Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اسبق غرب آسیای وزارت امور خارجه با بیان اینکه فرانسه دلتنگ روزهای قدرت خود در اروپاست، گفت: لحن طلبکارانه مکرون شاید در لبنان قابل پذیرش‌ باشد، اما در عراق تأثیر چندانی نخواهد داشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در سفری رسمی به عراق رفت و ملاقات‌هایی با مقام‌های عراقی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادعای ناجی بودن را برای عراق مطرح و تلاش کرد وانمود کند برای اهداف خیرخواهانه و برقراری امنیت در عراق و منطقه راهی بغداد شده است. این موضوع زمانی بیشتر نمود می‌یابد که وی تروریسم را تهدیدی بزرگ دانست و بر حمایت از عراق در برابر تروریسم و دخالت‌های خارجی تأکید کرد.

برخی کارشناسان منطقه بر این باورند سفر مکرون به منطقه نه به‌عنوان رئیس‌جمهور فرانسه، بلکه در راستای دنبال کردن خطوط کلی لابی صهیونیستی در غرب آسیا و درواقع به نمایندگی از خاندان یهودی «روتشیلد» (Rothschild) بوده است. امیر موسوی، تحلیگر امور عراق پیش‌تر دراین‌باره به خبرنگار آنا گفته بود: در حوزه داخلی، محبوبیت مکرون روز به روز کاهش می‌یابد و سیر نزولی دارد، بنابراین ناظران مطلع تأیید می‌کنند که امانوئل مکرون به‌عنوان فرستاده خاندان یهودی روتشیلد این سفر را انجام داده است.

دیدار مکرون با میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان

وی افزود: لابی صهیونیستی در فرانسه برخلاف آمریکا نگران آینده رژیم صهیونیستی هستند و حتی معتقدند لابی صهیونیستی در آمریکا با سیاست‌های دونالد ترامپ و جرد کوشنر، رئیس‌جمهور آمریکا و مشاور ارشدش و نیز بنیامین نتانیاهو در حال نابود کردن این رژیم هستند.

بیشتر بخوانید:

مکرون نماینده خاندان «روتشیلد» بود، نه رئیس‌جمهور فرانسه!

قاسم محبعلی، مدیرکل اسبق خاورمیانه وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا دراین‌باره گفت: خاندان روتشیلد نقشی تاریخی در شکل‌گیری اسرائیل داشتند و بیشتر نفوذ این خانواده در انگلیس و سیستم بانکداری اروپا است، البته آن‌ها در حال حاضر نقش تاریخی خود را در فرانسه ندارند و نسبت به گذشته ضعیف‌تر شده‌اند.

قاسم محبعلی، مدیرکل اسبق خاورمیانه وزارت امور خارجه 

وی افزود: فرانسه دلتنگ روزهای قدرت خود در اروپاست که از جنگ جهانی دوم به بعد در حاشیه قرار گرفتند. با توجه به اتحادی که دهه‌های گذشته میان انگلیس و آمریکا وجود داشت، آن‌ها همیشه تصمیم‌گیرنده بودند و حتی در اروپا پاریس قدرت دوم بود. آلمان از نظر اقتصادی در رتبه نخست قرار داشت، انگلستان نیز در رقابتی تنگاتنگ با فرانسه رتبه‌های دوم و سوم را داشتند.

محبعلی عنوان کرد: رئیس‌جمهور فرانسه هم به لحاظ مشکلات داخلی و هم اینکه احساس می‌کند در سایه تحولات منطقه موقعیت بین‌المللی فراهم شده است تا بتواند بیشتر خودنمایی کند، به لبنان و عراق سفر کرد. اینکه در پنهان چه چیزی در جریان است و آیا ارتباطی میان مکرون و خاندان یهودی روتشیلد وجود دارد، تا سند قطعی نداشته باشیم نمی‌توانیم درباره آن صحبت کنیم و معمولاً نباید فرضیه‌ها را در تحلیل و تصمیم‌گیری‌ها وارد کرد، زیرا اگر اشتباه باشد ممکن است هزینه‌های زیادی به بار آورد.

این تحلیلگر امور بین‌الملل عنوان کرد: اگر اوضاع فرانسه را به درستی درک کنیم، با توجه به وضعیت منطقه به نفع همه طرفهاست که از چندجانبه‌گرایی حمایت کنیم. 

دیدار مکرون و برهم صالح، رئیس‌جمهور عراق 

مدیرکل اسبق خاورمیانه وزارت امور خارجه گفت: با توجه به اینکه نقش آمریکا در منطقه غرب آسیا ضعیف و سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا باعث شده است رابطه آمریکا با بخشی از طرف‌های منطقه به‌ویژه در موضوع فلسطین از بین برود، فرانسه تلاش می‌کند نقش خود را در کشورهایی همچون لبنان، عراق، لیبی و ... گسترش دهد.

وی افزود: فرانسه همیشه به‌دنبال این بوده است که نسبت به آمریکا نقش مستقلی بازی کند و سفر اخیر مکرون در این راستا قابل ارزیابی است. علاوه بر این، فرانسه در لبنان نقشی تاریخی دارد، آن‌ها از قرون گذشته و زمانی که لبنان در قیمومیت کشورشان بود، با مارونی‌ها رابطه تاریخی، فرهنگی، طایفه‌ای و نژادی داشته‌اند.

دیپلمات سابق کشورمان عنوان کرد: فرانسه حال که شاهد تضعیف نقش آمریکا در غرب آسیاست و اختلافاتی میان ایران و عربستان وجود دارد، تلاش می‌کند بتواند جایگاه تاریخی خود را در لبنان بازیابد. البته کار ساده‌ای نیست، زیرا بازیگران متعددی در لبنان وجود دارند و مکرون تلاش می‌کند با چنین اقداماتی موقعیت بین‌المللی فرانسه را مستحکم کند.

مدیرکل اسبق خاورمیانه وزارت امور خارجه درباره لحن طلبکارانه رئیس‌جمهور فرانسه در برخورد با مقام‌های لبنان، عراق و به‌نوعی تعیین تکلیف برای این کشورها گفت: این‌گونه صحبت کردن از سوی مکرون به ادبیات فرانسوی‌ها برمی‌گردد که احساس می‌کنند نقش ویژه و بالاتر از یک کشور دارند و حال که این لبنان و عراق دچار مشکل و درگیر اختلافات داخلی و منطقه‌ای شده‌اند، می‌توانند بر آن‌ها تحکم کنند.

نقش واشنگتن در منطقه ضعیف شده است و تا وقتی قدرتی بین‌المللی به نام آمریکا در منطقه بود، فرانسه در حاشیه قرار داشت.

محبعلی تأکید کرد: نقش آمریکا و انگلیس در غرب آسیا ضعیف شده است، بنابراین رئیس‌جمهور فرانسه تلاش می‌کند از موضع برتر صحبت کند. چنین لحنی شاید در لبنان قابل پذیرش‌ باشد، زیرا موقعیت و پایگاه داخلی دارند، اما در عراق تأثیر چندانی نخواهد داشت.

انتهای پیام/4106/4033/

منبع: آنا

کلیدواژه: عراق لبنان رئیس جمهور فرانسه امانوئل مکرون قاسم محبعلی رئیس جمهور فرانسه خاندان یهودی غرب آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.
امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم