Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی اولین نشست هم‌اندیشی اهالی فرهنگ و ادب مشهد، با حضور بهزاد چوپانکار، مدیر برگزاری جایزه ادبی، حسین لعل‌بذری، دبیر جایزه ادبی، جواد گنجعلی، دبیر بخش شعر، سعید تشکری، نویسنده مشهدی و جمعی از اهالی ادب و فرهنگ مشهد در خانه هنرمندان برگزار شد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، حاضران در این جلسه به شفاف‌سازی ابعاد برگزاری این جشنواره، توریسم ادبی، اهمیت پرداختن به تاریخ شفاهی، دعوت از نویسندگان سراسر کشور و روال بررسی و دریافت آثار به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد چوپانکاره، مدیر برگزاری جایزه ادبی مشهد در ابتدای این جلسه، گفت: اگر به لحاظ تاریخی به ادبیات خراسان نگاه کنیم، به جرأت می‌توان گفت که بسیاری از بزرگان و نام‌آوران این حوزه، خراسانی بودند و این مزید بر علت برای درخشش خطه خراسان در حوزه ادبیات شده است. این رویداد با تلاش‌های بی‌وقفه اهالی ادب و با پیگیری ویژه امورهنری معاونت فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد به شورای اسلامی شهر مشهد ارائه شد و پس از بررسی و تایید به سازمان اجتماعی و فرهنگی ابلاغ شد.

وی افزود: این فراخوان در سه حوزه شعر، داستان و روایت‌نگاری در بخش کتاب منتشر شده سال 98 و تک اثر چاپ نشده برگزار می‌شود. در قسمت کتاب منتشر شده، آثار سال 98 در زمینه شعر کلاسیک، شعر نو، مجموعه داستان و رمان بررسی و داوری خواهد شد.

مدیر برگزاری جایزه ادبی مشهد بیان کرد: پیش از برگزاری این رویداد بزرگ به دنبال این بودیم تا در این جایزه به صورتی از چهره‌ها و شخصیت‌های برجسته ادبی مشهد یاد کنیم و «نشان ویژه ملک‌الشعرای بهار» برای شعر کلاسیک و «نشان ویژه اخوان ثالث» برای شعر نو در نظر گرفته شده است. به همین صورت برای بخش داستان «نشان ویژه توس» و در بخش روایت‌نگاری نیز «نشان ویژه بیهقی» به برگزیده‌گان این رویداد اهداء می‌شود.

به دنبال گفت‌وگو با چهره‌های جوان در حوزه ادبی هستیم

حسین لعل بذری، دبیر جایزه ادبی در ادامه این نشست به معرفی داوران جایزه ادبی پرداخت و بیان کرد: برای هر بخش یک دبیر اختصاصی معرفی کردیم که در بخش شعر، جواد گنجعلی از شاعران برجسته مشهد، در بخش داستان فرهاد بردبار و در بخش روایت‌نگاری نیز احسان عبدی‌پور از چهره‌های شاخص سینما و روایت نگاری ما را در رقم زدن این رویداد ملی همراهی می‌کنند.

وی اضافه کرد: روایت نگاری یکی از بخش‌های ویژه این جایزه است که به شهر مشهد اختصاص دارد و قرار است با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی مشهد، شخصیت‌ها و چهره‌های کمتر شناخته شده که بخش مهمی از هویت تاریخی این شهر و فرهنگ و اتمسفر غالب بر آن هستند، یک اتفاق ادبی و فرهنگی شگرف را در این حوزه رقم بزنیم.

دبیر جایزه ادبی خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم که این رویداد تنها به انتخاب چند اثر و اهداء جوایز خلاصه نشود و از زمان شروع تا پایان آن بتوانیم به گفت‌وگو با چهره‌های شاخص ادبیات کشور، معرفی چهره‌های جوان در این حوزه، تعامل با شاعران، نویسندگان، روایت‌گران و برگزاری ورک‌شاپ ادبی بپردازیم. مهلت ارسال آثار برای بخش کتاب‌های منتشر شده تا پایان شهریورماه سال جاری و برای بخش تک اثر نیز تا پایان مهرماه منتظر دریافت آثار درخشان ادبی اهالی فرهنگ و ادب از سراسر کشور هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جايزه ادبي مشهد روایت نگاری جایزه ادبی نشان ویژه ادبی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، هم اندیشی بین‌المللی «اصحاب ادیان و مساله غزه» با حضور رهبران ادیان توحیدی در تهران برگزار خواهد شد.

محمد کاشی زاده مدیر ارتباطات بین‌الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اعلام این خبر گفت: همزمان با خیزش فرهیختگان و دانشجویان جهان در حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه هم اندیشی بین‌المللی «اصحاب ادیان و مساله غزه» با حضور رهبران و بزرگان ادیان الهی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

کاشی زاده افزود: در این هم اندیشی که با مشارکت برخی نهادهای فرهنگی بین المللی کشور از جمله سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی و دیگر مراکز مرتبط برگزار می‌شود آیت الله علی اکبر رشاد، مؤسس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حجت الاسلام دکتر محمدمهدی ایمانی پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور اصحاب ادیان: حاخام یونس حمامی رهبر دینی کلیمیان ایران، سیبوه سرکیسیان خلیفه و اسقف اعظم مسیحیان ارامنه وانیا سرگیز خوری اسقف کلیسای آشوری کلدانی کاتولیک، دکتر فرحان چحیلی نماینده و سخنگوی جامعه روحانیت صابئین مندایی ایران، یوبالیت آلدو کشیش کلیسای شرق آشوری و دکتر افشین نمیرانیان رئیس انجمن زرتشتیان تهران و دکتر پدرام سروش پور عضو انجمن موبدان ایران ایراد سخنرانی خواهند داشت.

لازم به ذکر است هم اندیشی بین‌المللی اصحاب ادیان و مساله غزه صبح سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۲ در محل در تالار علامه جعفری (ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی (احمد قصیر)، خیابان پژوهشگاه برگزار می‌گردد.

کد خبر 6096108 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • استان بوشهر در عزای امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد