Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@15:08:31 GMT

انسان‌سازی از بهترین شاخصه زنان عاشورایی است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۱۱۲۹

انسان‌سازی از بهترین شاخصه زنان عاشورایی است

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان اردل گفت: زن عاشورایی با تبعیت از عقیله بنی هاشم زینب کبری(س)، باید انسان‌ساز و جامعه‌ساز باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام  حمید بهرامی رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان اردل در اجتماع بزرگ زینبیون روستای دهکهنه بخش میانکوه شهرستان اردل گفت: عاشورا به دست امام حسین(ع) ایجاد و به دست امام سجاد(ع) و حضرت زینب کبری کامل شد و در حقیقت عاشورا یک آغاز است نه یک انجام کار، و پاسداری از پیام عاشورا از دستآوردهای بزرگ شهدا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی با بیان اینکه زن در اسلام یک جایگاهی ویژه ای دارد زن می تواند همچون حضرت زینب انسان سازباشد گفت: اگر زینب نبود کربلا در کربلا می ماند؛ در انقلاب اسلامی نقش بانوان کار ساز بود و همین طور در دفاع مقدس بودند بانوانی که  از ولایت دفاع می کردند و برای لبیک گفتن به امام و ولایت فرزندان خود را راهی جبهه می کردند.

وی  افزود: زنان ما با عفت و حجاب و پاکدامنی و با چادر در صحنه های انقلاب شرکت داشتند و حاضر شدند که جان خود را فدا کنند اما حجابشان را از دست ندهند لذا نقش زنان در انقلاب بسیار تاثیر گذار بوده است. 

حجت الاسلام بهرامی با بیان اینکه زن عاشورایی با تبعیت از عقیله بنی هاشم زینب کبری(س)، باید انسان ساز و جامعه ساز باشد یاد آور شد: در کشور اسلامی ما همه زن های عالم اگر الگویشان بانوی کربلا و حضرت زهرا باشد می توانند در صحنه ها تاثیر گذار باشد لذا الگوی بانوان ما باید حضرت زینب(س) و حضرت فاطمه زهرا (س) باشد چه از لحاظ درس های زندگی و چه از لحاظ چگونه عزت بخشید به دیگران باشد.

وی بیان داشت: اگر می بینیم که زنان ما در انقلاب اسلامی توانستند نقش بسزایی داشتند چون الگویشان حضرت زینب کبری بوده است بانویی که درایت و تدبیر را ازجد بزرگوارش پیامبر اکرم(ص) و شهامت و شجاعت و فصاحت و بلاغت را از پدر بزرگوارشان امام علی (ع) به ارث بردند.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انسان ساز حضرت زینب زینب کبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری