Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، جاسم محمدی فارسانی اظهار داشت: در سال گذشته در کوهدشت حدود ۵۰۰ شغل توسط کمیته‌امداد ایجاد و ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی نیز سرمایه‌گذاری شده‌است.

او با بیان اینکه درصدد هستیم که امسال حدود ۲۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان را در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی برای کوهدشت جذب کنیم، افزود: علاوه‌بر کار ما بنیاد مستضعفان یکی از نقاط هدفش را در این شهرستان قرار داده‌است و ما به‌عنوان رابط برای اجرایی‌شدن اهداف در خدمت مردم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) لرستان با تأکید به اینکه امیدواریم که برای امسال ۶۰۰ تا ۶۵۰ شغل را در کوهدشت ایجاد کنیم، عنوان کرد: راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی، گلخانه‌های کوچک زود‌بازده و کارگاه نان کامل را در برنامه توسعه این شهرستان در دستور کار داریم.

کوروش خسروی رئیس شعبه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان نیز در این جلسه بیان کرد: بنیاد برکت یکی از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بوده و جامعه هدف ما روستاییان است.

او با بیان اینکه بنیاد برکت ۴۰ میلیارد تومان در کوهدشت سرمایه‌گذاری کرده‌است، افزود: ۲۲ صندوق توسعه روستایی در این شهرستان و روستا‌های هدف داریم.

رئیس شعبه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان عنوان کرد: بنیاد برکت از سال ۱۳۹۷ تاکنون در ۱۲۵ روستای کوهدشت فعالیت داشته و چتر خدمات این نهاد در کل این شهرستان گسترده شده‌است.

او بیان کرد: در کوهدشت یک مجری و دو تسهیل‌گر از سوی بنیاد برکت داریم که خدمات خود را به‌صورت صددرصدی در این شهرستان ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/ ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد لرستان تسهیلات اشتغالزایی ستاد اجرایی فرمان امام بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان