Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه هشدار داد تشدید ناامنی غذایی در چهار کشور جمهوری دموکراتیک کنگو، یمن، نیجریه و سودان جنوبی، جان میلیون‌ها نفر را به خطر می‌اندازد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری فرانسه، مارک لوکاک در گزارشی به 15 عضو شورای امنیت اعلام کرد: «ناامنی غذایی ناشی از مناقشات در حال حاضر بسیار شدیدتر از ناامنی غذایی ناشی از فجایع طبیعی، شوک‌های اقتصادی و بحران‌های سلامتی است که همگی به علت شیوع ویروس کرونا تشدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموع این عوامل جان میلیون‌ها زن، مرد و کودک را به خطر می‌اندازد.»
براساس قطعنامه مصوب سال 2018 در مورد ارتباط بین مناقشات مسلحانه، ناامنی غذایی و قحطی، دبیرخانه سازمان ملل متحد موظف است در صورت گسترده‌تر شدن خطر با توجه به شاخص‌های مختلف، به شورای امنیت هشدار دهد.
این مسئول سازمان ملل خاطرنشان کرد: در این چهار کشور به علت کمبود حمایت مالی جامعه بین الملل، برنامه‌های کمک باید متوقف شود یا کاهش یابد.
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه از شورای امنیت خواست در جهت برقراری صلح در این کشورها، رعایت قوانین بشردوستانه بین المللی و افزایش حمایت مالی از عملیات بشردوستانه، تلاش کند.
وی افزود: در جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از 21 میلیون نفر در معرض بحران قرار دارند یا سطح شدیدتری از ناامنی غذایی نسبت به گذشته نزدیک را تجربه می‌کنند. در یمن، دو سال پس از موفقیت در جلوگیری از بازگشت به قحطی، حالا خطر قحطی به آرامی در حال بازگشت است. در سال 2020 تنها 24 درصد نیاز‌های بشری تامین شد و نهاد‌های مربوطه اکنون مجبور شده اند برنامه‌های مهم کمک به یمن را کاهش دهند یا متوقف کنند.
مارک لوکاک در ادامه گفت: در شمال شرقی نیجریه شرایط بحرانی است. در ایالت‌های بورنو، آداماوا و یوب میزان ناامنی غذایی به سطحی نگران کننده رسیده است که تندرو‌های وابسته به گروه‌های مسلح عامل ایجاد این شرایط هستند. در این سه منطقه، بیش از 10 میلیون نفر به کمک بشردوستانه و محافظت نیاز دارند که در مقایسه با سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.
در سودان جنوبی، در شش ماه نخست امسال شرایط در جونگلی و منطقه اداری پیبور به سرعت وخیم شد. عملیات بشردوستانه به علت خشونت‌ها و حملات و نبود منابع مالی مختل شده است.
این مسئول سازمان ملل همچنین اذعان داشت: شاخص‌های اصلی منفی تشدید ناامنی غذایی در سومالی، بورکینافاسو و افغانستان نیز به چشم می‌خورد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هشدار سازمان ملل ناامنی غذایی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید و استمرار سامانه بارشی در استان کرمانشاه هشدار داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بر اساس آخرین تحلیل از خروجی مدل‌های هواشناسی، سامانه‌ بارشی حاکم در جو منطقه، همچنان تا شنبه هفته آینده، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد و رعدوبرق در سطح استان می‌شود.

بارش که غالباً طی ساعاتی از ظهر تا اواخر وقت هر روز و در نیمه شمالی از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود؛ به ویژه در روز جمعه و در مناطق یاد شده، با رگبار تگرگ، آبگرفتگی معابر و رواناب نیز همراه می‌شود.

در روز یکشنبه موقتاً از شدت بارندگی در سطح استان کاسته می‌شود؛ اما در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، با گذر موج ناپایدار دیگری، مجدداً شاهد بارش‌هایی همراه با رعدوبرق، به ویژه در نیمه شرقی استان خواهیم بود. همچنین؛ دمای روزانه‏ هوا که تا پایان هفته بشکلی نسبتاً محسوس کاهش می‌یابد؛ در روزهای شنبه و یکشنبه روندی افزایشی خواهد یافت.

پیرو صدور هشدار سطح نارنجی شماره سه و بارش‌های 24 ساعت گذشته و هشدار هواشناسی مبنی بر تشدید و تقویت سامانه قبلی از امروز پنجشنبه تاریخ 13 اردیبهشت تا شنبه 15 اردیبهشت ماه اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به منظور رعایت حال شهروندان توصیه‌های لازم را صادر کرد.

لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد.

در این راستا به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار در پی تشدید و استمرار سامانه بارشی در کرمانشاه
  • تشدید و تداوم سامانه بارشی تا فردا در استان هرمزگان
  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • هشدار یمن نسبت به تشدید تنش نظامی آمریکا
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است
  • هشدار انصارالله به آمریکا درباره تشدید تنش نظامی علیه یمن
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه