Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:05:01 GMT

تمرکز ذوب‌آهن تامین ریل داخل کشور است

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۹۶۵۰

تمرکز ذوب‌آهن تامین ریل داخل کشور است

ایسنا/اصفهان معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه سیاست موجود وزارت صمت، جلوگیری از واردات ریل مترو و راه آهن به کشور است، گفت: شرکت ذوب آهن اصفهان با توجه به نیاز داخل امسال تمرکزی بر صادرات ریل نخواهد داشت، اما از نظر کیفیت ریل تولیدی مطابق استانداردهای جهانی، هیچ محدودیتی ندارد.

مهرداد تولائیان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت تولید ریل این شرکت و دریافت گواهینامه استاندارد ملی ایران برای تولید آن، اظهار کرد: در حال حاضر استاندارد ریل مورد استفاده در دنیا EN۱۳۶۷۴ است که ریل تولیدی ذوب آهن نیز مطابق با آن است و هفته گذشته نیز موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ملی برای ریل خود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه از نظر کیفیت امکان صادرات محصول ریل ذوب آهن وجود دارد، گفت: با توجه به نیازهای داخل کشور و قراردادهای موجود ذوب آهن برای تحویل ریل، این شرکت در سال جاری برنامه ای برای صادرات ریل خود ندارد و با توجه به تعهدات موجود اولویت ذوب آهن تامین نیاز داخل است، تا وزارت راه و شهرسازی ناچار به واردات ریل نشود.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه حتی تا نیمه نخست سال آینده نیز شرکت ذوب آهن تعهد تحویل ریل برای ۶ محور مهم کشور را در دستور کار خود قرار دارد، اظهار کرد: با توجه به سیاست وزارت راه و شهرسازی بر توسعه حمل و نقل ریلی، شرکت ذوب آهن در حال حاضر با توجه به نیازهای موجود کشور ذوب آهن می تواند ۱۰۰ درصد نیازهای ریلی داخل را تامین کند و در این خصوص با وزارت راه و شهرسازی در تعامل و هماهنگی کامل قرار دارد.

وی افزود: شرکت ذوب آهن اصفهان اکنون برای تمام پروژه هایی که تا یک سال و نیم آینده در برنامه وزارت راه و شهرسازی است، قرارداد منعقد کرده و ماهانه با دستور این وزارتخانه برای محورهای مختلف ریل را ارسال می کند.

تولائیان تصریح کرد: شرکت ذوب آهن اصفهان با توجه به نیاز داخل امسال تمرکزی بر صادرات ریل نخواهد داشت، اما از نظر کیفیت ریل تولیدی مطابق استانداردهای جهانی، هیچ محدودیتی ندارد.

وی با بیان اینکه در دنیا برای محصولات استانداردهای زیادی تعریف شده است، تصریح کرد: زمانی که یک محصول برای نخستین بار در کشور تولید می شود، با توجه به اینکه در آینده رقبایی وارد بازار می شوند، استانداردی برای آن محصول مطابق با استانداردهای جهانی تعریف می شود تا محصول کیفی وارد بازار شود.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر ذوب آهن برای صادرات ریل با استاندارد DE اروپا در تلاش است، افزود: زمانیکه محصول جدیدی تولید می شود استاندارد آن باید با استانداردهای آن کشور و منطقه تطابق داده شود و بعد از دریافت استاندارد ملی برای صادرات آن تلاش می شود.

وی با اشاره به ضرورت دریافت استاندارد ملی ریل ذوب آهن، گفت: اگر در آینده مجموعه و کارگاه دیگری اقدام به تولید ریل کرد، ملزم به رعایت این استانداردها خواهد بود تا هر نوع ریلی وارد بازار نشود.

تولائیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر شرکت ذوب آهن تنها تولیدکننده ریل در کشور است، خاطرنشان کرد: با وجودی که ذوب آهن رقیبی در تولید ریل ندارد، به عنوان تنها فروشنده به بورس کالا ورود کرده است و خریداران براساس قیمت تعیین شده در بورس کالا محصول مورد نظر خود را خرید می کنند.

وی با بیان اینکه راه آهن جمهوری اسلامی ایران خرید ریل مورد نیاز خود را از طریق مناقصه انجام می دهد که ذوب آهن اصفهان در تمام مناقصه ها شرکت و تنها برنده آن است، افزود: البته شرکت های کوچکی وجود دارند که نیازمند ریل گذاری در کارخانه و مجموعه خود هستند که بدون برگزاری مناقصه، ریل مورد نیاز خود را از بورس کالا خرید می کنند.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان در خصوص قیمت گذاری ریل ذوب آهن در بورس کالا، گفت: برای اینکه در حق خریداران اجحاف نشود و ذوب آهن متهم به انحصار نشود، ریل تولیدی این شرکت در بورس کالا عرضه و فروخته می شود.

وی با بیان اینکه قرار است تا پایان امسال ذوب آهن براساس مجموعه قراردادهای خود ۱۰۰ هزار تن ریل را تحویل دهد، اظهار کرد: در حال حاضر تولید ماهیانه ریل ذوب آهن ۵ هزار تن است، اما به نظر می رسد تا پایان ماه جاری، بالای ۷۰۰۰ هزار تن تولید ریل داشته باشیم و پیش بینی می شود در نیمه دوم امسال تولید ماهانه ریل در ذوب آهن بین ۷ تا ۱۰ هزار تن افزایش یابد.

تولائیان در خصوص دیگر محصولات تولیدی ذوب آهن، اظهار کرد: ذوب آهن در بازار میلگرد زیاد فعالیتی ندارد و اکنون تنها ۱۰ درصد میلگرد تولید کشور متعلق به این شرکت است، همچنین ۷۰ درصد تیرآهن بازار متعلق به ذوب آهن است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ذوب آهن اصفهان تمرکز خود را بر تولید محصولاتی شبیه ریل، فولادهای صنعتی و فولادهایی که در کشور تولیدکننده آنچنانی ندارد، گذاشته است، اظهار کرد: تولید این محصولات همچون آرک های صنعتی، ریل معدن، ریل، فولادهای مورد نیاز صنایع مس و ... طی سال گذشته در سبد تولیدات ذوب آهن ۲ درصد بود که طی پنج ماهه نخست امسال میزان تولید این محصولات به ۴ درصد افزایش یافته است.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه شهرسازی ریل پایه یکی از سیاست های مهم وزارت راه و شهرسازی  است، گفت: در حال حاضر ذوب آهن قرارداد تحویل ۳ هزار تن ریل به پروژه مترو بهارستان را دارد و تاکنون ۶۰۰ تن این محموله را تحویل داده و بقیه آن مطابق برنامه کارفرما، تحویل داده خواهد شد، همچنین از بقیه قطارهای شهری کشور تقاضای ریل ذوب آهن را داریم و اکنون به دنبال عقد قرارداد در این خصوص هستیم.

وی با بیان اینکه سیاست موجود وزارت صمت، جلوگیری از واردات ریل مترو و راه آهن به کشور است، اظهار کرد: اگر هر مجموعه ای تمایل به واردات ریل داشته باشد تا زمانی که شرکت ذوب آهن تاییدیه کتبی آن مبنی بر نداشتن شرایط تولید آن و .... را صادر نکند، وزارت صمت نیز مجوز واردات ریل را نخواهد داد.

تولائیان با بیان اینکه پیش از این، ریل از روسیه، هند، چین، ترکیه و ... وارد کشور می شد، تاکید کرد: در حال حاضر واردات ریل به کشور نداریم و این موضوع موجب جلوگیری خروج ارز از  کشور می شود.

وی در مورد ورود ذوب آهن برای تامین ریل راه آهن قطار سریع السیر اصفهان- تهران، اظهار کرد: ریل تولید ذوب آهن برای خطوط پرسرعت ذوب آهن قابل استفاده است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد و ریل مورد نیاز این پروژه مطابق استاندارد تولیدی ذوب آهن است.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر وزارت راه اجرای پروژه راه آهن ۶ محور کشور را در دست اجرا دارد، اظهار کرد: ذوب آهن اصفهان تامین کننده ریل این ۶ محور است و به نظر نمی رسد، ریل گذاری خط پرسرعت اصفهان- تهران به امسال برسد، اما ریل مورد نیاز این پروژه در محدوده توان شرکت ذوب آهن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ریل تولید ریل ملی کارخانه ذوب آهن اصفهان راه آهن مترو استاندارد وزارت راه و شهرسازی حال حاضر توجه به نیاز استاندارد ملی ریل مورد نیاز ذوب آهن ریل ذوب آهن واردات ریل صادرات ریل ریل تولیدی ریل تولید تولید ریل بورس کالا راه آهن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۹۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»