Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال تحصیلی جدید در حالی آغاز می‌شود که والدین دانش‌آموزان هنوز هم نمی‌دانند باید بین تضمین سلامت فرزندشان و پیشرفت علمی آن‌ها کدام را انتخاب کنند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سال تحصیلی جدیدی از امروز آغاز می‌شود و کلاس‌های درس چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، ولی هنوز برای معلمان و خانواده‌ها کم و کیف کلاس‌ها مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از والدین دانش‌آموزان هنوز اطلاعی از چگونگی کلاس‌های درس بچه‌های خود ندارند و نمی‌دانند که فردا به عنوان اولین روز مدرسه، تکلیف فرزندشان چیست.

والدین بر سر یک دوراهی قرار دارند که با توجه به شرایط خاص کرونایی، فرزندانشان را به مدرسه بفرستند یا نه؛ باید بین تضمین سلامتی و تحصیل دانش یکی را انتخاب کنند و یا اینکه می‌توان به هر دو گزینه امید داشت.

سلامت فرزندم را فدا نمی‌کنم

محمد زنده‌باد والدین یکی از دانش‌آموزان بوشهری گفت: کرونا شرایط خاصی را ایجاد کرده است و نگران سلامت خود و خانواده هستیم و طی ماه‌های گذشته همه پروتکل‌ها را رعایت کرده‌ایم.

وی که پدر یک دانش‌آموز مقطع ابتدایی است، اضافه کرد: با شرایط فعلی اصلاً به صلاح نمی‌بینم که فرزندم را به مدرسه بفرستم حتی اگر به قیمت این باشد که یک سال دیگر هم در این کلاس باقی بماند.

زنده‌باد تصریح کرد: سلامت فرزندم را مهم‌تر از تحصیل او می‌دانم و حاضر نیستم که سلامت او را فدا کنم و تا زمانی که شرایط اینگونه باشد، او را به مدرسه نخواهم فرستاد.

فقط آموزش مجازی

سید حسن موسوی پدر دو دانش‌آموز گفت: طی ماه‌های اخیر فرزندانم را به جز به خانه پدربزرگشان نبرده‌ام و آنجا هم با رعایت کامل مسائل بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی حضور داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: به هیچ وجه حاضر نیستم که سلامت آن‌ها را با خطر ابتلای به کرونا روبرو کنم و تصمیم دارم از حضور آن‌ها در کلاس درس جلوگیری کنم و فعلاً فقط شرایط برای کلاس‌های مجازی مهیا است.

موسوی بیان کرد: انتظار می‌رفت طی ماه‌های گذشته که فرصت خوبی بود، برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری آموزش‌های مجازی باکیفیت انجام می‌شد تا اکنون دانش‌آموزان و والدین آن‌ها این‌همه دغدغه نداشته باشند.

خطر ابتلاء به کرونا در مدرسه

عبدالرضا رضایی یکی دیگر از والدین دانش‌آموزان گفت: حضور در کلاس‌های درس دانش‌آموزان را با خطرات بسیار زیادی روبرو می‌کند و تصمیمی برای حضور فرزندم در کلاس درس ندارم.

وی اضافه کرد: فرزندان ما در خانه تحت شدیدترین کنترل و مراقبت بهداشتی هستند و باز هم ترس ابتلای آن‌ها به کرونا را داریم و قطعاً با حضور آن‌ها در کلاس درس، خطر زیادی آن‌ها را تهدید خواهد کرد.

جعفر اسماعیلی نیز گفت: نگران آینده فرزندم هستم و سلامت او را بیش از حضورش در کلاس درس می‌خواهم. در این شرایط که هیچ‌چیز مهیای رعایت بهداشت نیست، فرزندم را به مدرسه نمی‌فرستم.

اغلب نقاط استان در وضعیت قرمز و نارنجی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر ۱۰ شهرستان دارد که در حال حاضر شش شهرستان در وضعیت قرمز، دو شهرستان در وضعیت نارنجی و دو شهرستان در وضعیت زرد هستند.

سعید کشمیری با اشاره به اینکه مدارس آخرین جایی هستند که باید بازگشایی شوند، تصریح کرد: دانش آموزان آسیب‌پذیرترین قشر در انتشار و ابتلاء به بیماری کرونا هستند.

وی به اهمیت بالای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس اشاره کرد و ادامه داد: احتمال انتقال ویروس کرونا توسط دانش‌آموزان به والدین خود خصوصاً افراد سالمند وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: برای سال تحصیلی جدید، شرایط رعایت پروتکل بهداشتی دانش آموزان، والدین، معلمان، مدیران، خدمه و رانندگان سرویس مدارس مشخص شده است.

وی با اشاره به ضرورت رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کلاس‌ها و فضای مدارس اضافه کرد: حداقل فاصله در مدارس یک متر تعیین شده است.

کشمیری با بیان اینکه ساعت زنگ استراحت و همزمانی حضور دانش آموزان در یک فضا ممنوع شده است افزود: به صورت مستمر باید تهویه هوا در کلاس‌های درس انجام شود.

آموزش ترکیبی حضوری و مجازی

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز از برنامه‌ریزی برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار داشت: امسال سال تحصیلی دو هفته زودتر از سال‌های قبل آغاز می‌شود.

علیمراد کرمی با اشاره به ارائه آموزش‌های مجازی و حضوری بر اساس وضعیت شهرستان‌ها، اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید آموزش‌ها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی انجام می‌شود.

وی شبکه آموزشی شاد را یکی از مهمترین فرصت‌ها برای آموزش در سال جاری دانست و بیان کرد: سال تحصیلی جدید با استفاده از تجربیات سال قبل فعالیت آموزشی در شبکه شاد در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از آموزش دانش‌آموزان و بازگشایی کلاس‌های درس بر اساس شرایط کرونایی مناطق و شهرستان‌ها در سال تحصیلی جدید خبر داد.

انتظار می‌رود تصمیمات در مورد سال تحصیلی جدید به گونه‌ای باشد که همه دانش‌آموزان در کنار تضمین سلامتی خود، بتوانند از فرصت آموزش به خوبی بهره‌مند شوند.

 

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا مدرسه آموزش مجازی برنامه شاد کلاس های درس دانش آموزان کلاس درس کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۶۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه