Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@15:23:44 GMT

زمینه تحقق عدالت آموزشی در خوزستان فراهم شود

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۷۳۸۰

زمینه تحقق عدالت آموزشی در خوزستان فراهم شود

ایسنا/خوزستان نماینده ولی فقیه در خوزستان با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر عدالت آموزشی، گفت: تقاضای بنده از استاندار این است که امسال زمینه را برای تحقق عدالت آموزشی فراهم کنند و کارگروه آموزش و پرورش حتما شکل گیرد تا کسانی‌که محروم هستند به این کارگروه مراجعه کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد، در آیین نواخته شدن زنگ بازگشایی مدارس در خوزستان که امروز (۱۵ شهریور) در دبستان امام هادی (ع) شهرک طالقانی ماهشهر برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش گلوگاه فرهنگ‌سازی است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در جامعه‌ای ملاحظه می‌کنید دانش‌آموزان توفیق دارند، برآیند زحمات آموزش و پرورش است.

به گزارش ایسنا، وی ضمن تقدیر از زحمات فرهنگیان و مجموعه آموزش و پرورش در بازگشایی مدارس، افزود: در قرآن آمده است «خداوند پیامبران الهی را همراه با کتب آسمانی فرستاد تا عدالت اجرا شود.» در مباحث آموزشی ما چه مقدار شاهد تحقق عدالت آموزشی هستیم که مقام معظم رهبری با دقت به این موضوع پرداخته‌اند؟ چقدر از امکاناتی که در مدارس تهران وجود دارد در دورترین روستاها وجود دارد؟ قطعا اینگونه نیست بنابراین عدالت آموزشی تعبیر خارجی ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با اشاره به لزوم تحقق عدالت آموزشی در استان، بیان کرد: در استان خوزستان با توجه به وجود منابع زیرزمینی و روزمینی، باید تلاش صورت گیرد تا بستر عدالت آموزشی فراهم شود. مکانی که برای بازگشایی مدارس در خوزستان انتخاب شده است (شهرک طالقانی ماهشهر) بسیار محروم است. اینقدر فقر و بی‌عدالتی در دل مراکز اقتصادی استان قابل قبول نیست. چه تعداد از مردم عزیز ما حتی در مدارس دولتی قادر به ثبت‌نام هستند؟ برخی از افراد فرزند خود را در مدارس غیرانتفاعی ثبت نام می‌کنند و همه امکانات را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند که نتیجه آن وارد شدن نوعی از افراد به دانشگاه‌ها است و از طرفی بچه‌های ضعیف جا می‌مانند؛ این جا است که عدالت آموزشی باید خود را نشان دهد.

موسوی‌فرد با بیان اینکه تقاضا می‌کنم که یک کارگروه ویژه در استان تشکیل شود تا مساله عدالت آموزشی را دنبال کند، گفت: با توجه به اینکه امسال بخش قابل توجهی از آموزش‌ها قرار است از طریق فضای مجازی ارائه شود، درصد قابل توجهی از مردم ما قادر نیستند زیرساخت‌های مورد نیاز را تهیه کنند. این اشخاص باید شناسایی شوند و برای آن‌ها برنامه‌ای در نظر گرفت تا خدایی ناخواسته در پایان سال شاهد این نباشیم که تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان در مناطق محروم نتوانند از ظرفیت آموزش مجازی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه درصدی از مردم ما به دلیل مشکلات و یا فرهنگ خاص قادر نیستند بچه‌های خود را در مدارس ثبت نام کنند، افزود: برخی از والدین، دختران را تنها تا کلاس پنجم یا ششم به مدرسه می‌فرستند، ما باید تلاش کنیم زمینه آموزش را همانطور که برای پسران فراهم می‌کنیم برای دختران نیز فراهم کنیم.

به گزارش ایسنا، امام جمعه اهواز تاکید کرد: خروجی دانش‌آموزان ما نباید اینگونه باشد که تعداد زیادی با دیپلم، کارشناسی و کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شوند اما بیکار باشند. لازمه این موضوع تحول در آموزش و پرورش است. یعنی در مدارس به گونه‌ای پیش برویم که هر دانش آموز یک مهارت یاد بگیرد تا پس از فارغ التحصیل شدن، زمینه اشتغال او فراهم باشد.

موسوی‌فرد با بیان اینکه مردم ماهشهر ولایت‌مدار هستند، تصریح کرد: در ماهشهر که حداقل ۲۲ شرکت پتروشیمی وجود دارد، پذیرفتنی نیست که درصد زیادی از جوانان این منطقه بیکار و جویای کار باشند. تمام مراکز صنعتی نیازمند امنیت هستند، اگر امنیت می‌خواهید زمینه اشتغال جوانان را فراهم کنید.

وی در پایان گفت: تقاضای بنده از استاندار این است که امسال زمینه را برای تحقق عدالت آموزشی فراهم کنند و کارگروه آموزش و پرورش حتما شکل گیرد تا کسانی‌که محروم هستند به این کارگروه مراجعه کنند. امسال نباید شاهد باشیم حتی یک دانش‌آموز نتواند ثبت‌نام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی عدالت آموزشی تحقق عدالت آموزشی آموزش و پرورش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است

وحید خدابنده در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی «الف تا» که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده‌ها و تجارب خاص مدارس است.

او خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده‌ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه‌های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می‌رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه‌ها محور‌های اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیند‌های یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری‌های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست‌های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه‌ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه‌های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه‌های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی «الف تا» با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می‌شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است