Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نخستین عرضه املاک مازاد بانک ها در بورس کالای ایران در حالی با عرضه دو باب واحد تجاری واقع در شهرستان کرمان و یک قطعه زمین واقع در بندرعباس متعلق به بانک اقتصاد نوین در تاریخ 25 و 26 شهریور ماه انجام خواهد شد که مدیر کالایی شرکت کارگزاری تامین سرمایه نوین به عنوان کارگزار عرضه کننده این املاک، شفافیت قیمتی و روند عادلانه کشف قیمت را مهمترین آثار و مزایای عرضه این اموال در بورس کالا می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او معتقد است به کمک سازوکار بورس می تواند مزایده های غیرشفاف و تشریفات مربوط به آنها را حذف کرد که همین موضوع، جذابیت عرضه ملک در این بازار شفاف را بیشتر کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از کالاخبر؛ امین گُل گیر در خصوص آثار عرضه املاک و دارایی های مازاد بانک ها در بورس کالا در ایجاد شفافیت اقتصادی و جلوگیری از برگزاری مزایده های غیرشفاف؛ اظهار داشت: شفافیت قیمتی و روند عادلانه کشف قیمت در تالار معاملات املاک و مستغلات بورس کالای ایران مهمترین مزایای عرضه این اموال در بورس است. کاهش هزینه مبادلات نیز دیگر مزیت این معاملات است و لازمه رونق و پا گرفتن این بازار، حضور موسسات دولتی و بانک ها جهت عرضه اموال مازاد خود در بورس خواهد بود.
رهایی دولت و بانک ها از برگزاری مزایده و تشریفات فروش
وی افزود: این عرضه ها در شرایطی طی هفته آینده انجام خواهد شد که وزارت راه و شهرسازی نیز بنا را بر این نهاده که فروش اموال غیرمنقول خود را از مسیر بورس کالا بگذراند. چراکه براساس ماده 17 قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، خرید و فروش کالاهای پذیرفته شده در بورس های کالایی توسط وزارت خانه ها و دستگاه های دولتی و عمومی و دستگاه های اجرایی که با رعایت مقررات حاکم بر آن بورس ها مورد دادوستد قرار می گیرند، نیاز به برگزاری مناقصه یا مزایده و تشریفات مربوط به آنها را ندارد که همین امر جذابیت عرضه این اموال دولتی و بانک ها در بورس را بیشتر کرده است.
وی در بیان مزیت عرضه اموال و دارایی های مازاد بانک ها و نهادهای دولتی در بورس کالا نسبت به فروش آنها در قالب مزایده های سنتی گفت: از مزایای انجام این معاملات در بورس، می توان به ایجاد بازاری متمرکز جهت فروش اموال غیرمنقول نهادهای عمومی اشاره کرد؛ در حالی که تاکنون، فروش این دارایی ها به روش مزایده انجام شده و معامله در این روش امکان اطلاع رسانی گسترده و شفافیت معاملاتی چندانی را به همراه نداشت و تنها راه دسترسی عموم جهت اطلاع از فروش این اموال، محدود به روزنامه ها بود.
گُل گیر ادامه داد: این در حالی است که بورس کالا شفافیت لازم در فروش اموال از قبیل زمان تحویل، مکان تحویل، نحوه تسویه، قیمت پایه، متراژ و سایر ویژگی های آن را به همراه دارد و با توجه به دسترسی عموم به تابلوی معاملات بورس، کلیه ذی نفعان این امکان را دارند که ناظر رقابت در فروش اموال دولتی و بانک ها باشند.
به گفته وی، استمرار این معاملات در بورس کالا می تواند آینده بهتری را برای بازار سرمایه ملک محور ایجاد کند.
مدیر کالایی شرکت کارگزاری تامین سرمایه نوین در خاتمه سخنان خود به عرضه های برخی اموال و دارایی های بانک اقتصاد نوین در بورس کالا طی هفته آینده اشاره کرد و گفت: با توجه به مزایایی که عنوان شد و جهت آغاز تسهیل معاملات املاک در بورس کالای ایران، بانک اقتصاد نوین برای تکالیف قانونی جهت واگذاری اموال مازاد خود از مسیر بازار سرمایه اقدام به پذیرش و فروش یک قطعه زمین و دو باب واحد تجاری در بورس کرده که این عرضه ها مورخ 25 و 26 شهریور ماه انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بورس کالا فروش اموال دارایی ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات

به گزارش قدس آنلاین، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه (۸ اردیبهشت) با رشد ۶۵۲ واحدی به ۲,۳۰۴,۹۷۸و احد رسید.

از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به رشد ۱۳۹۵.۱۴ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد.

حجم معاملات امروز ۸.۰۳۲ میلیارد سهم بود که طی ۳۶۸,۶۰۳ معامله دادوستد شد و ارزش کل این معاملات نیز به ۵۵,۲۹۴.۸۳۴ میلیارد ریال رسید.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۹,۶۲۹,۵۰۲.۸۸۴ میلیارد ریال شد.

امروز فملی به تنهایی ۲ هزار و ۹۳۵ واحد شاخص را بالا کشید. رشد فملی متأثر از رشد قیمت جهانی مس است. پس از فملی، تاصیکو و سدشت نمادهای سبز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای شپنا، شستا و وبملت از نمادهای قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای تجلی، حسینا و فجهان بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای آریا، شگویا و خاور نمادهایی هستند که اثر کاهنده بر شاخص کل فرابورس داشتند.

به نظر می‌رسد که با توجه به معاملات امروز، در بازار فردا نیز شاهد تابلوی قرمز در ابتدای آغاز معاملات بازار سرمایه باشیم. انتظار می‌رود در ادامه بازار، تقاضا افزایش یافته، و در انتها بازار متعادلی را شاهد باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • شاخص بورس امروز ۸ اردیبهشت/رشد ۶۵۲ واحدی
  • بررسی معاملات بورس کالا
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • مزایده اموال شناسایی شده متهم پرونده کثیرالشالکی بهمئی