Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکم محکومیت نهایی خیرت ویلدرش،‌ رهبر جریان راست افراطی هلند به جرم «توهین جمعی» به مردم مراکش روز جمعه از سوی یک دادگاه تجدید نظر در لاهه صادر شد.

خیرت ویلدرش، نماینده اسلام ستیز و رهبر حزب راست افراطی هلند در دادگاه تجدید نظر/ عکس:AP 

به گزارش یورو نیوز؛ جلسه رسیدگی به اتهام توهین نژادپرستانه خیرت ویلدرش، نماینده اسلام ستیز و رهبر حزب راست افراطی «آزادی» علیه مردم مراکش در حالی روز جمعه با صدور حکم محکومیت این سیاستمدار هلندی به پایان رسید که هیچ مجازاتی از سوی دادگاه علیه او اعلام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا در اصل به سال ۲۰۱۴ باز می‌گردد، زمانی که رهبر راست افراطی هلند در جریان میتینگی انتخاباتی در شهر لاهه از هواداران خود پرسیده بود آیا خواهان تعداد بیشتری از مراکشی‌ها در کشورشان هستند یا دوست دارند تعداد آنها در کشور کم‌تر شود؟

هواداران ویلدرش نیز در پاسخ به این پرسش همگی یکصدا فریاد زده بودند که خواهان کاهش تعداد مراکشی‌های در هلند هستند.

دادگاه تجدید نظر شهر لاهه پس از رسیدگی به پرونده اتهامات و احکامی که پیشتر در چارچوب این پرونده علیه رهبر راست افراطی هلند صادر شده بدون اعلام مجازات وی را برای «توهین جمعی» علیه مراکش در روز نوزدهم مارس ۲۰۱۴ مجرم شناخت.

قاضی دادگاه تجدید نظر با تاکید بر اینکه خیرت ویلدرش از دیگر اتهام‌های مطرح تبرئه شده یادآور شد که به همین دلیل دادگاه برای تنها جرم به اثبات رسیده وی اعلام مجازات نمی‌کند.


پلاکاری در دست یک معترض به دیدگاه‌های رهبر راست افراطی هلند که روی آن نوشته شده «به نفرت و ترس رای ندهید» عکس:Peter Dejong /AP 2017

رهبر راست افراطی هلند در نخستین جلسه رسیدگی به پرونده اتهام‌های نژادی در سال ۲۰۱۶ نیز به دلیل توهین جمعی و نفرت افکنی محکوم شناخته شده بود.

وی با سیاسی خواندن حکم دادگاه و مخالفت با آن درخواست تجدید نظر کرده بود. ویلدرش پیش از برپایی دادگاه تجدید نظر با انتشار متنی در شبکه اجتماعی توئیتر نسبت به صدور حکم محکومیت بر ضد خود به شدت انتقاد کرده و از اینکه یک رهبر اپوزیسیون در به گفته وی «یک دادگاه سیاسی» محاکمه می‌شود؛ کشورش را به یک جمهوری فاسد مبتذل تشبیه کرده بود.

گفتنی است که خیرت ویلدرش سه سال پیش نیز در توهین‌ آشکاری دیگر مراکشی‌ها را «تفاله» خوانده و در مبارزات انتخاباتی قول داده بود جلوی مهاجرت مسلمانان به کشورش را بگیرد.

حزب راست افراطی «آزادی» به رهبری خیرت ویلدرش اکنون پس از «حزب مردم برای آزادی و دموکراسی» به ریاست مارک روته،‌ نخست وزیر هلند، دومین حزب پارلمان این کشور است.

دور تازه انتخابات پارلمانی در کشور هلند قرار است سال آینده میلادی برگزار شود.

__________

بیشتر بخوانید:

*اعتراضات ضدنژادپرستی در هلند/ انتقاد از سیاه کردن چهره

*مبارزه‌با نژادپرستی/ حذف کلمه "سفید" از محصولات‌پوستی بزرگترین‌تولیدکننده لوازم‌ آرایشی‌بهداشتی جهان

*تظاهرات و واکنش‌های ضدنژادپرستی در جهان (+عکس)

لینک کوتاه: asriran.com/0037tl

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نژاد پرس رهبر راست افراطی هلند دادگاه تجدید نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۷۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر استان مازندران در این اجتماع، مشکلات معیشتی، درمان، مسکن و نبود امنیت شغلی را عمده معضلات جامعه کار و کارگری نام برد و خواستار عدالت اجتماعی برای قشر شریف کارگران شد.

دریابیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور مبنی بر تجدید نظر مسئولان در تعیین حقوق مناسب کارگران و بازنشستگان گفت متاسفانه حقوق فعلی کارگران و بازنشستگان خرج و هزینه پانزده روز یک ماه این قشر شریف را کفایت نمی‌کند.

ساداتی رئیس کانون کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به ضرورت ارتقای مهارتی کارگران در مراکز فنی و حرفه‌ای اظهار داشت در مازندران ۷۵ هزار کارگر ساختمانی شناسایی شده وجود دارد که ۴۲ هزار نفر آنها تحت پوشش بیمه ساختمانی هستند و ۳۳ هزار نفر فاقد بیمه در نوبت بیمه شدن قرار دارند.

فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، ارائه خدمات مناسب به کارگران و بازنشستگان را وظیفه سازمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان نام برد و یادآور شد در مازندران دو میلیون و ۳۰هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی افزود در مازندران بالغ بر۱۰۰ هزار واحد کارفرمایی فعال وجود دارد که ارائه خدمات غیر حضوری از اقدامات حمایتی سازمان تامین اجتماعی به کارفرمایان است و از خرداد ماه امسال همه امورات تامین اجتماعی در حوزه بیمه کارگران کاملا هوشمند و غیرحضوری خواهد شد.

لازم به یادآوری است، قرائت قطعنامه و تجدید میثاق کارگران با شهدا و امام راحل و تجدید بیعت با رهبری بخش پایانی مراسم بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در استان مازندران بوده است.

دیگر خبرها

  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • تجدید خاطره با «جاده‌های سرد» در تلویزیون
  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان
  • تجدید خاطره با «جاده‌های سرد»/«مصلحت» به تلویزیون رسید
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • توهمات یک ذهن افراطی
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده