده است.

 

ایسنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: روستای محروم خوزستان سادات حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۹۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟