Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی در آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: این اطمینان را به پدران و مادران گرامی میدهیم که اگر احساس نگرانی از بابت این بیماری داشته باشیم و بدانیم که خطری متوجه دانش آموزان است، حتما با رعایت ضوابط و پروتکل های بهداشتی اجازه نخواهیم داد مشکلی برای کسی به وجود بیاید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی در آیین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی 1399-1400، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید گفت: امسال، تحصیل با شرایطی کاملا متفاوت نسبت به سال های قبل برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولا دو هفته زودتر از سالهای قبل، ثانیا با وجود و شیوع بیماری کرونا که این بیماری باعث شده تعدادی از خدمتگزاران آموزش و پرورش را امسال در میان خود نداشته باشیم.

وی افزود: همه مسئولین به ویژه مسئولین استان مرکزی این اطمینان را به پدران و مادران گرامی میدهیم که اگر احساس نگرانی از بابت این بیماری داشته باشیم و بدانیم که خطری متوجه دانش آموزان است، حتما با رعایت ضوابط و پروتکل های بهداشتی اجازه نخواهیم داد مشکلی برای کسی به وجود بیاید. در همین راستا نیز تمام مدارس شهری استان مرکزی را در این هفته به صورت مجازی برگزار می کنیم و آموزش حضوری نخواهیم داشت.

استاندار مرکزی ادامه داد: مراسم امروز نیز به صورت نمادین برگزار می شود و تا زمانی که ایمنی لازم در جامعه و شهرهای استان نباشد، اجازه نمی دهیم خطری برای دانش آموزان به وجود بیاید. البته نگرانی مسئولین آموزش و پرورش را نیز مطلعیم که آموزش حضوری را ارجح می دانند، ولی فعلا چاره ای نیست.

وی اضافه کرد: سعی می کنیم با رصد همه موارد مورد نیاز در ستاد مقابله با کرونای استان مرکزی از ابتدای مهرماه آموزش حضوری را برقرار کنیم. از تمامی دانش آموزان نیز میخواهیم همپای معلمان عزیز نهایت همکاری را داشته باشند تا از این شرایط دشوار و نگران کننده عبور کنیم.

استفاده از تکنولوژی در آموزش، امروزه امری ضروری است

همچنین در ابتدای این مراسم شهریار فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در سخنانی ضمن تبریک به جامعه معلمی، کارکنان آموزش و پروش و دانش آموزان، گفت: امیدواریم بازگشایی سال جدید تحصیلی نویدبخش بهار تعلیم و تربیت دیگری باشد که جوانه های دانستن را در وجود فرزندانمان شعله ور بسازد.

وی با بیان اینکه معلمان نقشی محوری در تعلیم و تربیت فرزندان کشورمان دارند، گفت: ناگزیریم برای شرایط جدیدی که در آن قرار داریم برنامه ریزی کنیم و با توجه به شیوع کرونا در کشور، آموزش را پیش ببریم.

فولادوند ادامه داد: استفاده از تکنولوژی در آموزش، امروزه امری ضروری است و تلاش همکاران ما در آموزش و پرورش غیرقابل انکار و ستودنی است.

وی تصریح کرد: انء شا الله با اهتمام معلمین و همیاری خانواده ها نشان می دهیم مسئله آموزش و پرورش هرگز تعطیل بردار نیست. به همین علت در سال تحصیلی جدید به گونه ای رفتار خواهیم کرد که ضمن رعایت سختگیرانه پروتکل های بهداشتی با حضور حداقلی دانش آموزان در مدارس، کاهش زمان آموزش و استفاده از شبکه شاد، آموزش را ادامه دهیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن