Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت سوبا مستقر در مرکز رشد و فناوری‌های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به طراحی و ساخت دستگاه اتوماتیک ضدعفونی کننده دست شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت سوبا مستقر در مرکز رشد و فناوری‌های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به طراحی و ساخت دستگاه اتوماتیک ضدعفونی کننده دست شد.

با توجه به شیوع ویروس کرونا طی ماه‌های اخیر و اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل کار؛ از جمله استفاده از ماسک و ضدعفونی کردن دست‌ها و سطوح، شرکت دانش بنیان سوبا طراحی و ساخت این دستگاه را به منظور استفاده در اماکن عمومی، ادارات، بیمارستان‌ها، فروشگاه‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها در دستور کار خود قرارداده و موفق به تولید آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجم مخزن ۲۵/۱ لیتری با نازل مه‌پاش ضدزنگ، بدنه فلزی، حسگر فاصله، دارا بودن گارانتی سوبا و قابلیت استفاده به صورت دیواری و رومیزی از جمله ویژگی‌های این محصول بومی است. همچنین در تولید این دستگاه، صرفه‌جویی در مصرف مواد ضدعفونی نیز در نظر گرفته شده است.

لازم به توضیح است که امروزه نوآوری به الزامی برای مدیریت شرایط و خلق فرصت‌های جدید تبدیل شده است، در این راستا شرکت‌ها به ویژه نوع دانش بنیان باید با توجه به تحولات پیچیده و سریع بیش از پیش خود را برای پذیرش تحولات و استفاده از فرصت‌های پیشرو آماده کنند و نوآوری‌های لحظه به لحظه داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شاهرود کرونا ویروس کرونا ضدعفونی شهر ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله است.

همچنین تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزار‌ها و دستگاه‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه‌گذاری در خصوص طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکرد‌های شناختی در دستور کار قرار داد.

این ستاد از شرکت‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها، و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

 در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزار‌ها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی (نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی ۴ تا ۱۶ کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفتگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزار‌ها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز، کاهش استرس، کاهش درد‌های میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی-رفتاری مبتنی بر گفتگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و پیش‌بینی صرع کاربرد‌های درمانی دارد. 

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزار‌های شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان