Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@13:47:23 GMT

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به "موسسه" ارتقا یافت

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۲۷۷۲

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به 'موسسه' ارتقا یافت

با موافقت قطعی شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به «موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی» ارتقا یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در جلسه ۹۲۸ مورخ ۰۱/‏۰۴/‏۹۹‬ با تبدیل ساختار و ارتقای پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به موسسه موافقت قطعی و علاوه بر چهار گروه پژوهشی پیشین که داری موافقت قطعی هستند با گروه‌های جدید مطالعات علم و فناوری و مطالعات ارتباطات و فضای مجازی برای مدت دو سال موافقت اصولی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که امروز ۱۵ شهریور در مراسم آغاز دوره جدید فعالیت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی سخن می‌گفت، با تبریک ارتقای پژوهشکده به موسسه که در پی ۱۷ سال تلاش موفق محققان پژوهشکده حاصل شده، تاکید کرد: لازم است گروه‌های پژوهشی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، بیش از پیش متناسب با نیازهای معاونت فرهنگی و اجتماعی و سایر معاونت‌های وزارت عتف و نیازهای فرهنگی و اجتماعی مرتبط با دستگاه‌های اجرایی، فعالیت خود را ادامه دهند.

وی با اشاره به اینکه دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی از بدو تاسیس در این موسسه مستقر است و تاکنون ۱۱ دوره آن برگزار شده است، به جایگاه ویژه حکیم ابونصر محمد بن محمد فارابی در عرصه فلسفه و علوم مختلف که از او به‌عنوان «معلم ثانی» یاد می‌شود، اشاره و اظهار کرد: متناسب با شان علمی و نوآوری‌های این متفکر بزرگ انتظار می‌رود که هر ساله نوآوری‌هایی را در برگزاری جشنواره فارابی شاهد باشیم و در این زمینه، معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم هم آمادگی دارد در نشست‌های حضوری، پیشنهادهای دبیرخانه را بررسی کند.

رحیمی در پایان بر ضرورت ارزیابی همیشگی اثربخشی فعالیت‌های موسسه در حوزه‌های مختلف مرتبط با وزارت علوم تاکید کرد.

حسین میرزائی، رئیس موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی هم به مناسبت ارتقای پژوهشکده به موسسه گفت: بر اساس برنامه پژوهشی گروه‌ها، بخش عمده فعالیت‌های اعضای هیئت علمی موسسه به رفع نیازهای بخش‌های مرتبط در وزارت علوم معطوف بوده که رشد چشمگیر آثار و تولیدات علمی همکاران در چند سال اخیر حاصل همین برنامه محوری و تمرکز بر زمینه‌های پژوهشی مشخص است.

وی تاکید کرد: در دوره جدید فعالیت موسسه تلاش می‌شود با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری و تعامل بیشتر با سایر معاونت‌ها و بخش‌های مختلف نظام آموزش عالی، علم و فناوری اقدامات علمی موسسه اثربخشی بیشتری داشته باشد.

بر اساس اعلام وزارت علوم، موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی ۱۷ سال پیش در قالب پژوهشکده‌ای با چهار گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی، مطالعات فرهنگی، مطالعات آینده‌نگر و مطالعات زنان، فعالیت خود را آغاز کرد و در سایه تلاش‌های جمعی و عملکرد اثربخش و موفق پژوهشکده به موسسه ارتقا یافت.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیأت‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ آقای محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقاء و آقای سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

کد خبر 6097998

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد