Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، ۴ درصد از اعتبار بسته قراردادی مارون ۲و ۵ از طرح توسعه ۲۸ مخزن که روز چهارشنبه دوازدهم شهریورماه ۱۳۹۹آغاز به کار کرد، به میزان ۲.۹۲ میلیون یورو صرف پروژه های مرتبط با حوزه مسئولیت های اجتماعی خواهد شد.

 

به گزارش «انرژی امروز» طرح نگهداشت و افزایش تولید به عنوان بزرگترین طرح توسعه ای بعد از انقلاب مناطق نفت خیز جنوب است که در پهنه۵ استان جنوب غرب کشور در دست اجراست و وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران نیز اولویت ویژه ای برای آن قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف نخست این طرح افزایش ۳۴۱ هزار بشکه ای تولید نفت است  که با توسعه ۲۸ مخزن با استفاده از توان پیمانکاران داخلی و نظارت مستمر کارشناسان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب محقق می شود. حمایت از ساخت داخل با الزام پیمانکاران به استفاده از تجهیزات داخلی و توسعه عمران و آبادانی مناطق پیرامونی با اختصاص ۴ درصد از اعتبار طرح به مسئولیت های اجتماعی از دیگر اهداف این طرح است.

روز چهارشنبه دوازدهم شهریورماه ۱۳۹۹بسته قراردادی مارون ۲ و۵ از طرح توسعه ۲۸ مخزن شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در آیینی با حضور دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر مشراگه از توابع شهرستان رامشیر آغاز به کار کرد.

 

در این آیین فریدون عباسی رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان،  فرخ علیخانی معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور تولید، مهندس احمد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و جمعی از مدیران این شرکت و مسئولان محلی حضور داشتند.

طرح نگهداشت و افزایش تولید

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب اظهار داشت: بسته قراردادی مارون ۲ و۵ یکی از بسته های طرح نگهداشت و افزایش تولید این شرکت است که با اعتبار ۷۳ میلیون یورو اجرا می شود و شامل ۶ پروژه روسطحی  و حفاری ۱۴ حلقه چاه توسعه ای و تعمیری است.

 

مهندس محمدی گفت: ۴ درصد از اعتبار بسته قراردادی مارون ۲و ۵ به میزان ۲.۹۲ میلیون یورو صرف پروژه های مرتبط با حوزه مسئولیت های اجتماعی خواهد شد.

وی افزود: از اهداف این طرح اشتغال نیروهای بومی، توسعه ساخت داخل، توانمندسازی پیمانکاران داخلی و افزایش و نگهداشت تولید است.

لازم به ذکر است که در این طرح برای اولین بار جهت انجام مسئولیت های اجتماعی درصدی معین تعریف شده است. طبق ماده ۷ مصوبه شورای اقتصاد معادل ۴ درصد از کل ارقام پرداخت به پیمانکاران توسط شرکت ملی نفت ایران پس از مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه و حسب مورد و متناسباً، باید صرف اجرای پروژه مسئولیت اجتماعی شود. پروژه عام المنفعه در راستای کمک به احداث و بهسازی مدارس، شبکه های آبرسانی، برق‏رسانی، گازرسانی، خانه‌های بهداشت روستایی، بهسازی راه‌های روستایی، فاضلاب شهرها و روستاها، کمک به احداث و تجهیز آموزشگاه های فنی حرفه ای، احداث و تجهیز مراکز ورزشی و زیرساخت های تعاونی‌های اشتغال محور بوده و در روستاها و شهرهای محل اجرای هر پروژه یاد شده با تصویب شورای برنامه‌ریزی استان اجرا خواهد شد.

طرح نگهداشت و افزایش تولید حمایت از ساخت داخل و کالای ایرانی

 

در این طرح الزامی است که کلیه کالاهای بومی سازی شده و ساخت داخل مورد استفاده قرار گیرند. لذا در هشتاد و چهار قلم اصلی کالاها در بخش تحت الارض و سطح الارض استفاده از کالاهای خارجی منع شده و در عمده کالاها، پیمانکاران تنها مجاز به استفاده از سازندگان داخلی می باشند. همچنین در طراحی و تعریف پروژه‏ها سعی شده كالاهایی كه در انحصار كشورهای خارجی می‏باشند كمتر استفاده شده و كالای مشابه با كاربری یكسان در طراحی ها گنجانده شود.

 

اشتغال بومی و پیمانکاران بومی

 

در جهت حمایت از اشتغال بومی، پیمانکاران اصلی و فرعی موظفند نیروهای مورد نیاز پروژه را از شهرها، روستاها و یا استان محل اجرای پروژه به کار گیرند. تاکنون در چند پروژه ابتدایی شروع شده تعداد ۱۱۰۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کار شده اند که بیش از ۸۵ درصد این افراد نیروی بومی شهرها و روستاهای محل اجرای پروژه ها هستند و اکثریت قریب به اتفاق پیمانکاران فرعی در بخش اجرا نیز بومی می باشند.

 

در این آیین مهندس صادق فتح الهی مدیرامور فنی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیز با بیان اینکه پیمانکار بسته قراردادی مارون ۲و۵، شرکت تنکو وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء است گفت: قرارگاه خاتم الانبیاء تا کنون از حدود ۲۱۳۶ میلیون یورو کار واگذار شده در طرح نگهداشت و افزایش تولید مناطق نفت خیز جنوب، ۴۷۴ میلیون یورو یعنی ۲۲ درصد کارهای واگذار شده را برنده شده که جای خوشبختی دارد که ما با یک پیمانکار توانمند کار می کنیم.

طرح نگهداشت و افزایش تولید طرح نگهداشت و افزایش تولید مناطق نفت خیز جنوب چیست؟

 

طرح نگهداشت و افزایش تولید به عنوان بزرگترین طرح توسعه ای بعد از انقلاب مناطق نفت خیز جنوب است که در پهنه۵ استان جنوب غرب کشور در دست اجراست و وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران نیز اولویت ویژه ای برای آن قرار داده اند. هدف نخست این طرح افزایش ۳۴۱ هزار بشکه ای تولید نفت است  که با توسعه ۲۸ مخزن با استفاده از توان پیمانکاران داخلی و نظارت مستمر کارشناسان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب محقق می شود. حمایت از ساخت داخل با الزام پیمانکاران به استفاده از تجهیزات داخلی و توسعه عمران و آبادانی مناطق پیرامونی با اختصاص ۴ درصد از اعتبار طرح به مسئولیت های اجتماعی از دیگر اهداف این طرح است.

 

در گام نخست این طرح ۶ بسته قراردادی با پیمانکاران واجد صلاحیت منعقد و در سال که  ۱۳۹۸ به مرحله اجرا در آمد. ارزش تقریبی این شش بسته قراردادی ۴۴۰۰ میلیارد تومان است كه شامل طرح توسعه مخزن های منصوری آسماری، رامشیر، گچساران خامی، لالی آسماری، کبود، نرگسی هستند. در بخش اجرایی این شش بسته ، ۴۵ حلقه چاه حفاری، ۱۷ حلقه چاه تعمیر و ۷ پروژه سطح الارضی عملیاتی می شود و افزایش توان تولید از مخازن مذکور به میزان ۳۹ هزار بشکه در روز و نگهداشت تولید به میزان ۱۸ هزار بشکه در روز  محقق خواهد شد.

ویژگی های فنی طرح توسعه ۲۸ مخزن

 

در طرح توسعه ۲۸ مخزن انجام ۱۲۴ پروژه سطح الارضی، حفاری ۲۲۸ حلقه چاه جدید، تعمیر ۱۴۳ حلقه چاه و انجام ۶۵۱ عملیات انگیزشی بر روی چاه ها پیش بینی شده است.

با اجرایی شدن این طرح، ۸۰ دکل حفاری شامل ۶۰ دکل توسعه ای و ۲۰ دکل تعمیراتی در مناطق نفت خیز جنوب شروع به کار می کنند.

 

همچنین ۱۰۰ پروژه سطح الارضی شامل ساخت خطوط انتقال نفت و ایستگاه های پمپاژ با اعتبار حدود ۲۳۰ میلیون دلار اجرا می شود. در زمینه تجهیزات واحد های گاز و گاز مایع که حدود ۱۵۰ میلیون ارزش گذاری شده است، قرار است ایستگاه جمع آوری گاز به ارزش ۶۵۰ میلیون دلار احداث و تعمیرات ضروری تاسیسات به ارزش ۳۲۰ میلیون دلار انجام شود.

 

از ویژگی های مهم این طرح جمع آوری گازهای همراه نفت و کاهش تبعات زیست محیطی است. علاوه بر این ۱۵ درصد از هزینه های حفاری به جمع آوری پسماند حفاری (Zero Discharge) با صرف هزینه چند صد میلیون دلاری اختصاص می یابد.

طرح نگهداشت و افزایش تولید برچسب هاامضای قراردادهای طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت انرژی امروز شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب (NISOC) طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی مارون (میدان مارون)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب NISOC طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی مارون میدان مارون آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب طرح نگهداشت و افزایش تولید مسئولیت های اجتماعی مدیرعامل شرکت ملی طرح توسعه ۲۸ مخزن ۴ درصد از اعتبار شرکت ملی نفت میلیون یورو ساخت داخل هزار بشکه خواهد شد حلقه چاه توسعه ای پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۵۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند

امام جمعه بوشهر با گلایه از بی‌توجهی صنایع نفتی به مسئولیت‌های اجتماعی در استان گفت: مردم بوشهر توقع دارند که تمام مراکز صنعتی در استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند و این روش کنونی مورد اعتراض جدی همه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با کارگران گفت: کار، کارآفرین و کارگر در خط مقدم جنگ اقتصادی تحمیلی دشمنان قرار دارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران سال‌هاست که مورد تهاجم اقتصادی جهان استکبار قرار دارد، افزود: تحریم‌ها، تهدیدات و انواع کارشکنی در عرصه‌های مختلف بین‌المللی و ملی، دشمن به‌صورت جدی فعال است و مقابله با آن تنها راهش اقتصاد مقاومتی است و کارگران، کارآفرینان در خط مقدم هستند

عضو مجمع خبرگان رهبری، امنیت شغلی برای کارگران، اجرا سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی، ایمنی و ارتقای کسب مهارت و کشف استعدادهای درخشان کارگران و استفاده از این ظرفیت یک مسئله مهم و اساسی است.

امام جمعه بوشهر هدف آمریکا در تحریم‌ها و ایجاد مشکلات اقتصادی علیه ایران اسلامی را تسلیم و تبعیت محض ملت و نظام اسلامی ایران دانست و بیان کرد: دنبال این هستند که ایران انقلابی و اسلامی وابسته به جهان استکبار برگردد ولی ایران با این انقلاب خودش رو به پیشرفت برای آفرینش تمدن، استقلال و آزادی است و شعار آن در مقابله با هجمه‌های آمریکا و جهان غرب هیهات من‌الذله است.

نام خلیج فارس ماناست

صفایی بوشهری با گرامیداشت 10 اردیبهشت روز ملی خلیج‌فارس گفت: نام خلیج‌فارس همواره ماناست و هیچکس نمی‌تواند نام خلیج‌فارس را بر اساس اسناد و نقشه‌های بین‌المللی تغییر دهد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر کشف ظرفیت‌های متنوع در عرصه خلیج‌فارس و بکارگیری آن را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: اجرایی شدن اقتصاد دریا پایه با تمام ظرفیت‌ها و مدیریت جامع دریایی در حوزه خلیج‌فارس یک ضرورت است.

خطیب نماز جمعه بوشهر، باتأکید بر توجه به ایجاد پیمان‌های فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی، علم و فناوری و آموزشی با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس اضافه کرد: امید می‌رود مسئولان از ظرفیت دریا که یک ثروت جامع محسوب می‌شود استفاده حداکثری کنند.

صفایی بوشهری، در ادامه با گرامیداشت روز کار و کارگر و معلم افزود: ارائه خدمات گوناگون به کارگران و جامعه فرهنگی در اولویت قرار داشته باشد و پرداخت به موقع حقوق و مزایا، حفظ احترام مقام معلم و کارگر در جامعه و ارتقای سطح توانمندی کارگران و معلمان یک ضرورت است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با محکوم کردن حمله پلیس آمریکا به دانشجویان دانشگاه آمریکا حامی ملت فلسطین و متعرض به جریانات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی افزود: کشوری که ادعای حقوق بشر دارد و خود را پرچمدار این عرصه معرفی کرده، اولاً از رژیم جنایتکار و جعلی صهیونیست حمایت می‌کند و سپس دانشجویان دانشگاه‌های خود را در حمایت از ملت فلسطین و محکوم کردن جنایات اسرائیل غاصب را هدف قرار می‌دهد.

عضو مجمع خبرگان رهبری ادامه داد: این جنایات و رفتار پلیس آمریکا نشان می‌دهد که آمریکا یک نهاد پوشالی در عرصه حقوق بشر است و اکنون این کشور ضمن حمایت ویژه از رژیم صهیونیستی تسلیحات مورد نیاز این رژیم جعلی را تأمین می‌کند.

امام جمعه بوشهر ادامه با اشاره به اینکه اخیراً در عرصه‌های صنایع موجود در استان بوشهر متأسفانه خبرهای خوبی شنیده نمی‌شود گفت: در عرصه حق آلایندگی و جغرافیای آلاینده در شهرستان‌های استان بوشهر این چنین خبر می‌رسد که قصد دارند این عوارض و سهم استان را حذف کنند.

وی با بیان اینکه این موضوع باید دارای یک نظام صحیح و منطقی قانونی باشد گفت: از دولت و مسئولان تقاضا می‌شود در زمینه پرداخت حق آلایندگی اقدام قانونی کنند و حق مردم استان بوشهر در این عرصه ضایع نشود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اضافه کرد: همه شهرستان‌های استان بوشهر که مورد آلایندگی صنایع حوزه وزارت نفت قرار می‌گیرند باید حق آلایندگی آنها پرداخت شود.

خطیب نماز جمعه بوشهر، ادامه داد: سال‌ها است تمام مردم، مسئولان، اصحاب رسانه و سایر دلسوزان استان بوشهر از مراکز صنعتی به ویژه صنعت پتروشیمی تقاضا دارند به عرصه خدمات محیط زیست، بهداشت و درمان، آموزش عالی، آموزش و پرورش، ورزش حوزه فرهنگی توجه ویژه‌ای به استان بوشهر کنند.

صفایی بوشهری، بیان کرد: متأسفانه این کار صورت نمی‌گیرد یا اگر انجام می‌شود حداقلی است، اما برای برخی از امور با توجیه خاص، سرمایه‌گذاری قوی می‌شود، این صحیح نیست، اگر کاری برای دیگران انجام می‌دهید باید برای مردم استان بوشهر به‌صورت ویژه انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: اما وقتی از شما تقاضا می‌شود، هزار و یک دلیل می‌آورید که نمی‌شود اما چرا برای دیگر امور انجام می‌شود آیا این صحیح است.

عضو مجمع خبرگان رهبری با بیان اینکه عرصه‌های آموزش عالی، مدارس، فرهنگ، محیط زیست، بهداشت و درمان و ورزش استان بوشهر واقعاً نیاز به کمک دارند تصریح کرد: اکنون 1700 کلاس درس استان بوشهر تخریبی است باید نوسازی شود.

امام جمعه بوشهر اضافه کرد: آیا این صحیح است که حق استان بوشهر پرداخته نشود و به امور دیگری توجه شود، اگر برای دیگر امور پرداخت می‌شود حق بوشهر نباید ضایع شود و باید حریم عرضه خدمات به مردم و استان بوشهر حفظ شود.

وی تأکید کرد: از مسئولان و نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی تقاضا می‌شود این موضوع را به‌صورت جدی پیگیری و دنبال کنند و باید پاسخگو باشند و این مسئولان در عرصه‌ها تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در عرصه صنعت باید جوابگو باشند که چرا اینگونه رفتار می‌شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر ادامه داد: مردم این توقع دارند که تمام مراکز صنعتی در استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خودشان عمل کنند و این روش کنونی مورد اعتراض جدی مردم این استان است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند